Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

alvaro1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2006 14:35    #76391     Sufler - Porady do gry - OGROMNY problem !!
No nie wiem... robiłeś reinstalke?

Raczej nie płyta, ponieważ wszystkie pliki potrzebne do grania są zgrywane podczas instalacji.
Takie moje zdanie.

Proletariat

10.08.2006 14:17    #76392     Sufler - Porady do gry - OGROMNY problem !!
Chce grać nową rozgryke..robie nowa gra, ustalam ligi i robie rozpocznij gre...kiedy wyswietla mi sie na ekranie konfiguracja list zyczen menadzerow program nie odpowiada i sie zawiesza !! co mam robić ?? odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i to samo !! help !!
P.S:Może to wina porysanej płyty ? czy da mi coś jej przegranie ?
P.S 2: mam orginalną gre

potteromaniak Młody aktywista

10.08.2006 13:58    #76393     Sufler - Porady do gry - czemu czemu
Poszukaj na tej stronie w dziale grafika, i tam znajdziesz ten facepack z MŚ

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2006 13:08    #76394     Sufler - Porady do gry - reputacja polskiej ligi
witam, więc chodzi o to że gram lechem (reputacja kontynentalna) i do polski nie moge ściągnąc zawodników np. z Anglii, obecnie moja liga zajmuje 11 miejsce wśród europejskich ( 2 drużyny - LM, 2 - PU, 2 - PL) i czy jak bede dobrze radził sobie w europie i moja liga awansuje w rankingu to jest szansa że bede mógł sprowadzac dobrych graczy z anglii, hiszpanii itp.

Stivo Partyzant

10.08.2006 12:00    #76395     Sufler - Porady do gry - ilość lig. a Ramy
da rade :) ja mam 300 ileśtam ramu i daje rade z tymi 20 ligami, ale nigdy nie mam zaciecia zeby pograc dluzej niz 3 sezony - powod: wlecze sie jak sam sk******syn :P

Leló Partyzant

10.08.2006 10:54    #76396     Sufler - Porady do gry - Wielki problem!!!
A poza tym to troche dziwne ze grales tyle czasu i nie zauwazyles dlugu :>

Proletariat

10.08.2006 10:48    #76397     Sufler - Porady do gry - UKRYTE ATRYBUTY
Dlaczego częśc piłkarze w grze zamiast atrybutu np. Technika 12 ma Technika -. Nawet jak wybrałem 2 ligi polskie i grałem Legią, to już w np. Widzewie częśc piłkarzy miała ukryte atrybuty. Problem ten znika gdy kupuje zawodnika. Jaki moze byc tego powod?

Proletariat

10.08.2006 10:28    #76398     Sufler - Porady do gry - Wielki problem!!!
Idzie edytować save? Po pierwszym sezonie zauważyłem, że ktoś bardzo musiał nie lubić mojego klubu i wpisał że ma dług ponad 500 mln i co miesiąc trace ponad 4 mln. Za kilkanaście miesięcy będe bankrutem. Moge zapisaną gre edytować? Jak tak to jakim programem bo edytor nie odczytuje tych plików.

Proletariat

10.08.2006 09:45    #76399     Sufler - Porady do gry - Zmiany tła
Przeszukałem chyba wszystkie tematy o zmianach tla i nadal nie rozwiazalem swojego problemu. A mianowicie chodzi mi o zmiany tla w FM 2006. Jako tapeta standardowa pojawia sie zielona trawka, ja chcialbym jako standardowe ustawic kilka tapet, ktore beda sie zmienialy losowo, lub w kolejnosci wgrania do folderu backgrunds. Moj problem polega na tym ze jako default mozna ustawic jedno tlo a ja chcialbym zrobic cos na wzor zmian z FM 2001/2002. Uprzedzam odpowiedzi o przyporzadkowaniu numeru ID - wiem ze aby bylo wiecej tapet mozna je przyporzadkowac, ale ja chcialbym ustawic kilka tapet bez przyporzadkoania tak aby spelnialy taka role jak default z tym ze chcialbym ich wiecej:). Czy jest mi ktos w stanie pomoc?? Z gory dzieki za odpowiedz.

blaszek Partyzant

10.08.2006 09:12    #76400     Sufler - Porady do gry - rzuty karne
Ostatni grałem finał LM i o wyniku decydowały karne.Ostatecznie wygrałem 4-2 a po meczu pojwiło się ,że przegrałem .O co chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution