Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

saimon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2006 14:57    #76811     Sufler - Porady do gry - Problem finansowy
sposób na kasę=małe oszustwo(ja już tego nie robie, bo to dla mnie nie ma sensu) robisz nowego gracza w znanym klubie tzn bogatym i kupujesz swojego zawodnika(jakiegoś słabego) za ich cały budżet. Wtedy to jesteś bogaty.

saimon Partyzant

27.07.2006 14:32    #76812     Sufler - Porady do gry - sprowadzanie sławnych piłkarzy
gram koroną kielce 3.sezon i nie posiadam żadnego znanego zawodnika z europy. Czy kiedyś mi się uda jakiegoś sprowadzić jak tak to w którym sezonie. (chodzi mi o zawodników przekroju takich jak np. motta, gabri, meija, brown, żurawski, traore, krzynówek itp.) Nie są aż tak znani ale do polski chyba im nie prędko. Jak ktoś gra polską ligą to czy udało mu się sprowadzić chociciaż takich graczy?

saimon Partyzant

27.07.2006 14:04    #76813     Sufler - Porady do gry - pieniądze na transfery
sposób na kasę=małe oszustwo(ja już tego nie robie, bo to dla mnie nie ma sensu) robisz nowego gracza w znanym klubie tzn bogatym i kupujesz swojego zawodnika(jakiegoś słabego) za ich cały budżet. Wtedy to jesteś bogaty.

saimon Partyzant

27.07.2006 14:03    #76814     Sufler - Porady do gry - Skąd brać pieniądze?

Proletariat

27.07.2006 12:42    #76815     Sufler - Porady do gry - sławni gracze
Ja w lidze polskiej jak gram zawsze kupuję korzyma bo zawsze jest tani i zawsze strzela multum bramek. Mierzejewski też jeżeli na niego postawić

Proletariat

27.07.2006 12:41    #76816     Sufler - Porady do gry - USA
Grałem trochę wicemistrzostwo w pierwszym sezonie z los angeles. Najważniejsze cechy to to że transfery wewnątrzligowe żadko dochodza do skutku. W pewnym momencie brakuje amerykańskich dobrych zawodników a ci z zagranicy którzy coś umieją żadko wracają. Zawodnicy tacy jak brozkowie, korzymy janczyki szalachowskie , gorawskie jopy etc sobie poradzą w tej lidze. Z odpowiednim przygotowaniem powalczą nawet tacy jak nawotczyński , mierzejewski. Sporo można zarobić na transferach. Zawodnicy z anglii i czołowych państw europy raczej nie przejdą do tej ligi. To liga starych gwiazd albo wyporzyczonych zawodników z południowoamerykańskich klubów. Budżety są zbliżone do ligi polskiej. Liga wygląda tak - są dwie na początku - wschodnia i zachodnia , zwycięzcy jednej i drugiej walczą potem w turnieju - zwycięzca turnieju jest zwycięzcą ligi. Drafty nie przynoszą dobrych zawodników , bardzo żadko w dodatku zawodnicy mają najczęściej ze 22 lata i bardzo niskie statystyki. Jest limit zawodników w klubie do chyba 22. Jeśli masz więcej to pozostali wylecą z rozwiązanym kontraktem. Straciłem tak kilku czołowych zawodników.Najlepszy tranmsfer jaki możesz sobie sprawić chyba to maciej korzym i pawel brozek - oboje niewiele kosztują i jak ich przekonać będą strzelać bez problemu dużo dużo goli

krwl Partyzant

27.07.2006 12:07    #76817     Sufler - Porady do gry - USA
Los Angeles bylo moja pierwsza druzyna w FM2005,byl tomoj pierwszy kontakt z seria i generalnie gram tego typy, to szybko mnie wyrzucili(chyba cos kolo playoffow:)

Polonista Partyzant

27.07.2006 11:48    #76818     Sufler - Porady do gry - USA
MLS to wyjątkowo ciekawa liga. Tak jak w NBA czy NHL jest tam draft, w którym wybieramy sobie młodych piłkarzy patrząc na ich statystyki jak i grę w mini-lidze draftu. Kluby MLS mogą kupować i sprzedawać zawodników tylko za innych zawodników lub za (jak wcześniej napisał Pawello) prawo wyboru w którejś z rund draftu lub superdraftu. Natomiast graczy spoza MLS kupuję się normalnie za pieniądze. Gorąco polecam tę ligę, a w szczególności piłkarza Kansas City Eddiego Johnsona - wg mnie najlepszy napastnik w Football Managerze, poradzi sobie zarówno w lidze hiszpańskiej, angielskiej jak i włoskiej.

Proletariat

27.07.2006 11:17    #76819     Sufler - Porady do gry - USA
Rzuciłem okiem na MLS i trzeba przyznać, że pokręcone te przepisy tam mają... Transfer innego gracza z MLS może być sfinalizowany tylko poprzez wymianę luboraz oddanie prawa wyboru w którejś rundzie draftu... Piłkarzy z zagranicy kupuje się "normalnie". Z tego co jeszcze rzuciło mi się w oczy, to nie ma tam żółtych kartek!? Są jakieś punkty, heh... Ale chyba spróbuje sobie pograć w tej nieco egzotycznej lidze, przyda się jakaś odmiana :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
27.07.2006 10:54    #76820     Sufler - Porady do gry - USA
Jaki to gość? I grasz w MLS, czy tylko kupujesz gościa z MLS?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.