Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2006 10:30    #76911     Sufler - Porady do gry - pech?czy bład SI
Nie koniecznie. Jak ma się dobry skład to można następny mecz ze słabszą drużyną rozegrać w trochę wolniejszym tempie i z trochę bardziej defensywną taktyką. Na pewno coś wpadnie, a i ryzyko zabójczych kontr przeciwnika znacząco maleje :)

Działa - sprawdzone :)

m-a-t-t-e-o Partyzant

Grupa: Użytkownik
25.07.2006 10:29    #76912     Sufler - Porady do gry - big problem
A ja mam pytanie do ciebie - czy ten Borissenko ma dobrą skoczność. Bo jeśli miałby słabą to gra na niego niema sensu. Bo co z tego że gdy dojdzie do górnej piłki to ładnie odegra/strzeli skoro dojdzie do niej raz na 20 dośrodkowań

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

25.07.2006 08:09    #76913     Sufler - Porady do gry - pech?czy bład SI
Gram legiom trafiłem do trudnei grypy chempions lig z bayernem barcom i evertonem.Pierwszy mecz z bayernem 4:3 wygrwam a zaraz po meczu w LM przegrywam z bełchatowem.Potem pokonałem everton i po powrocie do ligi remis z wisłom płock po drugim meczu w lidze miszczów z evertonem , po powrocie do ligi remis z łecznom;p.Czemu zawsze po wygranei w LM w lidze przgrywam lub remisuie?

Proletariat

25.07.2006 06:24    #76914     Sufler - Porady do gry - podstep?!
dla przykładu :biore karimiego za darmo z bayernu bo mu kontrakt wygasa i liczy sie to jako kupno z zagranicy czy jakoś inaczej??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.07.2006 06:21    #76915     Sufler - Porady do gry - big problem
Grać ustawieniem z klasycznymi skrzydłowymi, którzy bardzo dobrze wrzucają (i ustawić im dośrodkowania na: Często).

LUBER Partyzant

25.07.2006 06:11    #76916     Sufler - Porady do gry - Marvil
Vieri gra w Sampdori "specu" , i jeszcze jedno bramki w u-19 nie sa widoczne tam w profilu zawodnika tak jak bramki np z u-21 , jeszcze masz jakies błędu!?

potteromaniak Młody aktywista

25.07.2006 05:57    #76917     Sufler - Porady do gry - Marvil
Marvil====>> Nie zebym sie czepial, ale te talenty co napisales to kazdy zna. Nastaw sie troche optymistycznie na swiat,bo co post to narzekasz. Jak Ci sie nie podoba update to po co na nim jeszcze grasz??
Troche spokoju i jest luz.
Wyslales juz jakies talenty??

Proletariat

25.07.2006 05:39    #76918     Sufler - Porady do gry - mallorca
ja gram Alavesem ale to z początku są podobne kluby wiec polecał bym Toro,Leandro Castan,Lodi,Emanuelson,Costanzo,Vinicius Reche,Błaszczykowski..

Proletariat

25.07.2006 05:39    #76919     Sufler - Porady do gry - Marvil
GRRRRRRRRRRRRRR same błedy w rucie 5.1
Vieri w Sampdori??heh
Gra on w Monaco, a przybył z Milanu.Peskovic taki słaby?Przecie został najlepszym bramkarzem ligi...1 lipca 2006 zawodnik został WYPOŻYCZONY na jeden rok do klubu portugalskiej I ligi Boavista FC z Porto(mowa o grzelaku, w rucie jest sprzedany)a Janczyk grał w reprezentacji under 19 i strzelil kilkanascie bramek, błedów jest wiele wiecej ale nie chce mi sie pisać-każdy chyba choc 1 zauwazył...

Proletariat

25.07.2006 05:29    #76920     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
decks zwolnij 2 obcokrajowców z rezerw jednego z juniorów (san gram i tak zrobiłem) sprzedaj trabelsiego i kup kranjcara i może dede dostanie niemieckie obywatelstwo.w ten sposub zyskasz troche kasy a poziom drużyny wcale nie ucierpi no i kupisz tych obcokrajowców

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.