Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

03.08.2006 04:40    #76621     Sufler - Porady do gry - liga
To jest proste!!! W edytorze trzeba utworzyć sobie 20 Grześków Rasiaków i z Polakami nikt nie wygra!!!

Proletariat

03.08.2006 04:16    #76622     Sufler - Porady do gry - Udpade
Czy jest takie udpade do FM 2005 że w Legii grają Edson oraz Roger???

Proletariat

03.08.2006 04:13    #76623     Sufler - Porady do gry - Ładowanie
Czy gdy gra sie ładuje to są własnie podroze na mecz?? bo ja mam takie pytanie włanie bo niewiem ile kanapek zabrac , a jak by sie mama dowiedziala ze ja ciagle do Szczecina , Warszawy jezdze to bym chyba miał szlaban na rok wychodzenia z domu.

Amigo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2006 01:25    #76624     Sufler - Porady do gry - zagraniczni piłkarze w Polsce
Na sto procent tak, miałem już kilka takich przypadków, ale nigdy żaden z takich polskich obywateli u mnie w kadrze nie zagrał. Oj ten Janas!!

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.08.2006 19:21    #76625     Sufler - Porady do gry - Pralka
Pralka ma do tego:
1. Nie używano Calgonitu.
2. obgryzano dużego paznokcia u nogi.
3. skarpety były inaczej ukształtowane.
4. Pralka gorzej prała.
5. Paznokieć wkręcił się w pralkę.
6. Pralka się 'rozwaliła'.
Gracz był w depresji, a jego zawodnicy zaczeli go naśladować.
Zalecane jest, aby w tej sytuacji:
Sprawdzić, czy Sąsiadka ma nowe zapałki, od ich daty produkcji zagłosować w totolotku, następnie te cyferki przełożyć na numery butów, kupić od nich buty i dowiedzieć się ile mają lat. Następnie zsumować ich wiek, podzielić przez 0,8712876257, następnie ten wynik podzielić przez liczbę kilogramów bananów, importowanych na białoruś, potem zlikwidować wszystkie piątki (5). Potem dowiedzieć się ile litrów wody na 14 i pół sekundy przelewa się przez rury w oczyszczalni scieków w ścianie północno zachodniej, następnie zlikwidować gdzinę urodzenia stryja siostry matki córki brata ciotecznego, następnie zapytać sie Kierownika wydziału zwalczania szerszeni.. ile wydała na perfumy dla swojego psa, następnie zlikwidować sumę ilorazu wielku kamilekiego z kurnik.pl i wyjdzie liczba którą trzeba podzielić na iloczyn ilorazu sumy liczby wieku Janasa i Borsuka. - WYJDZIE NUMER do fachowca który naprawi pralke

adryan Partyzant

02.08.2006 18:40    #76626     Sufler - Porady do gry - transfery w grze sieciowej
a jakimi klubami gracie ??;>

Stivo Partyzant

02.08.2006 17:59    #76627     Sufler - Porady do gry - Pralka
Nowozelandzkie rekawice robocze (tylko lewe) moga sklonic najlepszych pilkarzy do grania w Hetmanie Zamosc, pod warunkiem, ze sterylizacja kretow w pobliskiej murzynskiej chacie przebiega zgodnie z normami unijnymi. Rowniez dekompresja pecherzy na stopach moze byc czynnikiem pobudzajacym wyzej wspomniene morale do ich wzrostu - OSTROZNIE - nie zawsze Pan Wolodyjowski skrecal swoj was na lewo, nawet podczas pamietnej powodzi na Saharze, ktora po dzis dzien wspominaja najmlodsi harcerze polku Strzelcow Podkarpackich skonektowanych z pokojowa bojowka Al-Queda z siedziba w Sopocie. Takze moi mili dbajcie o przyrost naturalny rzerzuchy, gdyz ma ona wielki wplyw na psychosomatyczne robotki reczne odkryte pojutrze przez Franciszka Smude - znanego i lubianego medrca, ktory znany jest z tego, iz jest koneserem mebli wytwarzanych z miekkich kamieni. A co do tego ma pralka to ja niestety nie wiem...

Proletariat

02.08.2006 17:29    #76628     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Powiem tak: zagrajcie sobie zespołem z Serie C2 ~~> Rieti. Normalnie niby czwarta liga ale mimo to tak biednego klubiku nigdy nie widzialem. Mam sezon 09/10 a siedze w Serie C1 :D A i nie korzystam (w przeciwienstwie do niektorych) z talentów z internetu!! Sprobujcie a pozniej napiszcie o swoich zwyciestwach w LM i PUEFA!!

Proletariat

02.08.2006 17:05    #76629     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram z kazdym tylko prosze aby sie zglaszaly osoby ktore moga zalozyc serwer bo ja gram juz dlugo w FM ale przez neta jeszcze nie gralem moj numer gg to 9091187

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2006 16:38    #76630     Sufler - Porady do gry - liga
znaczy to super bardzo trudne nie jest, bo zależy co masz na myśli więcej drużyn w pucharach, bo jeśli chodzi aby zwiększyć miejsc na UEFA to jest łatwe, wyatarczą z 2,3 sezony, a jeśli chodzi żeby 2 grały w LM to już jednak trudniejsze zadanie ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution