Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2006 08:10    #76781     Sufler - Porady do gry - kłopoty w lubinie
pablos_jaga mysle ze kazda druzyna z wloskiej serie B jest duzo lepsza od polskiej z OE.brazylijczykow mozesz sciagnac bo oni "leca" na kase i chca grac w europie, a we wloszech zarobki pilkarzy sa duzo ale to duzo wieksze niz w polsce wiec sie nie dziw...:)

pablos_jaga Partyzant

28.07.2006 07:52    #76782     Sufler - Porady do gry - Edytor cz.rz
poszukaj na zagranicznych stronach zwiazanych z fm i cm

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
28.07.2006 07:47    #76783     Sufler - Porady do gry - kłopoty w lubinie
Serie B to Włochy - kraj wysoko rozwinięty piłkarsko (bo o tym mowa? :P), Polska to dopiero kraj rozwijający się, we wschodniej (wg FM) Europie. Nic dziwnego, że piłkarze wolą grać w Serie B niż Orange Ekstraklasie. Do tego dochodzi juz wczesniej wspomniana reputacja twojego klubu - jesli jest za niska nie masz co liczyć na transfer dobrych zawodników z Włoch, Anglii, Francji, Hiszpanii itd. chyba że grają aktualnie w Polsce ;]

Proletariat

28.07.2006 07:44    #76784     Sufler - Porady do gry - talenty i scouci
gram barca, no nic w takim razie bede musial ich posprawdzac moze kogos trafie,nie pamietam jaka mial ocene ale vanden borre bardzo dobrze sie u mnie spisuje
dzieki za odpowiedz

Grzechoo Hajer Przodowy

28.07.2006 07:40    #76785     Sufler - Porady do gry - talenty i scouci
Pozwoliłem sobie poprawic nazwe tematu.

Tak jest z większością zawodników. Piłkarz, który za sezon lub dwa moze być gwiazdą jest oceniany na za słabego, natomiast 21-letni nie posiadający żadnej statystyki powyżej 10 jest oceniany na będącego w stanie wywalczyć sobie miejsce w składzie. A talenty na cmrev.com są sprawdzone przez setki (a nawet tysiące) graczy, w większości zadowolonych z ich gry.

Proletariat

28.07.2006 07:32    #76786     Sufler - Porady do gry - talenty i scouci
jak biore i sprawdzam skautami talenty z cmrev to zawsze dostaje opinie ze dany gracz nie jest zdolny do tego by sie na tyle rozwinac by wystapil u mnie w pierwszym skladzie

pablos_jaga Partyzant

28.07.2006 07:22    #76787     Sufler - Porady do gry - kłopoty w lubinie
mam kłopot, mianowicie , znzalazłem kilku zdolnych juniorków z zespolow juniorskich serie B i to druzyn ktore nei sa potentatami tych rozgrywek ja ejstem w czolowce Polski a mimo to nie chca przesjc, czyzby gra w sredniaku Serie B bardziej ich zadowalala niz gra w jedenj z silniejszych ekip OE?

Grzechoo Hajer Przodowy

28.07.2006 06:53    #76788     Sufler - Porady do gry - Tani tani piłkarze
No to dlaczego omnibusie z tego nie skorzystasz? Taki mądry jestes, to dlaczego sam sobie nie znajdziesz? To są najoczywistsze i najłatwiejsze rozwiązania, które (cytuję) "najgłupszy gracz wie"(koniec cytatu).

Proletariat

28.07.2006 06:45    #76789     Sufler - Porady do gry - Tani tani piłkarze
Nie umiecie czytac??Ja potrzebuje pilkarza.Najlepiej Napastnik.Takie rzeczy jak wy piszecie to najglupszy gracz wie

Proletariat

28.07.2006 06:17    #76790     Sufler - Porady do gry - Tani tani piłkarze
potrzebuje taniego dobrego pilkarza gram Polonią Byton (cena pilkarza w granicach 1-6 tys)najlepiej mlody.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution