Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

15.07.2006 03:29    #77171     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Troche zle to napisalem. Pod ligami które wybrałeś masz 5 pól :data rozpoczęcia gry, rozmiar bazy danych i 3 jest wszyscy piłkarze. Wchodzisz w to i zaznaczasz Wybrzeże Kości Słoniowej i możesz grac.

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2006 03:08    #77172     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodników
W jaki sposob ocenana jest wartosc pilkarzy? w Tottenhamie mam zawodnika (obronca), ktorego sr. to 7.66 a wtcaniany jest na zalosne 6.5 mln zl. Zarabia 45 tys/tyg. A co ciekawe moj napastnik Tiui zagral raptem w 5 meczach, a jego wartosc podskoczyla o 14 mln. mimo ze nie strzelil zadnego gola.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.07.2006 21:26    #77173     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
Znaczy sie to było w 2010 roku czyli w 5 sezonie... A w 5 lat raczej można już coś zrobić ze swojej drużyny, np. zatrzymywać najlepszych graczy i przez to mieć w miarę dobry skład. Ale to prawda z tą trudnością - w CM01/02 najlepszych graczy nie sposób było zatrzymać w takim klubie...

Ale skoro dla Ciebie awans do ćwierćfinału LM w 2010 roku polskiej drużyny jest oznaką niskiego poziomu trudności...? (No dobra... doszedłem wtedy do półfinału.. ;) )

bury1986 Partyzant

14.07.2006 21:01    #77174     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
ja nie zaznaczalem zadnych afrykanskich krajow i mialem WKS i nawet w 2 sezonie zaproponowali mi prace =D=D gra sie nimi super, a baze danych wybralem normalna jak zawsze i jak zawsze jest kilka panstw afrykanskich ktore mozna prowadzic

thcxs Partyzant

14.07.2006 19:00    #77175     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
no i to jest... troche dziwne. Ja rozumiem ze to jest tylko gra ale mogla by byc przynajmniej ze dwa razy trudniejsza. Bo co to za realizm gdy slazkiem (oczywiscie bez urazy, to dla fanow tego klubu), albo jakims innym klubem tego pokroju podbija sie LM. Sorki ale to za wysokie progi i tworcy FM mogli by cos z tym zrobic :/. To nie znaczy ze chce aby gra miala zakodowane zeby slabsze kluby nie mialy swoich przeblyskow ;] (ale zadziej prosze), ja poprostu mam zastrzezenia co do poziomu gry ://
A tak na marginesie to gratuluje wyniku z MenU :)
PS. moj mecz z psv, jego przebieg i wynnik to nie byl zart, zartem byla jedynie stawka co wytlumaczylem w swoim drugim poscie :]

Proletariat

Reaper juz nie moge sie doczekać nowego update:D te dodatki to extra sprawa:D gratulacje:D mogl by ktos napisac ile jeszcze bedzie trzeba czekac na uaktualnienie ze zmianami we Włoszech:D bo chcialbym bardzo pograc Juve w serie b MAM NAdZIEJE ZE JUZ NIEDLGUO MAniacY fm'a ujza nowy update:D jja czekam z niecierpliwoscia:D

bioly74 Partyzant

14.07.2006 16:14    #77177     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jasonx wez wrzuc jeszcze raz swoja taktyke "Roji Blancos" bo tamten link nie dziala i przede wszystkim gratulacje za tak wspaniałe wyniki :D dzieki z gory

LUBER Partyzant

batrtex55 wez mnie nie rozsmieszaj , a zeby isc do kibla tez musze miec orginalna wersje FM , gadałes mi ze na kopiach orginała(jesli ci ktos udostepni) nie działa update , a jednak działa!!!Nie wiem jak na crackowanych grach , ale pwenie tez.... wiec nie wal głupot bo skad ty wiesz ze ma pirata , moze ty masz? wiec sie zamknij najlepiej bo gówno pomagasz

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.07.2006 14:47    #77179     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
@thcxs - hmmm... (skoro żarcik:) ) Mi się zdarzyło podobnie (jeśli chodzi o ciśnięcie przez przeciwnika, a samemu się broniąc :] Tylko, że ja prowadziłem wtedy Śląsk i grałem w 1/8 LM z ManU. Czy dalej muszę coś pisać? Wszak to jest oczywiste, że wygrałem :))))

[Tylko, że od 64 minuty grałem w 10, a to był rewanż na wyjeździe (pierwszy mecz 0:0) i kiedy dochodziła ostatnia minuta meczu (dogrywka, więc 120) jedna kontra mojego zawodnika załatwiła ManU szykujące się już do karnych :) ] Serio :))))

Ok, pochwaliłem się, wystarczy :)

Proletariat

14.07.2006 13:44    #77180     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chetnie zagram przez neta tylko musicie mi wytulumaczyc jak to sie wogole robi :P nr gg 3766206

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.