Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

11.07.2006 02:23    #77231     Sufler - Porady do gry - Status klubu
Nie wie ktoś czy jak zaczynam grać klubem pół zawodowym lub nawet amatorskim i awansuje np. o dwie ligi wyżej to staje się klubem w pełni profejonalnym ?
Słyszałem także że są ograniczenia co do rozbudowy stadionu , to prawda? Bo jeśli tak to raczej nigdy nie będzie się dało zrobić z małego klubu potentata europejskiego

Proletariat

11.07.2006 02:15    #77232     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
siema pisac do mnie moge grac z wami w f.m.06 jedynie z pathem 6.03 komputer mam dobry 512 ram... pissac na gg ??

Mały Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie! Gram już w tą gre od dłuższego czasu i mam jeden save gdzie prowadzę chelsea już 4 sezon z samymi sukcesami, przez te lata udało mi się już zdobyć uznanie w oczach fachowców i jestem szanowanym, światowej klasy menadżerem:D:D ale teraz zaczynam myśleć o tym by zmienić klub na jakiś słabszy i spróbować swoich sił w klubie, który jeszcze nic nie osiągnął - więc myśle sobie, że fajnie by było prowadzić jakiś polski klub - i tu pojawia się problem bo gdy zaczynałęm grę nie wziąłem tego pod uwagę:P i moje pytanie jest takie czy zna ktoś możliwość dodania dowolnej ligi do gry która jest już rozpoczęta?? jeśłi ktoś może mi pomóc bym był bardzo wdzięczny:) Pozdrawiam i czekam na POMOC:D

Proletariat

10.07.2006 19:47    #77234     Sufler - Porady do gry - Tryb Pełnoekranowy
Otóż zależy mi na tym, aby móc grać w FM 2006 w okienku. Jednak po "usunięciu" zaznaczenia "Tryb Pełnoekranowy" i zatwierdzenia zmian, pojawia się komunikat z prośbą o sprawdzenie ustawień systemowych, gdyż są one źle skonfigurowane. Jak temu zaradzić i o jakie ustawienia chodzi?

BOSS155 Partyzant

10.07.2006 19:20    #77235     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Ja nie rozumiem dlaczego ta gra wylacza sie dla mnie w naj mniej odpowiednim momencie :/ znowu mi sie wylaczylo i byl taki komunikakat array acces out of bounds czy cos takiego normalnie nie wiem o co chodzi z tym

Proletariat

10.07.2006 18:40    #77236     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Luogo grande! Ben cotto;) http://www.uomo.riparo.it

Proletariat

10.07.2006 18:40    #77237     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Era un\'idea grande circa questo luogo! Voi fatti esso buono! =) http://www.google.twcministries.org

LUBER Partyzant

OKAZAŁO SIE ZE PO ZAŁADOWANIU LIGI HISZPAŃSKIEJ WYSTEPUJE PTOBLEM ZE GRA WYŁANCZA SIE 1 SIERPNIA! PANOWIE ZRÓBCIE COS Z TYM (PROSZE) , SZKODA WASZEJ PRACY , ZEBY JAKIS MAŁY BŁĄD PSUJ WIZERUNEK ŚWIETNEGO UPDATE.....

Sorry za duze litery , ale miało sie to wyrózniac ;)
Pozdrawiam

Proletariat

10.07.2006 14:34    #77239     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie
Chyba grając chelsea :P

LUBER Partyzant

10.07.2006 14:26    #77240     Sufler - Porady do gry - Pierwszy Bug W Update
Jak w komentarzach napisał Magic , tworząc nową gre i wybierając lige hiszpanską pogramy sobie tylko do 1 sierpnia 2005 roku ... potwierdzam to co mówi poniewaz mam to samo!Czy da sie cos z tym zrobic , bo szkoda ligi Hiszpanskiej :(((

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.