Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.08.2006 07:08    #76241     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
Ja nie gram na uaktualnieniach :) . Gram na czystym FMie. Wszystkie rekomendowane przeze mnie talenty można znaleźć w czystym FMie :) .

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
19.08.2006 06:55    #76242     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
A no to jak nie masz uaktualnien to Ci wielu nie wyszuka, ja tez gram w czysta wersje i mi wielu nie wyszukuje, dlatego bazuje raczej na swoich talentach

Mendus Partyzant

19.08.2006 06:47    #76243     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
hmm wogole chodzi mi o talenty np. z anglii tez mi zadnego nie wyszukiwalo. a jak baze danych ustawie na duza lub ogromna komp nie nadarzy z gra :( no coz ale sproboje grac od nowa tym razem polskim zespolme z duza baza danych a uaktualnien nie mam zadnych

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.08.2006 05:41    #76244     Sufler - Porady do gry - Ograniczeniaaa
We Francji nie ma limitu na graczy z Afryki. We Włoszech jest limit, ale zależny od transferów zawodników spoza UE (poczytaj przepisy). Warto również skorzystać z wyszukiwarki, było mnóstwo tematów podobnej treści.

Mendus Partyzant

19.08.2006 04:36    #76245     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
baze danych mam normalna a ustawiona lige tylko angielska wiec nie wiem hm :/ gram na 6.0.2.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

a mi widok 2D nie przeszkadza
zeczywiscie mogliby dodac troche wiecej komentarzy, rozmow z zawodnikami przed podpisaniem kontraktu(co zyska przychodzac do nas), kiedy chcesz(np. zapytac czy czuje sie juz ok po kontuzji), przed meczem(czego oczekujemy, jak maja grac, na kogo uwazac)
poprawic powinni juz istniejace bledy
szkolki mlodziezowe(np. od 10-12 roku zycia)
zdarzenia losowe(np. choroba kogos z rodziny, slub) uniemozliwiajaca gre w nast. meczu
ogolnie wieksza interakcja ze swiatem
rozgrzewka w czasie meczu(czasami bardzo pomaga w zyciu,np.prowadzisz 1-0 mozesz wystraszyc menago przeciwnika ze zaraz wpuscisz na boisko supersnajpera, on wpusci obronce zebys mu nie nastrzelal wiecej goli a ty w ostatniej chwili rezygnujesz z wprowadzenia go i latwiej ci utrzymac wynik)
stale numery na koszulkach w europejskich pucharach
wiecej pozycji do wyboru(denerwuje mnie jak chce ustawic srodkowych obroncow troche blizej swojej bramki i nie moge bo robia sie libero, albo nie moge ustawic srodkowego pomocnika jako troszke cofnietego albo wysunietego bo robi mi sie DM albo AM C)
wiecej strzalek i polecen taktycznych

potteromaniak Młody aktywista

19.08.2006 04:30    #76247     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
Albo masz za mala baze danych, albo grasz na zlym(nie tym w ktorym jest ten talent) uaktualnieniu. Sprobuj go znalezc w edytorze, ale skoro Ci nie wyszukuje wyszukiwarka, to i tak nie bedziesz mogl go do siebie sprowadzic

Mendus Partyzant

19.08.2006 04:03    #76248     Sufler - Porady do gry - Talenty ale..
Gram Newport County w Conference Pd w Anglii. Chce sobie sprawic jakis ten talent, ale nie wiem jak to zrobic. Mianowicie jak go wpisuje do wyszukiwarki - nie znajduje mi takiego zawodnika? Jak inaczej go moge znalezc?

rinho Partyzant

19.08.2006 03:19    #76249     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moja najlepsza kariera miałą miejsce jeszcze w Cm 4. Grałem SC Pfullendorf - 3 liga niemiecka. Po roku awans do 2 ligi, po roku do 1. Potem chyba dwa sezony koło środka tabeli i w końcu upragniony awans do Pucharu UEFA z ostatniego, premiowanego miejsca :). Grali u mnie m. in. Dennis Gergkamp, Cocu, Frank de Boer, Hakan Yakin, Pierre van Hooijdonk, Rivaldo... Miałem najstarszy skład w lidze :). Ale największą gwiazdą był Amado Guevara - fenomenalny ofensywny pomocnik. Przyszedł do mnei już na samym początku z wolnego transferu i po pewny czasie został kapitnem. Wyobraźcie sobie - od trzeciej ligi po puchar UEFA - ciągle w wyściowej 11 :)

Proletariat

19.08.2006 03:16    #76250     Sufler - Porady do gry - Ograniczeniaaa
a po co ci brak ograniczeń?? np. w lidze hiszpańskiej są teoretycznie ograniczenia na 3 grajków z poza UE, ale bez problemu możesz zgłośić resztę w rezerwach, i później po zgłoszeniu przesuwasz ich to pierwszego zepsołu:D Ja tym sopsobem miałem w Sevilli, w pierwszym składzie 9 obcokrajowćów:P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution