Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2006 04:59    #76321     Sufler - Porady do gry - wiek a umijetnosci
Gracze przestaja sie rozwijac kolo 26 lat, a nawet pozniej, a zaczynaja im spadac atrybuty najczesciej po trzydziestce

RIzzo Partyzant

12.08.2006 04:40    #76322     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
Powracając do tematu:D zagraj Torino, tam bronią się przed spadkiem a ekipę mają dobrą. W Serie B zagraj sobie Napoli ewentualnie Brescią. Ale i tak każdy wie że najlepszy jest Inter. Szkoda że nie ma nowego uaktualnienia z Ibrą, Vieirą i Crespo:D

tosslaw Partyzant

12.08.2006 04:31    #76323     Sufler - Porady do gry - prezentacja
do LUBER: popatrz na te transfery zapewniam wisla to dobry klub i szybko da sie sprowadzic takich graczy teraz grajac czwarty sezon mam taki sklad mozerz wierzyc lub nie twoj wybor pozdr (sprobuj sam Wiselka zagrac)
http://rapid(...)rar.html

Proletariat

12.08.2006 04:28    #76324     Sufler - Porady do gry - wiek a umijetnosci
Do jakiego wieku dokładnie moga sie rozwijac młodzi piłkarze a kiedy natomiast spadaja atrybuty u starszych graczy?? A jezeli taki młody gracz nie rozwinie sie do 22 roku zycia bo nył nieumiejetnie prowadzony (np:adu)to pozniej statystyli i tak mu znaczaca wzrosna??? Przypuszczam tez ze spadek atrybutów zalezny jest równiez od kondyncji...

Proletariat

12.08.2006 04:02    #76325     Sufler - Porady do gry - prezentacja
zaagrajcie sobie w polsce grajac wisla mialem hubshmana srne i matuzalema z szachtaru im koncza sie kontrakty i przychodza z wolnych transferow lub za male pienidze dwa sezony wisla w lidze mistrzow i dwa triumfy w OE i mamy pokazny budzet a sprzedajac pilkarzy jest kupa forsy np. kuzba do litex za 1,5 mln funtów

Carramba_cortez Partyzant

12.08.2006 04:02    #76326     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
Zagraj jakimś klubem z serie c2... To jest coś. Ja gram Latiną (jestem w serie B) ale jeszcze gorzej gra się Potenzą- nawet własnego stadionu nie mają

Proletariat

12.08.2006 03:34    #76327     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie mam screenow bo gralem dosc dawno temu i nie mam z tego save'a. Ale chyba nie mam powodow zeby walkowac nie:D??

Proletariat

12.08.2006 03:22    #76328     Sufler - Porady do gry - liga hongkondzka
Niedługo zagrasz w Pucharze Skośnookich Psów Z Rogami(PSPZR). :-)

Kezman Partyzant

12.08.2006 02:40    #76329     Sufler - Porady do gry - Turek w Polsce
Nie do końca. To jego tureckie imie i nazwisko, ktore otrzymal po przyjeciu tureckiego obywatelstwa, by jego Kocaelispor mogl sciagnac kolejengo gracza z zzagranicy

sebcio1 Młody aktywista

12.08.2006 02:28    #76330     Sufler - Porady do gry - liga hongkondzka
mam pytanie grałem jakąś drużyną honkondzką wygrałem lige i rozgrywki azjatyckie (tak jak w europie puchar uefa) myślałem że za rok bęe grał w tych ważniejszych rozgrywkach a tu nadal gram w tamtych.... ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.