Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

do fm7 przydały by się pare rzeczy a szczególnie niże ligi polskie tak do 5 ligi i też jak byś zaczynał karierę to mogłbyś wybrać drużynę z 5 ligi. i przydało by się też jak grasz mecz to śpiewy kibiców bandy albo też mogłbyś ustalać ile bilety kosztują,wybierać czym jeździsz na mecz.

xavi89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2006 14:18    #77092     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chętnych prosze o kontakt na gg (jestem cały czas niewidoczny) 6139829
mam RUT 5.0 i patcha 6.0.3,moge grac wszystkie ligi,ale preferuje włoska i angielską,gdyz hiszpanska na razie odpada w zwiazku z bledem w grze :D:D

Proletariat

17.07.2006 14:16    #77093     Sufler - Porady do gry - kolejny błąd(?)
ale ja grałem na więcej lig(12) i duża baza danych ale teraz sie opamiętałem :))) ale tego cleanera i tak używam to pogram więcej

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
17.07.2006 14:13    #77094     Sufler - Porady do gry - kolejny błąd(?)
Grałem ponad 10 sezonów bez niego i jakoś nie było tak tragicznie.

A ten błąd to nie jest błąd gry, tylko FMSC, który nie wiem co jeszcze robi oprócz usuwania wiadomości o kontuzjach, że gra odczytuje, że praktycznie każdy zawodnik miał poważną kontuzję (4 lata :])...

potteromaniak Młody aktywista

17.07.2006 14:11    #77095     Sufler - Porady do gry - Brazylia U-21
Dubin masz moze jakiegos patcha?? Bo ja gram Legia 5. sezon i jestem pewien ze nie mozna zatrudniac do 18 lat na podstawowej wersji :/

Proletariat

17.07.2006 14:02    #77096     Sufler - Porady do gry - kolejny błąd(?)
no użyłem ale to praktycznie niezbędne żeby pograć więcej niż 2-3 sezony

Proletariat

17.07.2006 13:52    #77097     Sufler - Porady do gry - kolejny błąd(?)
często jak jest komentarz prasowy to pisze że wygrał walke z poważną kotuzją ale teraz musi odzyskać miejsce w składzie.Natoniast kopacz był zdrowy przez cały sezon.Wchodze na kontuzje i albo wywala mnie do windowsa albo pisze: kontuzja:przeziębienie czas trwania:4 lata :)))))mam tak u wiekszości zawodników i orginalną grę więc nie wiem o co chodzi

Proletariat

17.07.2006 13:38    #77098     Sufler - Porady do gry - błąd(?)
grając z chelsea miałem wynik 2:2 i miałem karnego.wszedłem na taktyke chelsea i wynik meczu brzmiał: 3:2 dla mnie (przed wykonaniem karnego).po chwili srna wykorzystał karnego i było już 3:2 (faktycznie).niech ktoś sprawdzi czy też tak ma jak tak to fajny błąd

Proletariat

17.07.2006 13:24    #77099     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem
To po co było oszukiwać i grać dwoma managerami??;P

Dubin Partyzant

17.07.2006 13:19    #77100     Sufler - Porady do gry - Brazylia U-21
Mam pytanko. Pewnego razu grałem Wisła i Legią w FM-a 2006. Chciałem zakupić Kerlona, ale wyskoczyło mi okno, że Wisła/Legia nie może kupować zawodników z brazylijskiej U-21. Wiecie może czemu tak jest? Podejrzewam, że występuje to we wszystkich klubach polskiej ligi, nie tylko w Legii i Wiśle.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.