Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brunix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2006 14:03    #77241     Sufler - Porady do gry - Edytor w FM 2006 6.0.0
Kiedy włączam edytor w FM 06 to wszystko jest o.k.,zapisuję plik,włączam grę i wyskakuje mi 'error'(gra nie działa).
Mam ponad 200 gier,wszystkie orginalne.Jestem wrogiem piractwa.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.07.2006 13:53    #77242     Sufler - Porady do gry - Abramowicz w Twoim klubie
Oczywiście, grałem Włoską Parmą i po sezonie przyszedł czas na... dywidende dla akcjonariuszy czy coś takiego.. i pojawił mi sie komunikat, że klub zbankrutował i pojawił się nowy zarząd po czym długo znikneły..

Ebi-21 Kenebi Partyzant

10.07.2006 11:51    #77243     Sufler - Porady do gry - trening bramkarski?
ja zmniejszam ciagle intensywnosc i juz nie wiem bo czesto mi sie zdarza ze gram czwartym albo 5 bramkarzem bo reszta kontuzjowana a wy tam na gorze mozg se ustawcie na tej pozycji na gorze gdzie wszyscy maja mozg !!!!!!!!

BOSS155 Partyzant

10.07.2006 09:54    #77244     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Czesc wszystkim
Mam taki problem otóż chcialem sobie zalodowac gre a tu mi wyskakuje ze zapisana gra nie zostala wczytana, normalnie zalamac sie mozna :/
Wiecie co moze byc tego przyczyną i jak temu zaradzić?
Proszę o pomoc.

Żbik Partyzant

10.07.2006 09:34    #77245     Sufler - Porady do gry - Bez sensu
Bez sensu że po najnowszym patchie w histori jest napisane żę w 2006 roku wygrała lige mistrzów BARCELONA ( podobnie jest we wszystkich innych rozgrywkach są podani zwycięzcy z 2006 roku ) natomiast gra rozpoczyna się w 2005 roku !!! To więc jak inna drużyna wygra lige mistrzów np. to pod rokiem 2006 zostanie wpisanyinny zwycięzca czy zostanie BARCELONA ( i czy w innych rozgrywkach też tak będzie) !!!!!! Czekam na odpowiedź !!! PS. A tak wogóle ten patch według mnie powinien być wydany co najmniej 1 sierpnia a nie tak wcześnie na początku okna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Artur2350 Partyzant

10.07.2006 08:27    #77246     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Moze i kiepski ale zeby Legia przegrac z groclinem 8-2 to juz nie moja wina dodam jeszcze ze przez 80 min gralem w 10. Chyba rzuce to wszystko i zajme sie prowadzeniem rep. bo tylko tam mi dobrze idzie

LUBER Partyzant

a jak przegrana z orginała?ten kto kupił ma prawo do kopi zapasowej , a ze ja komus udostepni :) zobaczymy tak czy siak dzieki :)

bartex55 Przodownik pracy

a ściągnieta gra to co, bo chyba nie oryginał?

Artur2350 Partyzant

10.07.2006 05:39    #77249     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Hejka. Mam do Was 2 pytania:
1.Gram rep Polskii i w 2 sezonie Legia przegrywala kazdy mecz pokolei i zwolnili Wdowczyka. Złozylem podanie o prace i mnie przyjeli.Myslalem ze dam rade ich wyprowadzic na prosta ale NIE. Nawet z taka glupia polonia remisuje.Niewiem co jest bo obrone mam dobra ale trace pierwszy bramke a potem juz niemoge odrobic.Czy to niejest jakis blad bo jak wszyscy wiemy Legia to najlepszy klub w Polsce a tu mam raptem 9 miejsce w lidze i jak gralem kiedys innymi klubami to Legia zawsze bronila sie przed spadkiem i zajmowala miejsca na kacu tabeli?
2.Czym rozni sie kontrakt odnawialny od kontraktu tego drogiego tylko zapomnialem jak sie nazywa??

LUBER Partyzant

Ja piernicze , co bym nie zrobił 1 sierpnia 2005 roku gra wywala do Windowasa nie mam skrakowanej gry itp , wiec czemu!!!! , czy wy cos macie zrąbane , czy komus tez tos sie zdaza ?!!!!!!! moze sie zle sciagł !!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.