Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

K00waL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2006 06:22    #76371     Sufler - Porady do gry - Zagłębie Lublin :/
A wieć zaczełem prowadzić Zagłebie teraz mam juz końcówke 2 sezonu (20 meczy za mną) wygrałem z wisła 2 razy zremisowałem i 1 wygrałem z Legią Zarząd był zadowolony - nie dziwie się :D ale teraz forma spadła i wylądowałem na 8 lokacie a w wiadomościach dostaje że zarząd jest bardzo zadowolony ---> czy to nie dziwne ??

Proletariat

11.08.2006 06:20    #76372     Sufler - Porady do gry - Jak??
W FM'ie zaimplementowano naprawde bardzo dobrze konfigurowalny filtr wyszukiwan, wiec wystarczy tylko troche przy nim posiedziec i zobaczyc jak on dziala i wszystko bedzie OK. A zeby sprawdzic kto jest na wolnym transferze, wystarczy w filtrze wybrac opcje 'Status kontraktu', a nastepnie 'Bez kontraktu', bo wlasnie ta cecha charakteryzuje grajkow znajdujacych sie na wolnym transferze.

sajens Partyzant

11.08.2006 06:17    #76373     Sufler - Porady do gry - figurki
zainstalowałem i nie chodzi:( włożyłme do graphics/pich/icons/kit i nie dizała

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
11.08.2006 06:13    #76374     Sufler - Porady do gry - Czy to kontuzja?
Powiem jak robię.
Zielony krzyżyk oznacza potencjalną kontuzję lub niewielki uraz. Jeżeli kondycja nie spada takiemu zawodnkowi trzymam go do końca. O ile jest to zawodnik decydujący o obliczu drużyny. Niestety ryzyko jest spore. Bardzo często po meczu okazuje się, że zawodnik jednak złapał groźniejszą kontuzję. Trzeba działać z wyczuciem i na własne ryzyko. Wszystko zależy od meczu, składu jakim dysponujemy. Naszych możliwości kadrowych.
Jeżeli kondycja zawodnika bez krzyżyka spada mi do 60%, wymieniam go natychmiast. Taki gracz nic już w meczu nie zrobi.Z resztą najczęściej widać, że ledwo biega po boisku.

K00waL Partyzant

11.08.2006 05:27    #76375     Sufler - Porady do gry - Jak??
tylko jak wpiszesz no club to mógłbyś szukać szukać szukać i żadnego porządnego grajka nie spotkać :D

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
11.08.2006 05:21    #76376     Sufler - Porady do gry - Czy to kontuzja?
Ten zielony krzyżyk oznacza potencjalną kontuzję, pomimo której może grać dalej. Czasem może dograć do końca meczu, ale jest wielce prawdopodobne, że złapie poważniejszą kontuzję (czerwony krzyżyk), albo wypadnie ze składu już po zakończeniu meczu.
Najlepiej jest zmieniać zawodników w obu przypadkach.

Proletariat

11.08.2006 04:35    #76377     Sufler - Porady do gry - Niewiem o co chodzi
Mam problem jezeli dostane propozycje grania np w reprezentacji Kamerunu
To trace posade w bierzacym klubie?? czy nadal prowadze klub i reprezentacje??

Proletariat

11.08.2006 04:26    #76378     Sufler - Porady do gry - KIm ty grac
dzieki wszystkim ja osobiscie gram nottingam forrest:)

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2006 04:09    #76379     Sufler - Porady do gry - Reputacja u beniaminka
Reputacja wzrasta po kazdym wygranym meczu, nie tylko po zwyciestwach w LM, UEFA i zdobywaniu mistrzostw kraju

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
11.08.2006 02:56    #76380     Sufler - Porady do gry - KIm ty grac
Palenie albo picie wybór należy do ciebie. Zamiast specjalnych programów do losowania drużyn polecam coś innego. Wyciągnij atlaj i na chyby trafił połóż gdzieś palec. Tym sposobem możesz wybrać sobie fajną drużynę. Poważnie mówię.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution