Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

06.08.2006 10:51    #76511     Sufler - Porady do gry - co jest co to ma być??
gram sobie klubem z krajowej conferance i proszę zarząd o przebudowę stadionu a tu otrzymuje odpowiedź: niestety klub nie jest właścicielem stadionu na którym występuje więc nie może zwiększyć pojemności stadionu

co jest co to ma być
kto jest więc właścicielem stadionu i co ja mam zrobić bo na moim stadionie jest 600 miejsc siedzących
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2006 10:33    #76512     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodników
Jesli mało gra (lub słabo) plus to co mówili pozostali.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

06.08.2006 10:33    #76513     Sufler - Porady do gry - Nielojalni piłkarze
trzeba było zaczą gre przynajmniej z patchem 6.0.3 i wyższe wersje tam nie ma ograniczen

Proletariat

06.08.2006 10:29    #76514     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodników
wartoś zawodnika spada gdy nie gra w pierwszym składzie klub ma słabą reputacje i nie cieszy sie zainteresowaniem

uki Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.08.2006 09:50    #76515     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Matiass to pogramy:)

Nile Partyzant

06.08.2006 09:50    #76516     Sufler - Porady do gry - Nielojalni piłkarze
Mam pytanie związane z kontraktami piłkarzy. A więc tak; gram Zawiszą SA i pokonałem rywala w 1 rundzie pucharu UEFA, a piłkarze którzy stanowili trzon mojej drużyny podpisali z innymi klubami kontrakty (bo ze mną nie chcieli przedłużyc). Nie wiem dlaczego. Większośc poszła do Legi (z rogerem, eltonem idt), jeden argentynczyk poszedł do AZ, a obrońca do Mainz. Niewiem co robic drużyna mi się rozpadła. Mam wielu młodych zdolnych zawodników, ale wszyscy są z zagranicy i limit w fmie mi się wyczerpuje przy ustalaniu składu. Lipa jednym słowem. Nie wiem co zrobic. Sytuacja w klubie jest bardzo dobra więc nie wiem dlaczego piłkarze nie chcieli przedłużyc ze mną kontraktów. W lidze zajmuje 4 miejsce, ale liga polska w 2009 roku stała się tą podobną do holenderskiej (no może nie dokońca, ale jej poziom wzrósł). Pomocy.

Proletariat

06.08.2006 09:30    #76517     Sufler - Porady do gry - Roger
Gram Legia Warszawa i mam w swoim skladzie wypozyczonego Rogera z opcja pierwokupu za 300 tys skaldam lecz gdy dochodzi do kontraktu on zawsze odmawia poniewaz sadzie ze przejscie do Polskiego klubu byloby niewlasciwym krokiem :/ wlasnie awansowalem z grupy LM i on nadal nie chce do mnie przejsc co mam zrobic abo przeszedl ?? :) help me !!

Paweł Partyzant

06.08.2006 07:25    #76518     Sufler - Porady do gry - Kogo kupić do Bayernu ??
gram w FM 2005 i mam rok 2007
gram Bayernem Monachium i niewiem jakiego zawodnika kupić (potrzebuje ofensywnego pomocnika)
oto moje ustawienie
Rensing
Sagnol Vanden Borre Lucio lahm

L.King

Schweinsteiger Ze Roberto

Riquelme Scholl

Makaay
i właśnie na emeryture odszedł Mahmet Scholl
niewiem kogo kupic na jego miejsce
pomozcie

Proletariat

06.08.2006 07:22    #76519     Sufler - Porady do gry - jaki cel???? .....
a ja gram portsmouth, celem ejst wygrana liga mistrzow i szczyt rankingu klubowego. 1 sezon 3 miejsce w PL, 2 sezon 1 miejsce w PL i cwiercfinal LM, 3 sezon 1 miejsce w PL, puchar anglii i polfinal LM, 4 sezon - zobaczymy :)

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
06.08.2006 07:12    #76520     Sufler - Porady do gry - Pytanko
Niestety Uki ale będziesz grał w Amerykańskim odpowiedniku europejskiej Champions League - Copa Liberdatores

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.