Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

02.08.2006 04:33    #76651     Sufler - Porady do gry - Budżet
Wejdzie komisja do budzetu sprzeda najwieksze gwiaZdy a ty bedziesz slab o grac i cie wypier.rzuca;p

Proletariat

02.08.2006 04:33    #76652     Sufler - Porady do gry - Budżet
Wejdzie komisja do budzetu sprzeda najwieksze gwiaZdy a ty bedziesz slab o grac i cie wypier.rzuca;p

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a ja mam takie pytanko...Ponieważ gram juz troche na swoim save i mam rok 2008 to czy jak zainstaluje updateto on mi pozmienia skład w mojej drużynie na rzeczywisty czy zeby składy były aktualne musze zacząć od nowa... jak to jest?

zabek Partyzant

a ja mam takie pytanko...Ponieważ gram juz troche na swoim save i mam rok 2008 to czy jak zainstaluje updateto on mi pozmienia skład w mojej drużynie na rzeczywisty czy zeby składy były aktualne musze zacząć od nowa... jak to jest?

Proletariat

02.08.2006 03:45    #76655     Sufler - Porady do gry - MLodzi
Alberto Bolanos w Lechu na 12 meczy 13 bramek, potrafi sam wygrać mecz, gdy grałem z Wisłą moja drużyna wogóle nie istniała tylko sam Alberto strzelił 4 bramki z czego 2 z wolnego.Polecam(Jak grałem pierwszy raz Lechem to był napastnikiem, za drugą grą już tylko pomocnikiem).

Proletariat

02.08.2006 03:34    #76656     Sufler - Porady do gry - MLodzi
dzieki ale raczej wszczystkich nie kupie bo w hiszpanskiej lidze mozna miec tylko 3 z poza UE szkoda .ALE mam scorza kisliy adu . Scorza juz w u-18 zdobyl 29 bramki na 24 mecz po sezonie bedzie gral razem z torresem a ville i kerzakova sprzedam .

Proletariat

01.08.2006 20:15    #76657     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup

17rafal Partyzant

01.08.2006 19:35    #76658     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Gram austrią wieden i mam problem z napastnikami, po prostu nie strzelają, wogle ze sobą nie współpracują (mam w skladzie: Djibrila Cisse, Michala Janote, Kisliy, Kamila Króla, Patryka Maleckiego, Olisadebe, Tomasza Sawickiego, Bajdziaka, Cywke) 1.Co można z tym zrobic?
2.Jak znacie jakis dobrze wspolpracujący duet napastnikow to podajcie 3.Ktorych z moich napastnikow byscie wystawiali w pierwszej jedenastce(dwóch)

Proletariat

01.08.2006 19:10    #76659     Sufler - Porady do gry - Przejście do innej ligi
witam!. Gram Legią, na samym początku zaznaczyłem dodatkowo ligę hiszpańską, do której usilnie staram się teraz dostać. Chciałem coś z legią osiągnąc i udało mi się to! puchar uefa 2 miejsce w lidze mistrzów, puchary polski ect. co chwila wyrażam zainteresowanie pracą menadźera w klubach z 1 ligi hiszpańskiej oraz wysyłam podania i mimo iż moja reputacja jest kontynentalna, osiągnięcia bardzo dobre to żaden klub mnie nie chce...:/ czy pozostaje mi tylko czekać? Zarząd i kibice już plują jadem w moją stronę, zwolnią mnie i zostane bez niczego... Czy mam zdominować całą europę zanim mnie ktoś przyjmie?, czy jest to kwestia doświadczenia(teraz ciągnę 3 sezon)? pozdrówka i dzięki za inf.

LUBER Partyzant

01.08.2006 17:12    #76660     Sufler - Porady do gry - PRZEOCZENIE CZY BLAD W UPDATE
Witam!

Czemu Viera gra dalej w Juve?!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution