Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

07.08.2006 13:50    #76461     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
hmm musze chyba taktyke zmienic lub rzeczywiscie w ustawieniach druzyny poczarowac bo zaczyna sie to robic wkurzajace jak co mecz to bramkarz przeciwnika gra zyciowke:/ opcja z treningiem odpada bo atrybuty napastnikow zwlaszcza te przydatne w takau rosna jak na drozdzach.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2006 13:17    #76462     Sufler - Porady do gry - bosman - problem
Spokojnie Milan Fan, bez krzyków ;)

Asparuch - widocznie coś z tą grą jest, że pewnych czynników nie da się przeskoczyć, ominąć. Możliwe, że to jakiś bug, ale osobiście sam się z taką dziwną sprawą nie spotkałem.

Grzechoo Hajer Przodowy

07.08.2006 13:10    #76463     Sufler - Porady do gry - wolny fm
Nie musisz ściagać od nowa wszystkiego. Poprostu klikasz na foldery ze ściągniętymi packami prawym i wybierasz "wytnij". Wywalasz z folderu z grą, robisz reinstall i ponownie wrzucasz packi do odpowiedniego folderu.

sajens Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.08.2006 13:07    #76464     Sufler - Porady do gry - wolny fm
wybieram lige polską i mam programy antywirusowe i nic nie wykrywają żadnego wirusa i mam dużo tych różnych -packów i nie chce mi sie sciągac od nowa wszyskiego

Grzechoo Hajer Przodowy

07.08.2006 12:50    #76465     Sufler - Porady do gry - wolny fm
Pobaw się programami antywirusowymi, mi one pomagają gdy mam problemy z szybkością gry. Jeśli to nic nie pomoże to zrób reinstal, może coś pomóc.

ronnie10 Partyzant

07.08.2006 12:05    #76466     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
na poczatek pokombinuj w ustawieniach zespolu ale najwazniejsze!!; zmniejsz tempo nie to w meczu tylko w ust. druzyny jesli nic nie pomoze to wyglada na to ze komputer rozgryzl twoja taktyke i najlepiej zmienic ja w polowie sezonu ja tak zrobilem grajac bayernem 4 sezon i w meczu z BVB wygralismy 6:0 i do konca strzelalem po conajmniej 2 gole w meczu;] powodzenia

uki Partyzant

07.08.2006 11:52    #76467     Sufler - Porady do gry - Zawodnik
Wiem właśnie chce czekac zeby podpisac z nim kontrakt profesjonalski i bedzie wymiatał!!W towarzyskich meczach jak grał w czech zdobył 2 bramy i najwieksza jego nota to 10 a najniszsza to 9 gosc wymiata!!!!!!!

Proletariat

07.08.2006 11:52    #76468     Sufler - Porady do gry - szachtar i nowy obiekt
hej gram szachtarem i czy w stycniu 2007 roku bede mial nowy obiekt
tak jak w rzeczywistosci

Proletariat

07.08.2006 11:34    #76469     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
im dluzej gram jakakolwiek druzyna mam coraz wiekszy problem ze strzelaniem goli. zazwyczaj scenaruisz wyglada tak ze w 1 sezonie druzyna strzela az milo patrzec, w 2 zdaza sie jej seria gora 3 meczy w ktorych nie umie sobie poradzic z napastnikami, w 3 sezonie takies serie sa 2 lub 3 a w czwartym sezonie jest juz kompletny maras bo mecz gdzie strzele 2 lub 3 bramki nalezy do zadkosci. gam obecnie portsmoth w ataku mam cavenaghiego, kisliego, teveza, kerlona i hutelaara, od biedy w ataku mzoe grac bojinov, roncatto, aguero badz iakovenko a mecze najczesciej wygladaja tak ze oddaja po 20 strazlow na mecz i albo ponad polowa jest celnych ale nie ma goli albo gora 4,5 jest celnych i tez nie ma goli. czy wie ktos czym moze to byc spowodowane? dodam ze podobnie rzecz sie miala jak gralem juve, chelsea, wisla badz gretna.

sajens Partyzant

07.08.2006 11:15    #76470     Sufler - Porady do gry - wolny fm
nowa gra mi wolono chodzi napisałem że nie mam savów (wykasowałem wszystkie)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.