Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

05.08.2006 16:14    #76531     Sufler - Porady do gry - Finanse a stadion
Gram druzyna z nationwidesouth (6liga angielska).Stadion mam pojemnosci 5000 (rozbudowa max do 10 000). Czy po ewentualnym awansie do premierleaguee :) mam szanse na budowe nowego stadionu (głosy na forum sa podzielone). Czy komus sie to zdarzyło? Jezeli nie - jak zatem utzrymac ciagłosc finansowa klubu w jednej najlepsze lig swiata jezeli miałoby sie tylko taki stadion- a tym samym bardzo mało widzow ;( Swoja droga zaczałem grac druzyna Cambridge City i znalazlem ich oficjalna stronke gdzie nawet umieszczaja brameczki z meczów LOL (6liga!) Napisałem im mailem ze jestem z Polski i zamierzam ich wprowadzic do premierleague:) Ciekawe co odpisza:)

Proletariat

05.08.2006 14:56    #76532     Sufler - Porady do gry - mały format bazy danych
Ja tez gram wolves na normalnej bazie i jest nawet duzo pilkarzy!!

Proletariat

05.08.2006 12:36    #76533     Sufler - Porady do gry - ja i ty
nie niestety taka opcja nie jest wbudowana do fm. pilkarze chetniej beda do ciebie przychodzic jezeli podwyzszysz swoja reputacje. czy tez cos wygrasz lige czy puchar erupejski jedynie to moze przyciagnac pilkarzy do twojego klubu

Proletariat

05.08.2006 11:59    #76534     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Koroną Kielce, aktualnie mam 2013 rok a na koncie 4 mistrzostwa, 2 puchary Polski, 1 Puchar UEFA (EURO) i 2 zwycięstwa w LM z rzędu. Po pierwszej wygranej w LM kibice nazwali mnie cudotwócą, a po drugim uznali, że podpisałem pakt z diabłem :) Nie chce mi się zrzucac screenów, ale gdyby ktoś chciał, żebym je mu przesłał to niech pisze na GG 3399072

Proletariat

05.08.2006 10:44    #76535     Sufler - Porady do gry - mały format bazy danych
Kurde mam problem, zagrał bym se Wolves lecz mam słabego kompa : na dużej bazie danych by mi powoli chodziło, na średniej napewno normalnie by sei grało lecz po 2 sezonach tez by sie zacinało.... chyba zagram na małym formacie lecz jest sens ? jakaś radość czy poprostu jest tam bardzo mało ludzi z zagranicy do kupna ??:) prosze o rade :D

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.08.2006 10:11    #76536     Sufler - Porady do gry - facepacki
Graj w Oblivion - bedziesz wielki :P

Proletariat

ja gram realem madryt i wypozyczam bardziej utalenowanych
zauwazylem za mimo to ze mam 5-cio gwiazdkowych trenerow i rezerwy w srodku tabeli 2 ligi to warto ich wypozyczac bo naprawde sie rozwijaja
ale jezeli dostaje oferty z 3 ligi to raczej je odrzucam bo nie wierze ze mogliby tam sie pokazac swiatu
np. grajac jedna gre wypozyczylem Jurado do alaves a w drugiej grze trzymalem w rezerwach, w zadnej z gier nie mial kontuzji a statsy mial lepsze w alaves a kiedy w nast. sezonie dawalem mu pograc w 1 skladzie to po powrocie z alaves wypadal lepiej niz ten kiszony w rezerwach.
moze wypozyczanie rzeczywiscie dziala

Proletariat

05.08.2006 08:03    #76538     Sufler - Porady do gry - FacePack
Niedziala mi tak rozpakowalem facepacki do :C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006/data/graphics/pictures/players i zmienilem to w ustawieniach i dalej nie dziala

Proletariat

Zauważ że jak piłkarz gra w lidze a nie młodzikach to zdecydowanie sie bardziej rozwija

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tak sie zastanawiam nad wypożyczaniem utalentowanych młodzików z mojej drużyny B ... ale niejestem pewien czy to przyniesie określony efekt(czytaj szybszy wzrost atrybutów) bo w sumie zawodnik powinien grac ... ale i moi trenerzy sa w wiekszosci 4/5 gwiazdkowi ... pozatym niemam pewnosci czy na wypożyczeniu zawodnik bedzie grał (miałem ochote udusic pewnego menagera gdy okazoło sie ze zawodnik ktrego wypożyczyłem do jego klubu w przekroju całego sezonu rozegrał w sumie "aż" 12 min :[ ) Powiedzie czy jest sens w wypożyczac zawodnika do słabszych zespołów/nirzszych lig ?? czy zostawic tak jak jest , czyli głównie treningi/mecze w drużynie B oraz sporadycznie gra w ogonach meczy pierwszej drużyny ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution