Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

na pewno rozmowa z graczami co zyskaja lub straca przychodzac do nas, mozliwosc kupna infrastruktury klubowej w stylu sklepieki szkolki na calym swiecie (wybieranie miast) fan cluby, latwiejsza sprzedaz zawodnikow ze swojego klubu no i przydal by sie snieg na boisku w zimie no i popracowac nad funkcja zgrupowan no i przedewszystkim jak wam dyrektor klubu mowi ze chetnie widzialby kilka gwiazd w Twoim zespole to niech bedzie lista tych zawodnikow

Leló Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2006 07:41    #76402     Sufler - Porady do gry - Liga serbska
OFK Belgrad

hajnol Partyzant

Grupa: Użytkownik
10.08.2006 07:19    #76403     Sufler - Porady do gry - nie działa trening
Witam wszystkich graczy. Mam pewien problem. Kiedys ściągnąłem sobie "mistrzowski trening", taki w którym wszystkie elementy treningu są nastawione na intensywnia a ogóle obciążenie było na bardzo małe, także efekty tego treningu były super. Jednak jak teraz zacząłem grać od nowa innym klubem to już to nie działa. Robię to samo co wcześniej,"ładuje" ten trening i tym razem jest on taki sam jak zwykły trening, czyli jak poszczególne elementy trenungu mają wysoka intensywnośc to i ogólne obciążenie jest tak samo duże. Czy ktoś mi może pomóc aby znowu ten "mistrzowski trening" działał jak wcześniej? Oczywiście mam oryginalną grę.

Proletariat

10.08.2006 06:56    #76404     Sufler - Porady do gry - Bład podczas gry
pojawia mi się podcazs gry i nie wiem co robic. wyskakuje taki bład i gra się wyłącza. CO robić??[http://i34.photobucket.com/albums/d108/blizna01/bdzfma.jpg]

Proletariat

10.08.2006 05:35    #76405     Sufler - Porady do gry - Kontuzje :(
Czy jest jakis sposób żeby zmniejszyc prawdobodobienstwo zlapania kontuzki przez moich zawodników. Gram 3 ligowym wloskim Rieti i mam kadre ktora liczy sobie az 17 grajków i boje sie ze jak mi sie trafi 2-3 kontuzje to kadra mi sie sypnie

Proletariat

10.08.2006 04:22    #76406     Sufler - Porady do gry - Wielki Talent
Słuchaj.. jest wyszukiwarka;] możesz takich piłakrzy poszukać, a po pewnym czasie to się zmienia, np. grałem MU i cristiano ronaldo byl ' wielkim talentem ' , a po polowanie nienagannie technicznym skrzydlowym ( czy jakos tak ;p )!
Pozdro

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wujek Przecinak - ja jeszcze gram w FM 2005 :P Jak kogoś znajde to wrzuce.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Problem w tym, że w tej chwili prawie nikt nie gra w FMa 2005.
Zawodnicy których umieszczam w dziale "Talenty" przeznaczeni są głównie do Conference i wszelkich niższych lig europejskich. Niedługo pojawią się kolejni zawodnicy :) .

Proletariat

09.08.2006 16:07    #76409     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzow
Mój kolega Wisłą Kraków wygrał LM!!!

Proletariat

09.08.2006 15:17    #76410     Sufler - Porady do gry - Nagrody finansowe
za wygranie ligi mistrzów dają około 70-75 MLN PLN

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution