Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2006 12:39    #76561     Sufler - Porady do gry - Reputacja
1. Nie ma to większego znaczenia, ale napewno zawodnicy woleliby pracować z lepszym i bardziej doświadczonym szkoleniowcem. Czyli jakiś wpływ ma.
2. Reputację kontynentalną klubu, czy menedżera? Jeśli to pierwsze, to trzeba dobrze grać głownie na arenie międzynarodowej. Sukcesy w obrębie ligi przyniosą ci reputację krajową. Jesli chodzi o reputację menedżera to można powiedzieć to samo. Chociaż po kilku mistrzostwach kraju można mieć reputację kontynentalną.

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
04.08.2006 12:24    #76562     Sufler - Porady do gry - Regeneraci
http://img50(...)pwm2.png to igor Kurtovic, ktory w wieku 16 lat gral juz u mnie w pierwszym skladzie, teraz ma 18 lat, zawodnik reprezentacji Polski- 5 meczow 5 bramek.

http://img45(...)kjy0.png to jest zainteresowanie 18-letnim regeneratem :>

Mam regeneratow z PA:197, 190, 185,182,180 itd. w Legii :>

Sparkey Partyzant

04.08.2006 11:38    #76563     Sufler - Porady do gry - Dynamo Kijów
1. Czy jednokrotne wygranie lig mistrzów wystarczy aby dynamo kijów mialo reputacje gllobalną czy musze jeszcze wygrac superpuchar europy lub interkontynentalny, lub moze osiagnac zukces w klubowych mistrzostwach swiata ???
2.na mój 17 tys stadion chodzi 9 tys czasami sie zapelnia (2 lub 3 razy w sezonie)...czy udało wam sie kiedys po kilku niepowodzeniach z rada gminy dojsc do poruzumienia i czy zgodzili sie wkońcu na rozbudowe ??

Proletariat

04.08.2006 11:21    #76564     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Czy reputacja menedzera daje cos w podczas sprowadzania nowych pilkarzy ??
Co trzeba wygrac polskim klubem zeby uzyskac reputajce kontynentalna ??

Proletariat

04.08.2006 10:14    #76565     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Legia w FM 2006 i mam 2013 rok i jak na razie to wygralem 5razy LM i raz zatrzymalem sie w Pucharze Uefa w półfinale grajac z Lyonem pierwszy mecz 1-0 dla mnie a drugi to niestesty 4-1 do tyłu a w lidze to od samego poczatku 2005/2006 do 2012 roku pierwsze miejsce a teraz mi nie idzie bo po 11 kolejkach jestem na 7miejscu a co nie spodziewanie na pierwszym miejscu jest Arka Gdynia jesli ktos by chcial porozmawiac to gg 6189845

Proletariat

04.08.2006 10:02    #76566     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Dzięki za wszystko i życze powodzenia w grze :) tez grałem ligą irlandzką a dokładnie Shelburne :) a masz FacePAcka do ligi irlandzkiej ??:)

Proletariat

04.08.2006 09:55    #76567     Sufler - Porady do gry - Wymiary boiska
Czy wymiary boiska mają wpływ na taktykę? Gram teraz dość słabym klubem, który ma nietypowe boisko: linie autu są praktycznie przy polu karnym, a samo biosko jest raczej długie. Teoretycznie utrudnione życie majątam skrzydłowi bo jest mało placu do gry. Więc chciałbym to wykorzystać, ustawiając taktkyę bez skrzydłowych.

Coś podobnego jak stare boisko Arsenalu.

SZk Pierwiastek Inteligencki

1. TYLKO w tym temacie możecie zamawiać swoje facepacki - proszę nie zakładać nowych wątków w Suflerze, nie bombardować mailami redakcji etc. Wszelkie prośby i groźby nadsyłane innymi drogami będą stanowczo ignorowane.

2. Aby dać szansę jak największej liczbie użytkowników, a także zachęcić Was do dłuższej gry jednym klubem (nie wspominając już o ograniczonych zasobach pracy naszych grafików), ustalamy limit: każdy użytkownik Suflera może poprosić o facepack JEDNEJ drużyny miesięcznie. Dobrze się zastanówcie przed wyborem. Opieramy się na składach z najnowszego update'a RUT 5.2.

3. Zamówienie składamy, podając dokładnie nazwę klubu i ligę, w której gra. Określamy też, czy plik ma być wykonany w stylu normal (wielkość zdjęć: 95x95 px, działają na wszystkich skinach) czy large (zdjęcia wielkości 140x180 px, działają na wybranych skinach). Można też podać adres strony internetowej drużyny. Prawidłowe zgłoszenie powinno wyglądać tak:

Southampton - Championship (Anglia), normal, www.saintsfc.co.uk

4. Gdy zbierze się odpowiednia liczba zgłoszeń, temat zostanie zamknięty na krótko (ok. 4-7 dni), by dać czas naszym grafikom na przygotowanie plików. Proszę nie zakładać w tym czasie nowych tematów, nie bombardować nas mailami etc. Po dodaniu facepacków, w temacie pojawią się linki do nich (pliki będą oczywiście sukcesywnie pojawiać się w dziale Grafika), a temat ponownie zostanie otwarty dla kolejnych użytkowników.

5. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość - nie wszystkie zdjęcia są łatwo dostępne: czasem trzeba się ich trochę naszukać. W ŻADNYM WYPADKU nie zakładajcie tematów w stylu: "kiedy będzie mój facepack?", "czy mogę zamówić jeszcze jednen?" etc. Prędzej Sahara się zazieleni, niż spełnimy taką nadgorliwą prośbę.

6. Ten temat służy tylko i wyłącznie do składania zamówień, proszę nie zaśmiecać go zbędnymi komentarzami, podziękowaniami, skargami i zażaleniami. Pamiętajcie - im większy porządek w temacie, tym łatwiej naszym grafikom ruszyć z robotą.

Zapraszamy do składania zamówień.

Grzechoo Hajer Przodowy

04.08.2006 07:38    #76569     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Jeśli bedziesz wygrywać, to napewno fundusze się znajdą. Możliwe, że brak funduszy na transfery jest spowodowany statusem półzawodowym klubu. Graj, wygrywaj i czerp radość z gry :]

sikor17 Partyzant

04.08.2006 07:05    #76570     Sufler - Porady do gry - problem z grą
gram już 2 sezony jednym klubem i jak kupuje jakigoś zawodnika i płace za niego np. 10 mln to gdy do mnie przychodzi jest napisane że kosztował 20 mln, i tyle właśnie mi odciąga z konta. Niewiem co z tym robic

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution