Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fistasheq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2006 06:22    #77221     Sufler - Porady do gry - Tryb Pełnoekranowy
PPM na skrót do FM > Właściwości
W 'Element docelowy' dodajesz poza cudzysłowem ' -small_screen' (np. "C:Program FilesSports InsteractiveFootball Manager 2006fm.exe" -small_screen)
FM > Ustawienia > Odznaczasz Tryb Pełnoekranowy > Jest okienko ;]
Maksymalizujesz FM > Zaznaczasz Tryb Pełnoekranowy spowrotem > Działa :D

Bynajmniej u mnie działa :P. WinME jak coś :D.

fan Partyzant

11.07.2006 05:44    #77222     Sufler - Porady do gry - Bankructwo
Mam pytanie. Gram Parmą i niestety cały czas tracę kasę. Niewiem jak temu zaradzić. Nawet nie wykorzystuje całego budżetu płacowego.Czy da się coś z tym zrobić. A tak wogóle to przy jakim stanie konta klub wymienia zarząd.Proszę o pomoc.

igiel Partyzant

11.07.2006 05:32    #77223     Sufler - Porady do gry - media editor
sam probowalem to zrobic ale tez go nierozumiem tego programu.

Proletariat

to chyba w każdej lidze tak jest ja gram angielską (portsmouth)

Proletariat

też mam problem 1 sierpnia gra sie wyłącza i nie pomaga pójście na urlop :((((((((((((((((( Nie wiem co mam z tym zrobić :(

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Hmm.. Gram sobie Osasuną aż tu nagle... 1 sierpień i wyeala mi do Windowsa, mysle, ze nie da sie tego naprawic, bo jest to wina RUT'a

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
11.07.2006 05:08    #77227     Sufler - Porady do gry - Status klubu
Roznie to bywa. Ja status profesjonalny otrzymalem dopiero po awansie do Primera Division, od razu z amatora. Reguly nie ma - sa sukcesy, jest zmiana statusu. Plus oczywiscie warunek nieodzowny: wszystkie kontrakty zawodowe w druzynie (full-time, nie part-time). Co do stadionu, to ja gram w Lidze Mistrzow na obiekcie na 4500 miejsc, w tym 1500 siedzacycych... ;)

Proletariat

11.07.2006 04:53    #77228     Sufler - Porady do gry - Zlatan
Gram 3 sezon Roma i składam oferte juve za zlatana 101 mln euro oni się zgadzaja potem składam oferte kontraktową daje mu na miesiąc 1 mln euro a on nie chce przejść czy wogóle da się go sciągnąć do innego klubu za jakie kolwiek pieniądze i do jakiego PS zdobyłem 2 mistrziostwa ! lige mistrzów i wygrywałem puchary krajowe

Proletariat

11.07.2006 03:55    #77229     Sufler - Porady do gry - Status klubu
a czy wszytkie kluby mają takie same ograniczenie stadionu np . Barca i Dinamo Tibilisi :) mogą mieć taki sam stadion w przyszłości. W sumie nieśli nie to mały klub nawet z olbrzymimi sukcesami i tak nigdy nie zdobędzie odpowiednich profitów aby sie ustabilizować na najwyższym europejskim poziomie

LUBER Partyzant

11.07.2006 03:46    #77230     Sufler - Porady do gry - Tryb Pełnoekranowy
Wiem bo sam tak gram ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution