Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2006 00:28    #76331     Sufler - Porady do gry - Rodzaj Napastników + Skin
Stadion Barcelony ( Cump Nou ), Gwiazdki i kolory jak z grafik Ligi mistrzów, a nazwy nie znam.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2006 19:01    #76332     Sufler - Porady do gry - Rodzaj Napastników + Skin
1. Wysuniety to taki typowy egzekutor, lis pola karnego, o taki Piechna czy Inzaghi. A srodkowy to taki ktory potrafi troche rozegrac, podryblowac, dosrodkowac, o taki Smolarek czy Del Piero. Dla minie to nie ma zadnego znaczenia.
2. patrzac na ten screen to chyba jest skin Ligii Mistrzow ( Champions League)

Stivo Partyzant

12 sierpnia. sa jeszcze roszady na rynku, (kuszczak, vieira, ibrahimovic, olisadebe itp - a tak wogole to kiedy to okienko sie konczy? bo konca nie widac). Pytanie do adminow: podrzucicie jeszcze update 5.3 w zwiazku z tym? Generalnie odpalil bym sobie edytora ale szkoda mi CAŁEJ doby na zapisywanie zmian (i sadze ze innym graczom podobnie)

Proletariat

11.08.2006 18:28    #76334     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
zagraj ligą Honkgongu serio niezła liga 8 drużyn w sezonie tylko 14 meczy plus puchary piłkarze wszyscy sie nazywaja tak samo yo-yo-yo-ping-pong noi kasy masz tak mało że beznadziejnego piłkarza z okręgówki polskiej nie kupisz.

AdrianMmz Partyzant

11.08.2006 18:07    #76335     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
A najlepje zagraj Atlanta Serie A beniaminek:)

Proletariat

11.08.2006 17:59    #76336     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
Zagraj sobje Empoli albo Perugia

Yodassss Młody aktywista

11.08.2006 17:54    #76337     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
A poza tym, skoro tak ładnie "objechałeś" (lool) ligę włoską, to po co chcesz grać drużyną z Serie A? Lepiej zagrać Segunda Division B albo Conference North/South ;]

Proletariat

11.08.2006 17:39    #76338     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
ja grałem klubem z c 2
0 kasy
piłkarze słabi
awansowałem do serie b
potem znowu spadłem
i awansowałem pierw do serie b a potem do serie a
pierw się ledwo utrzymałem a potem grałem w pucharze uefa
potem wygrałem ligę
wygrałem ligę mistrzów i było super

Proletariat

11.08.2006 17:37    #76339     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
Syztem:Co do Edsona zgadzam sie ejst niezly i juz po pierwszym sezonie staraja sie o niego kluby z zagranicy no ale szałachowski jest całkiem przyzwoity no ale powinien być co najważniejsze szybszy a co do jańczyka chyba rzeczywiscie ma potencjał 0. trzeba coś zrobic z Legią bo jest za marna w tym FMie.

Yodassss Młody aktywista

11.08.2006 17:32    #76340     Sufler - Porady do gry - Jaka liga, jaki klub?
LR Ahlen, drugoligowy outsider z niemieckiej ligi. Bardzo ciekawa drużyna, przyjemnie się gra.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.