Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Konrado Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2006 04:26    #76921     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja football manager 2005 gralem wisla jeden sezon i w drugim na transfery dostalem 60 mln przegralem final z interem 2:1 a sklad bramkarz lastuvka
obrona srodkowa naldo glowacki lewy obronca jeziorny prawy jacek kowalczyk
ofensywny pomocnik lewy Jafet soto defensywny pomocnik guarin

Proletariat

25.07.2006 02:48    #76922     Sufler - Porady do gry - big problem
gram 6 ligą angielską no teraz już piątą i niewiem w jaki sposób mam wykorzystać to żę mój napastnik posiada ''grę głową 20!!'' borissenko polecam!! no oczywiście przy rogach zawsze gram na niego ale jak próbowałem grać na snajpera i długie piłki nic z tego nie wychodziło:/

Proletariat

25.07.2006 02:28    #76923     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
Do tej pory grałem cały czas ligę hiszpańską i nagle zaczałem grać BVB dortmund.Czy może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób można obejść w niemczech limit obcokrajowcóe bo nie mog nikogo sprowadzić.P.S w hiszpani wystarczy zarejestrować p iłkarzy obcokrajowych jak graczy 2 lub 3 składu i już a w niemczech nie mogę nikogo zakupić.Proszę o odpowedx

m-a-t-t-e-o Partyzant

24.07.2006 18:58    #76924     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
Świetny temat !!!!!!!

Drogi Fm-maniaku
Jęśli kupiłeś gre Fm nie po to by w nią grać/czerpać radość z gry itp głupoty, a po to by odnosić sukcesy, mes opracował dla ciebie recepture sukcesu. Oto poszczególne kroki

1. Wybierz klub Real Mallorca
2. Kup:
-STIEL
-LUX
-COLLEN
-RONCATTO
-VAN DEN BOORE
-JELEŃ
-BIEROFKA
-PELIZOLLI
3. Ustaw taktyke 1-4-1-3-2
4. Wyjedz na 20 letni urlop
5. Chwal się swoimi sukcesami innym Fm-maniakom

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.07.2006 17:34    #76925     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
Jeśli jeszcze nie powstało coś takiego jak asystent klubowy, to najwyraźniej nie ma na to potrzeby. Bo wymyślenie taktyki albo porady transferowe to jest naprawde najmniejszy problem w całej rozgrywce. I kazdy gracz może sobie spokojnie z tym poradzić. Ba - wymyślanie taktyki i szukanie potencjalnych wzmocnień to moim zdaniem najprzyjemniejsze fragmenty gry!

Proletariat

24.07.2006 17:10    #76926     Sufler - Porady do gry - mallorca
kup sobie Nikole Zigica 12 mln daj a mi jak grałem Osasuną to strzelił 38 bramek w lidze i wygralem lige no i w lidze mistrzow doszedlem do cwiercwifnalu

Proletariat

24.07.2006 17:00    #76927     Sufler - Porady do gry - kim grac
polecam gretne w 3 lidze szkockiej:) strasznie fajnie sie nimi gra. grajac nimi na fm5 po 4 sezonach zajalem 3miejsce w lidze zaraz za celtickiem i rangersami

mes Partyzant

24.07.2006 16:59    #76928     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
OTO POST dla tych co nie wiedzą kim grać
postów takich pojawia się wiele więc postanowiłem polecić wam klub
REAL MALLORCA TO KLUB IDEALNY W 1 SEZONIE MASZ JEDNO ZADANIE NIE JEST TO TRUDNE PRZY ZAKUPIE ODPOWIEDNICH GRACZY
JEŚLI AWANSUJESZ DO PUCHARÓW BĘDĄ CIĘ WSZYSCY TAM NOSIĆ NA RĘKACH
IDEALNA TAKTYKA DO TEGO KLUBU TO 1-4-1-3-2
TRANSFERY:
-STIEL
-LUX
-COLLEN
-RONCATTO
-VAN DEN BOORE
-JELEŃ
-BIEROFKA
-PELIZOLLI
ŻYCZĘ MIŁEJ GRY :)

Kakas Partyzant

24.07.2006 16:51    #76929     Sufler - Porady do gry - mallorca
Zawsze jak gram Barceloną to Mallorca sprowadza Zalayete... z tego co widziałem całkiem dobrze mu tam idzie...

mes Partyzant

24.07.2006 16:23    #76930     Sufler - Porady do gry - mallorca
gram realem mallorca i kupiłem kilku zawodników 2 bramkarzy 4 obrońców 3 pomocników i 2 napadziorów
i moje pytanie brzmi czy ktoś z was grał ralem mallorca i jakich piłkarzy sprowadziliście (pewnie zaraz odezwie się loża szyderców z krzykami-SPROWADZAJ WŁASNYCH ZAWODNIKÓW A NIE BĘDZIESZ PATRZYŁ KOGO INNI KUPOWALI!!!!!)
JEŚLI NIKT NIE GRAŁ Z WAS REALEM TO CHOCIARZ JAK GRALIŚCIE LIGĘ HISZPAŃSKĄ TO KOGO ONI KUPOWALI (NAZWISKA)
TAKSY NIE POTRZEBUJE BO MAM WŁASNĄ (1 MIEJSCE W LIDZE PO 4 MIESIĄCACH)
pomóżcie!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.