Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

06.08.2006 06:38    #76521     Sufler - Porady do gry - jaki cel???? .....
witam... jaki macie cel ???
wygrac lige (w tym panstwie co gracie)
wygrac puchar (w tym panstwie co gracie)
wygrac lige mistrzow
wygrac puchar uefa
wygrac mistrzosta europy
wygrac mistrzostwa swiata
doprowadzic panstwo na szczyt rankingu swiatowego
doprowadzic zespol na sam szczyt rankingu klubowego

Moim celem jest doprowadzenie zespolu na sam szczyt rankingu klubowgo
GRAM ATL.MADRYT ktory byl 123 a teraz jest na miejscu 100 po pierwszym sezonie a po drugim ... W drugim juz jestem prawie mistrzem ligi wygralem copa de la rey i jestem w cwiercfinale ligi mistrzow!!!!!! :-)

Proletariat

1.Nagradzanie pilkarzy za dobry wystep pieniedzmi.
2.Poprawienie bledow juz istniejacych w grze, ktore skutecznie unierealniaja rozgrywke ;>

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2006 04:58    #76523     Sufler - Porady do gry - Pytanko
LM to UEFA Champions League, rozgrywki Europejskie, moze jak by bylo FIFA C.L. to moze by cos z tego bylo ;)

A tak w ogole graj w Oblivion- bedziesz WIELKI! ;]

oniek Partyzant

06.08.2006 04:36    #76524     Sufler - Porady do gry - Zakazy
To jest wymysl brazylijczykow. wiadomo u nich dobrych mlodych pilkarzy jest mnostwo i kazdego z nich nie sa wstanie powolac do seniorskiej reprezentacji. wiec nie chca by odchodzili zagranice bo dostali by wtedy inne obywatelstwo i grali dla innego kraju. A tak zobacza jak graja w u-18 a potem najlepszych powoluja do reprezentacji brazylii. szkoda byloby im gdyby jakis NOWY RONALDINHO z pochodzenia brazylijczyk gral dla innej reprezentacji. POZDRAWIAM

uki Partyzant

06.08.2006 04:16    #76525     Sufler - Porady do gry - Pytanko
Cze mam pytanko.Gram 3 ligowym zespołem z Brazyli i czy bede moze w przyszłosci nim grał w LM??

Proletariat

05.08.2006 18:42    #76526     Sufler - Porady do gry - Czerwony klopot
Gram Legia Warszawa i juz 5 razy za kazdym razem inny zawodnik dostaje czerwona kartke , zagralem 20 meczy i dzieki temu zarobilem jak narazie 5 czerwonych chociaz moi zawodnicy maja ustawiony odbior na delikatny :/ help me !!

bartex55 Przodownik pracy

05.08.2006 18:33    #76527     Sufler - Porady do gry - Forma na początku sezonu
Musisz grać dużo sparingów ze zróżnicowanymi rywalami (raz z silnymi, a raz ze słabszymi). No i oczywiście wycisk na treningach, bo przecież po sezonie obijali się na urlopach i ich umiejętności oraz forma spadły. Jednym słowem: Twoi zawodnicy potrzebują ogrania i treningu przed rozpoczynającym się sezonem.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

05.08.2006 18:30    #76528     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo
jestem ciekaw dlaczego mój zawodnik, który gra juz 5 sezon w polskich klubach nie dostał jeszcze obywatelstwa, chociaż od 3 lat gra juz w lechu i jest podstawowym zawodnikiem ?

Proletariat

05.08.2006 18:01    #76529     Sufler - Porady do gry - Forma na początku sezonu
W pierwszym sezonie prowadzenia obojetnie jakiego klubu ZAWSZE w pierwszych 3-4 meczach moja druzyna gra dobrze, w kolejnych meczach juz gorzej. W nastepnych sezonach mimo niezlej formy w meczach towarzyskich, na poczatku skrajnie zawodzi. Np. w 2 moj Lech przez pierwsze 8 spotkan zajmowal ostatnie miejsce, dopiero potem zaczal wygrywajac wiekszosc meczy. Niestety na miejsca premiowane gra w UEFA zabraklo punktow (5 miejsce).
Co zrobic w okresie przygotowawczym zeby forma na poczatku byla zadawalajaca?

krwl Partyzant

1. Bigos masz jakis kompleks intelektualny?
2. Ambitnych i mlodych dobrze wypozyczyc, zeby nie pojawial sie komunikat, ze chce grac w pierwszym skladzia. Poza tym grajac szybciej sie rozwijaja, zawsze wypozyczam Scorze i Ore i atrybuty im wzrastaja.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.