Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

strusmb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2006 15:43    #76631     Sufler - Porady do gry - Pralka
Najgorzej jest z mikrofalówkami... Marne szanse że zespół coś ugra... Polecam też kontrolować piekarnik.

Mietek15 Partyzant

02.08.2006 14:50    #76632     Sufler - Porady do gry - Zepsuty save
Witam was. Gram sobie Wisełką z Krakowa. Mam 2008rok. Dziś grałem sobie. Po skończeniu gry, zapisałem i wyłączyłem grę, tak jak zawsze. Gdy wyłączałem kompa, zaciął się, więc przytrzymałem guzik od włączania blaszaka. Po 4 godzinach uruchamiam na nowo grę. Patrzę na opcję "wczytaj ostatnią grę" a tam opcja wyświetlona na szaro. Gdy dałem "wczytaj grę" i tam plik "wisła" gra się zminimalizowała i wystąpił błąd, że nie da się gry wczytać, czy coś takiego. Odpowiedzcie mi co muszę zrobić, aby mieć dalej ten save i żeby mi działał. Nigdy jeszcze tak długo nie grałem, a gram 1 raz ligę polską. HELP

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2006 13:20    #76633     Sufler - Porady do gry - zagraniczni piłkarze w Polsce
Więc tak ściągnąłem do drużyny kliku brazylijczyków i kolumbijczyków 1,5 roku temu. Czyli gdzieś za o koło 1,5 roku dostaną polskie obywatelstwo. Niektórzy z nich mają juz rozegranych kilka meczów w młodzieżowych reprezentacjach. I czy bede mogli reprezentowac barwy biało-czerwonych czy jest to już niemożliwe?

Proletariat

02.08.2006 12:34    #76634     Sufler - Porady do gry - transfery w grze sieciowej
Hej! Gram z kumplami w Serie A przez sieć. Jeden z nich wykombinował jakiś super sposób na transfery - kasy ciągnie mu z konta o wiele mniej niż dawał. Czy ktoś z Was zna dokłądny przepis jak to robi? Proszę o pomoc bo wykupi wszystkich kolesi. Podaje przyklad transferu - Petra Cecha kupil za 53 mln (niby) ale z konta mu sciagnelo ok. 20!! Nie jest to przypadek tylko jakas stala metoda. Wiem tylko, ze na pewno nei stosuje opcji %przyszlego transfeu ani ceny odkupu. Ja tez probuje - z ratami i doplata za wystepy, ale nie mam tak jak o n - jemu nigdy nie odrzucaja. Acha - czy z drugiej strony takie chachmety nie groza bankructwem? Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na pomoc :) moj mail:

bartex55 Przodownik pracy

02.08.2006 10:58    #76635     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Może nie dałeś mu się ograć w sparingach przed rozpoczęciem sezonu.

skurczybyk Partyzant

02.08.2006 10:33    #76636     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Gram Jagiellonią i mam w składzie Krzysia Bąka. Przed meczem jego kondycja wynosi 97-100%, ale gdy konczy się I połowa jego kondycja spada poniżej 10%. Co robić?

Proletariat

02.08.2006 09:33    #76637     Sufler - Porady do gry - ulubiony zawodnik managera
ja mam od poczatku kaka a gram dopiero pierwszy sezon atl.madryt

kali22 Partyzant

02.08.2006 08:36    #76638     Sufler - Porady do gry - ulubiony zawodnik managera
prawdopodobnie ma na to maly wplyw liczba rozegranych meczy w druzynie(tych w ktorych ty go wystawiales do pierwszego skladu),chwalenie po meczu a takze spelnianie jego zachcianek,czyli np.nowy kontrakt jesli zechce :)

orzesszek Partyzant

ja bym wprowadzil qpowanie meczow z pieniedzy z budzetu moznaby przeqpic albo sedziego albo zawodnikow przeciwnej druzyny albo zaplacic swoim zeby sie zmotywowali moglaby byc tez opcja obstawiania meczow w zakladach bukmacherskich i tak samo manager potajemnie z pieniedzy klubowych obstawialby wyniki zarowno swoje jak i innych teamow a wygrana kasa zasilala by klubowy budzet... :)

Dudekfme Partyzant

02.08.2006 07:58    #76640     Sufler - Porady do gry - Juve-Real
To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :> Musisz sobie zadać pytanie czy grając Realem zrealizowałeś cele, które sobie wcześniej postawiłeś. Jeśli nie, a masz możliwość je zrealizować to zostań, w innym wypadku wybierz Juve (o ile ich oferta jest lepsza).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.