Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

22.07.2006 09:02    #76991     Sufler - Porady do gry - Marvil
Nawet zdania poprawnie napisać nie umiesz. Grałeś kiedyś w managera

Proletariat

22.07.2006 08:41    #76992     Sufler - Porady do gry - Marvil
ale jak ktoś sie pyta w suflerze o zawodnika to go odsyłacie do talentów...takie talenty to ma moj kolega w Pogoni -.- a jak ktos gra np. WBA lub Wolves to nie bedzie grac 4 sezonów zeby te "tanelnty" się rozwineły, ja gram Wilkami i musze awanswoac dlatego szukam tanich dobrych talentów którzy już sie nadaja do pierwszej 11 a nie do treningu...

Proletariat

22.07.2006 07:33    #76993     Sufler - Porady do gry - OMG
ale ta strone jest debilna, mysilicie ze jak 20 atek ma drybling 12 to jest wielki talent, OMG
Znam zawodików na każda pozycje i maja wiele zoltych, niechcie ich podawac - nauczccie sie szukac, tak wgule zacznijcie od repry chile sa tam nawet nawet na slabe kluby-perelek zza darmo nie oddam ! ;P, Milivan Mirosevic, na rucie gra w klubie z jerozimy, latwo go wcyiagnac, a bez gra chyba w celcie, znam zawodnikow lepszych ale czemu za darmo maja nooby go znac??np. pewien brazylijczyk- ofesywny pomocnik co ma polowe wszystkiego na zolto(ta polowa to da 2, wykanczanie techinaka, rozne,wolne itp fizyczne terz ma super i wogule, albo pewien 19 holedner - klon Makalele ale jak mowilem za darmo nie oddam, planuje zrobienie stronki 100 razy lepszej...!!!(turnstyyle)

Proletariat

22.07.2006 06:57    #76994     Sufler - Porady do gry - Blad
Wyskakuje mi problem za kazdym razem jak gram w fm2006.Mam oryginalna gre.zrzuca tez plim dmp.Zna sie ktos na tym??moze moge komus przeslac ten plik zrzutu by mogl mi pomoc rozwiazac ten problem?moje gg to 5193592.Z gory dzieki za wszelka pomoc

Proletariat

22.07.2006 05:37    #76995     Sufler - Porady do gry - do redakcji
No to reaper miał fajny pomysł z ograniczeniem liczby błędów, minimalnej ilości znaków i może jeszcze trzeba zastrzec że musi być cały jeden sezon

Proletariat

22.07.2006 05:28    #76996     Sufler - Porady do gry - do redakcji
Większość tematów suflerze są wysłane od takich ludzi, którzy mało się znają bo zadają głupie pytania. Są i tacy co dużo grają w fm-a ale nie ma ich tak wielu

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2006 05:19    #76997     Sufler - Porady do gry - do redakcji
Grzechoo nie wydaje mi się żeby przyszło ich tak wiele ;) Tym bardziej, że nie uważam opowiadania za pół strony w wordzie, a ludzie takie mogli by pisać...
Dalibyśmy minimalną ilość znaków, zastrzeglibyśmy sobie, że zbyt duża ilość błędów ortograficznych i opek od razu do kosza i nie byłoby tak źle ;) Nie trafiałyby się przypadkowe osoby ;)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
22.07.2006 04:44    #76998     Sufler - Porady do gry - pablos_jagas
I co to za przyjemność zmieniać w grze zasady, które zostały umieszczone tam ponieważ tak też jest w rzeczywistości? To nie o to chodzi wszytskim eFeManiakom, żeby gra była jak najbardziej realistyczna?
myspace.com/marneszanse

Proletariat

po zainstalowaniu dodatku gdy chce rozpocząć nową gre... gra mi się wyłącza. Może ktoś mi pomóc?

Ricard01 Partyzant

Grupa: Użytkownik
21.07.2006 15:07    #77000     Sufler - Porady do gry - Duzy problem
zobacz w sztabie szkoleniowym. ja tak miałem jak podpisałem kontrakt z graziano pelle w lecce - nigdzie go nie było a zobaczyłem do sztabu, a tam graziano pelle! facet ma 20 lat!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.