Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

29.07.2006 06:38    #76751     Sufler - Porady do gry - Niska nota?
Nie gram na snajpera. Mam dopiero połowe sezonu, Tevez'a ściągnąłem w okienku transferowym. Troche pozmieniałem w składzie, taktyce... juz jest chyba lepiej... I przyjżałem sie temu meczu w którym dostał 4-ke, miał najwiecej rajdów ze wszystkich zawodników, na pieć strzałów cztery były w bramke... ogólnie zasłóżył sobie na conajmniej note 7, jak nie 8... Pamietam kiedyś, w CM3 albo 01/02, tez spotkałem sie z taką sytuacją... Mi to po prostu wygląda na jakiś BUG :/

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2006 05:42    #76752     Sufler - Porady do gry - Trening
Prośbę o porady na temat treningu, transferów, składu, taktyki itd. można porównać do gry na kodach - masz gotowce i poprostu grasz. Nie ma z tego żadnej satysfakcji. Pomyślcie (i tutaj apeluję do tego typu graczy), czy gdybyście prowadzili jakiś zespół w rzeczywistości, to czy ktoś podałby wam kogo zakupic, jak trenowac itd.? Od tego są osoby w klubach, jak asystent, trener, scout i fizjoterapeuta. Więc jeśli już sobie naprawde nie radzicie, to starajcie się bazować na ich stwierdzeniach i radach.

Grzechoo Hajer Przodowy

29.07.2006 05:36    #76753     Sufler - Porady do gry - Niska nota?
Hmm... ja miałem podobnie z Żurawskim - był baardzo aktywny całą połowe, ale z racji tego, że nie wykorzystywał sytuacji miał note 6 (co prawda to nie 4, ale powiedzmy ze cos podobnego). A druga sprawa - być moze on jest podporą twojej drużyny, która ją ciągnie w kazdym meczu? Proponuję taki eksperyment - zamien napastników miejscami na boisku. Jeśli drugi napastnik bedzie miał podobne noty, to prawdopodobnie spotkałes sie z bugiem. Natomiast jeśli owy drugi napastnik bedzie miał niezłe noty, a Tevez słabe, to znaczy że coś jest z napastnikiem. Aha - jeśli grasz "Na snajpera" (Target man) i Tevezowi nie idzie tak jak powinno, to odznacz tę opcję. Możliwe, że coś to pomoże.

Proletariat

29.07.2006 05:30    #76754     Sufler - Porady do gry - Niska nota?
Mój zawodnik (w tym wypadku napastnik) gra moim zdanie dobrze w meczu, jest aktywny, przeprowadza ciekawe akcje i dobrze dogrywa... Jednak ma bardzo niską note meczową (na przykład - 4) podczas gdy reszta graczy ma 7-9. Nawet jak strzeli bramke to i tak mu skoczy do powiedzmy 6-7 ale nie wiecej. Natomiast czesto jest tak ze jak moja druzyna straci bramke to jemu jako pierwszemu spada nota:|... Skąd to sie bierze??? Moze jakiś atrybut jest za to odpowiedzialny??? (BTW, co oznacza atrybut "Sportsmanship"?)... Aha, tym napastnikiem jest Carlos Tevez...

Grzechoo Hajer Przodowy

29.07.2006 05:19    #76755     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
Ja gram dwójką napastników, przynajmniej jeden musi dobrze grać głową. Gram 'Na snajpera' (czyli 'Target man';) i rozgrywającego. DO tego prostopadłe podania i dośrodkowania.

Proletariat

29.07.2006 03:23    #76756     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
ja ci proponuje duet napastników Karim Benzema-William Tiero.Ten pierwszy gra w Ol.Lyon Bardzo szybki(17), przyspieszenie(20), dobrze gra głową(18), natomiast Tiero on gra w Vitorii Guimaraes, podobnie jak Benzema jest szybki swietnie gra głową i jest bramkostrzelny wiec bedziesz musial dodac jeszcze sobie portuga;lską lige chyba ze masz duzą lub ogromną baze danych.

Proletariat

29.07.2006 02:52    #76757     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
jeśli masz odpowiednią ilość kasy to idealnym rozwiązaniem wydaje się być Mirko Vucinic.Jest szybki ,wysoki,świetnie gra głową ,gra dobrze zarówno na ziemi jak i w powietrzu.

Sparkey Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.07.2006 02:50    #76758     Sufler - Porady do gry - tevez
Chyba was Boli jak myslicie ze polska i anglia graja tak samo albo ukraina gra systemem wiosna -jesien ;/;/;/ poprostu tam gdzie sezon rozgrywany jest w jednym roku to nie ma prawa bossmana a tam gdfzie jest rozgrywany na przełomach np. 2005/2006 to prawo istnieje :P:P:P

m-a-t-t-e-o Partyzant

28.07.2006 18:12    #76759     Sufler - Porady do gry - Kraje
1. Zaznaczasz sobie ligi, potem bierzesz swój polski klub
2. Grasz sobie tym polskim klubikiem i w ogule cieszysz się życiem
3. Gdy zachce ci się już grać klubem angielskim (i gdy jakiś klub angielski będzie wolny) zgłaszasz się na kandydata
4. Jeśli będziesz wystarczająco dobrym kandydatem to cię przyjmą (liczy się przedewszystkim reputacja)
5. Grasz sobie jakimś angielskim klubikiem i w ogule cieszysz się życiem

Kakas Partyzant

28.07.2006 18:05    #76760     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
Ja polecam grać jednym napastnikiem wysokim do głowek i jednym szybkim typowym napadziorem z dobrym dryblingiem... ja w Swansea gram atakiem Viduka - Trundle ... najlepiej troche cofnąć tego wysokiego i dać mu miejsce do odgrywania piłek... polecam na tą pozycje Sosina... bo Viduka przyszedł do mnie dopiero w 2lidze... na początku powinien przyjść do Nott Mornar...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.