Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2006 17:40    #76761     Sufler - Porady do gry - tevez
ddetep: nie wiem jak jest w A. Południowej ale w Europie ligi grają w dwóch systemach: jesień-wiosna (Polska, Anglia, Niemcy itp) i wiosna-jesień (Szwecja, Finlandia, Ukraina, Rosja itp.)

Proletariat

28.07.2006 17:24    #76762     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
Jestem ciekaw Waszych opinii i rad nt. dobierania napastnika do obroncy, ktory bedzie go kryl. Osobiscie gram Nottingham Forest w Premiership i mam problem. Nie wiem czy sprowadzac pilkarzy dobrze wyszkolonych technicznie i szybkich, czy tez tradycyjnych strikerow, ktorzy przewazaja na Wyspach (silny, swietnie grajacy glowa). Poza tym zawsze zastanawiam sie, czy np. do wolnego obroncy dac szybszego zdecydowanie napastnika, ktory bedzie z nim wygrywal pojedynki biegowe, ale tracil w grze glowa, czy tez wlasnie tego troche wolniejszego, lecz i zarazem silniejszego, przez co bedzie mogl walczyc z obronca jak rowny z rownym.

Zastanawia mnie tez to (mam wersje angielska), czy opcja Target Man oznacza dokladnie polecenie grania pilki do napastnika, ktory bedzie bezposrednio strzelal, czy tez zgrywal ja do partnera. Czasem z niej korzystam, gdy gram skrzydlami (wowczas 'To Head';), albo jak jest dwoch dryblasow w oboronie i mam szybkich napastnikow, to daje 'To Feet' lub 'Run Onto the Ball'. Co o tym myslicie?

Proletariat

28.07.2006 17:12    #76763     Sufler - Porady do gry - Trening
"w wiekszosci" Pottteromaniak to jest tylko gra ty sie za bardzo wczuwasz moze do lekarza idz??

Proletariat

28.07.2006 17:10    #76764     Sufler - Porady do gry - Tani tani piłkarze
ty blyskotliwy jestes Potteromaniak naprawde pogratulowac.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

28.07.2006 17:02    #76765     Sufler - Porady do gry - tevez
Informacja: prawo bosmana nie obowiązuje w krajach, które grają systemem wiosna-jesień, czyli Ukraina, Bialoruś, Rosja, Szwecja, Finlandia, Brazylia itp.

Proletariat

28.07.2006 16:15    #76766     Sufler - Porady do gry - Trening
gram 2 klubami porostu chce sie dowiuedziec czy ktos ma ciekawe treningi Pottermaniak moze z ktoregos skorzystam. Pottermaniak ty mi powiesz ze moze niegdy nie korzystales z czyis rad??

Lampard Partyzant

Ja bym chciał odprawę przed meczową co jak się dowiedziałem będzie. Więcej wypowiedzi w mediach. Możliwość wyjazdu i zorganizowania zgrupowań za granicą i w kraju, i jeszcze parę rzeczy. o których zapomniałem

Proletariat

28.07.2006 15:43    #76768     Sufler - Porady do gry - Kraje
jak chcesz grać w angli późnij to kiedy chcesz tam grać to dajesz w zakładce opcje nowy gracz i grasz.Oczywiście musisz miec zaznaczoną lige angielską.Edytor masz w folderze z grą i włączasz go poprzez dwukrotne kliknięcie na jego ikonkę a potem wczytujesz baze edytora z pliku server_cośtam.A co do obsługi to jest prosta więc się zorientujesz.Aha jak masz pirata to edytora albo nie masz abo nie działa albo dział.

Proletariat

28.07.2006 15:20    #76769     Sufler - Porady do gry - Kraje
Mam pytanko. Żeby zmienić klub w trakcie rozgrywki to trzeba wybrać na początku kilka krajów tak? Ale jak chce grać w Polsce i wybieram jeszcze pare krajów np. Anglię to co tu też muszę grać w tej samej rozgrywce? Nie rozumiem tego. Bo jak się wybiera to państwo to trzeba w nim grać ale ja chce grać na początku właśnie w Polsce a nie w Anglii-tam później. O co chodzi? I jak działa edytor i jak się go włącza?

Scout Młody aktywista

28.07.2006 13:52    #76770     Sufler - Porady do gry - Trening
Masz tutaj liste ktory trening powoduje zwiekszenie ktorych umiejetnosci :) (rozumiecie o co chodzi? ) :D

Trening:
Siłowy - Siła
- Pracowitość
- Wytrzymałość
- Naturalna Sprawność

Aerobik - Refleks
- Szybkość
- Przyspieszenie
- Równowaga
- Skoczność
- Zwinność

Obrona - Krycie
- Obrona
- Koncentracja

Atak - Podania
- Kreatywność

Taktyka - Decyzje
- Gra bez piłki
- Współpraca
- Ustawianie się
- Przewidywanie

Strzały - Opanowanie
- Strzał z dystansu
- Wykańczanie akcji

Panowanie nad piłką - Błyskotliwość
- Drybling
- Gra z pierwszej piłki
- Gra głową
- Technika

Stałe fragmenty gry - Dośrodkowania
- Długie wyrzuty
- Rzuty rożne
- Rzuty wolne
- Rzuty karne

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.