Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

simonek_tm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2006 06:57    #76571     Sufler - Porady do gry - Ekscentryczność
co w ogóle oznacza statystyka ekscentrycznośći dla bramkarza. Jaki ma wpływ na jego gre, czy jest potrzebna i dlaczego nie mają jej gracze z pola

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2006 06:32    #76572     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Ja jestem w podobnej sytuacji. gram w Irlandii, tez klubem polzawodowym Shamrock Rovers i od dwoch zesonow od zarzadu nic na trensfery nie dostalem. O pozyskaniu kogos z zagranicy nie moze byc mowy, poniewaz nikt nie chce przejsc do klubu polzawodowego. Sciagam zawodnikow z wolnego transferu, albo ogkupuje ich za darmo z innych klubow irlandzkich. Czekam tylko na zmiane statusu kluby na zawodowy. Zeby to sie udalo to na koncie musi byc troche kasy (narazie mam 1,5 mln euro) i chyba wszystkie kontrakty musza byc pelnoetatowe "full time"

BOSS155 Partyzant

04.08.2006 06:19    #76573     Sufler - Porady do gry - KE?
Za często to tej taktyki nie zmieniaj bo twoi gracze muszą się do niej przyzwyczaić. Najlepiej jak byś stosował małe rotacje w składzie tzn. co mecz nie wystawiaj identycznego składu czasami zmien jednego czy dwóch zawodników. Ważne są też rozmowy w przerwie i po meczu, z mojego doswiadczenia wiem że nie dobrze jest ich opiepszać po przegranym meczu okaż im zrozumienie a w przerwie kieruj słowa zachęty.

Proletariat

04.08.2006 05:54    #76574     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Siemka... mam taki dylemat czy kontynuaować gre FH Hafnarfjordur bo mimo, iż oni są mistrzami to nie dostali ani grosza na transfery !!! :D | Zdobyłem nimi puchari zaczynam lige, którą także chce wygrać :) ale czy po jakis sukcesach przybędzie funduszy i czy lepsi piłkarze bedą chcieli do mnie przychodzić ?? moim celem jest wprowadzenie także ich do fazy grupowej puchatu UEFA :D:D prosze o pomoc :)

Proletariat

04.08.2006 05:46    #76575     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram w fm2006 moje gg 5334260

uki Partyzant

04.08.2006 05:12    #76576     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
roro tez tak mam gram real madryt i tez tak mam teraz mam z 10 osub kontuzjowanych z 1 składu!!!:(

Proletariat

04.08.2006 05:06    #76577     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram w fm ligi do uzgodnienia

Proletariat

04.08.2006 04:43    #76578     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Gram Lyonem i mam już 3/4 sezonu ale w połowie sezonu nagle kilku albo kilkunastu(12-13) zawodników łapie kontuzje na 2-4 tygodnie i muszę korzystać z zawodników słabszych a niekiedy muszę sięgać po graczy z rezerw.Lyon to nie wyjątek, w Atletico Madryt, w Fc Koln , w HSV i innych klubach jest ta sama sytuacja: zawodnicy łapią kontuzje w tym samym czasie a jest to 1 albo 2 mecze po połowie sezonu.Dlaczego tak się dzieje??

Proletariat

04.08.2006 03:27    #76579     Sufler - Porady do gry - Problemy z wygrywaniem meczu
jak pierwszy to weź sobie chelsea pobaw sie troche (przez ok.sezon) wróć do legi i powinieneś sobie dać rade a jeśli już grałeś to zmien taktyke trening i kup kilku dobrych piłkarzy więcej nie pomoge bo nie wiem jak grasz tą legią

Proletariat

04.08.2006 02:53    #76580     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja klubem z conferenece grałem daaawno tzn.w cemie 012 telfordem po 1 sezonie bylem w srodku tabeli, ale w nastepne 3 sezony 3 awanse! Natomiast juz z I ligi dom premierlague było trudniej sie dostac (mimo ze miałem np:adriana mutu). Teraz biore druzyne z Conference w fm2006 ale jedna rzecz mnie wkurza(oprocz przetwarzania wyników) Dlaczego jak sie awansuje do premierleague to zarzad i tak nie zbuduje wam nowego stadionu?- jezeli stary został rozbudowany max.do 8000 miejsc i dalej siem nie da... Dla mnie jest to powazny bug.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.