Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

26.07.2006 02:57    #76881     Sufler - Porady do gry - taniocha
znalazłem ciekawy błąd związany ze współwłaścicielstwem mianowicie na początku nowego sezonu wyskakuje nam wiadomość że musimy rozstrzygnąć o współwłaścicielstwie.Dajemy za zawodnika 10 tysięcy.Komputer zawsze daje zero :))W ten sposób wykupiłem Pandeva za 10 tys. chociaż chcieli(Udinese ma połowe piłkarza ja grałem Lazio)72 miliony złotych :))

merkury91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2006 02:26    #76882     Sufler - Porady do gry - Save
nie da sie juz nic zrobic, jak gram jedna rozgrywke na 4 sejwach, opłaca sie, nie chce zeby mi sie stało cos podobnego Pozdro

Klim Partyzant

26.07.2006 02:02    #76883     Sufler - Porady do gry - Athletic & Baskonia
Witam mam kilka pytań ,ale morze zaczne od poczatku.Gram w lidze hiszpanskiej miałem swojego ulubionego sparing partnera do testowania moich kopaczy ,mianowicie klub o nazwie Baskonia.Przyszedł nowy sezon 07/08 wiec szukam "mojej" Baskoni aby przetestowac nowych zawodników i ... jakierz było moje zdziwienie gdy okazało sie że Baskonia(od nowego sezonu) stała sie drużyna U-18 klubu Athletic Blibao 0_0 ... a teraz kilka pytań :
1.Czy to że Baskonia stała sie klubem U-18 Athleticu to przypadek tzn. czy jest zdarzenie losowe (czy zaprogramowane przez twórców Fm-a)? czy morze w rzeczywistosci Baskonia została/zostanie (nic mi na ten temat nie wiadomo) klubem U-18 athleticu ??
2.Czy jako menagerowie mam wpływ na podpisywanie podobnych umów miedzy klubami ?? (jesli tak to gdzie znajde odpowiednie opcje?) Pozdrawiam i czekam na dopowiedz :)

Scout Młody aktywista

26.07.2006 01:48    #76884     Sufler - Porady do gry - Dziwne transfery
no ale skoro juz temat jest, to fakt. Chelsea kupila jakiegos mlodego grajka z Fiorentiny (Bulgar jakis) za ok. 68 mln zl.A sprzedala go do Romy (TFU!) za 27 mln zl. czy to nie glupie?

ddetep Partyzant

26.07.2006 01:20    #76885     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Gram 6 ligę angielską zespołem który ma status półzawodowy czy jest szansa ze zmieni on się na zawodowy a jesli tak to co trzeba zrobic? Z gury dzienks

Ryba Partyzant

25.07.2006 19:46    #76886     Sufler - Porady do gry - Dziwne transfery
Czy spotkaliście się z takimi sytuacjami, że komputer kupywał zawodników za duże pieniądze a potem Ci marnowali się jako gracze rezerwowi.
Gdy grałem Realem SSS Barcelona dokonała takich transerów:
Robinho- 112 mln zł mecze: 3(5)
Marcelinho- 26 mln zł mecze 0(2)
Stephen Ayodele Makinwa 65 mln zł rozegrał 15 meczy i został cofnięty do rezerw i wypożyczony za grosze.

Ah ten manager... im dłużej się gra tym więcej znajduje się bugów :-(

Shrek Partyzant

25.07.2006 18:20    #76887     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas uruchamiania
W momencie gdy odpalą nową grę, przy wyborze 6 państw i 19 lig ( zresztą nie tylko przy takich kombinacjach) gra wyrzuca mnie do WIndowsa z nastęującym komunikate:
Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błedzie zostanie zapisany... i tuta podaje ścieżkę.

Co jest nie tak? Ostatnio grałem ( przed formatem z WINXP) i nie było z tym żadnego problemu. Po zmianie systemu ( na WINXP SP2) i przeinstalowaniu FM 2006 błąd ten zaczłą pojawiać się po raz pierwszy.

Próbowałem wszystkich mozliwych kombinacji z versjami 6.01.6.02.6.03 z updajtami, oraz bez.

Co ciekawe przy 3 - 6 ligach działa jak należy, ale dla to mnie to za mało.

Co robić ???

mes Partyzant

25.07.2006 18:07    #76888     Sufler - Porady do gry - Save
petroz a kim grasz????(raczej teraz grałeś)?????

Proletariat

25.07.2006 17:19    #76889     Sufler - Porady do gry - Save
Siemka managerowie!Mam problem,bo nie chce mi sie zloadować save a to dlatego,bo wylączyl mi sie komp akurat jak ladowala sie gra i wyskakuje teraz błąd:"Zapisana gra nie została wczytana".Czy kiedy kolwiek spotkaliscie sie z czyms takim?Da sie cos zrobic zeby ten save dzialal noralnie?Zalezy mi na tym save'u bo długo juz w niego grałem:(

mes Partyzant

25.07.2006 16:52    #76890     Sufler - Porady do gry - co jest
hey ziomy czemu mojego posta usuneliście ?
wszyscy piszą pierdoły to ja też moge
nakłuciłem się z wami wczoraj
chcecie się dzisiaj kłucić to dawajcie
podałem wam talent
jak chcecie to go dodajcie do bazy
według mnie żaden napastnik którego macie w bazie nie dorównuje mu ani trochę
1 albo dobrze gra głową ale nie wykańcza dobrze akcji a 2 odwrotnie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution