Jestem ciekaw Waszych opinii i rad nt. dobierania napastnika do obroncy, ktory bedzie go kryl. Osobiscie gram Nottingham Forest w Premiership i mam problem. Nie wiem czy sprowadzac pilkarzy dobrze wyszkolonych technicznie i szybkich, czy tez tradycyjnych strikerow, ktorzy przewazaja na Wyspach (silny, swietnie grajacy glowa). Poza tym zawsze zastanawiam sie, czy np. do wolnego obroncy dac szybszego zdecydowanie napastnika, ktory bedzie z nim wygrywal pojedynki biegowe, ale tracil w grze glowa, czy tez wlasnie tego troche wolniejszego, lecz i zarazem silniejszego, przez co bedzie mogl walczyc z obronca jak rowny z rownym.
Zastanawia mnie tez to (mam wersje angielska), czy opcja Target Man oznacza dokladnie polecenie grania pilki do napastnika, ktory bedzie bezposrednio strzelal, czy tez zgrywal ja do partnera. Czasem z niej korzystam, gdy gram skrzydlami (wowczas 'To Head'

, albo jak jest dwoch dryblasow w oboronie i mam szybkich napastnikow, to daje 'To Feet' lub 'Run Onto the Ball'. Co o tym myslicie?
Najnowsze posty