Troche zle to napisalem. Pod ligami które wybrałeś masz 5 pól :data rozpoczęcia gry, rozmiar bazy danych i 3 jest wszyscy piłkarze. Wchodzisz w to i zaznaczasz Wybrzeże Kości Słoniowej i możesz grac.
)
te dodatki to extra sprawa
gratulacje
mogl by ktos napisac ile jeszcze bedzie trzeba czekac na uaktualnienie ze zmianami we Włoszech
bo chcialbym bardzo pograc Juve w serie b MAM NAdZIEJE ZE JUZ NIEDLGUO MAniacY fm'a ujza nowy update
jja czekam z niecierpliwoscia
dzieki z gory
) Mi się zdarzyło podobnie (jeśli chodzi o ciśnięcie przez przeciwnika, a samemu się broniąc
Tylko, że ja prowadziłem wtedy Śląsk i grałem w 1/8 LM z ManU. Czy dalej muszę coś pisać? Wszak to jest oczywiste, że wygrałem
)))
] Serio
)))
nr gg 3766206
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
158 online, w tym 0 zalogowanych, 158 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty