Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

skurczybyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2006 13:43    #76221     Sufler - Porady do gry - Kim grać?
Wiem, że takie pytanie już było ale doradźcie kim zagrać. Chodzi mi o taki team, który na krajowym podwórku jest jednym z faworytów do mistrzostwa, ale w europie musi powalczyć. Taki klub jak np. Benfica.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2006 08:22    #76222     Sufler - Porady do gry - Oczekiwania Zarządu
@Grzechoo: z tym to akurat roznie bywa, grajac Slaskiem jeszcze bez latek i update'ow mialem na poczatku sezonu kandydat do spadku, ale gdy po kilku (5 moze 6) kolejkach prowadzilem z kompletem punktow, to juz bylem "kandydatem do awansu". w kazdym razie wiemy o co chodzi ;)

krwl Partyzant

20.08.2006 08:04    #76223     Sufler - Porady do gry - Oczekiwania Zarządu
W ogole tez jest fajna sprawa z zainteresowaniem praca w innej druzynie i wplywem na opinie zarzadu i kibicow. Kiedys przez przypadek zaznaczylem zainteresowanie posada menadzera leggii, a gralem wtedy Korona(3 tytuly z rzedu) i momentalnie poparcie spadlo do zera. Innym razem grajac Fruth nacisnalem na zainteresowanie posada menadzera Shalke i zarzad i kibice miel nadzieje, ze sie zastanowie i nie odejde z klubu;)
Te gry;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
20.08.2006 05:40    #76224     Sufler - Porady do gry - Oczekiwania Zarządu
Kuxon - nie jestem pewien czy "po paru meczach" ;] Jak grałem Bordeaux to dopiero po połowie sezonu miałem "pretendent do tytułu".

A dla mediów najlepiej jest się wypowiadać niejednoznacznie, tzn. zamiast "Nasza drużyna jest najlepsza i zdobędziemy tytuł" zaznaczyć "Jeśli piłkarze będą grali najlepiej jak umieją to mamy szanse zdobyć tytuł" (napewno nie jest tak słowo w słowo, ale zawarłem sens :D). Natomiast jeśli chodzi o miejsca spadkowe, to lepiej na morale zawodników wpływa ogłoszenie swej bezgranicznej wiary w drużynę, że spokojnie utrzyma się w lidze (a może nawet o coś powalczy).

FILU Partyzant

20.08.2006 05:03    #76225     Sufler - Porady do gry - Skórka
Np.Sciągasz skórke rozpakowujesz ją na pulpit(ja tak robie) zaznaczasz rozpakowane pliki bierzesz prawy przycisk myszki kopiuj i włączasz mój komputer dysk d lub c zależy gdzie masz zainstalowaną gre włączasz program files/sports intercrative/football manager 2006/data/skins i tam nacisnij prawym przyciskiem myszki i wez wklej i jak włączasz gre naciszkasz ustawienia odchaczasz cache skórke a potem zmieniasz skórke i juz powinna być nowa

ERO Partyzant

20.08.2006 04:26    #76226     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
KAKA miał juz podpisano umowe z chelsea ale nie dostał pozwolenia na prace i kupił go milan :) chcecie zeby była realistyczna gra wiec jest ten kalu z feyenordu tez na początku nie dostał pozwolenia

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2006 04:02    #76227     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
takie pozwolenie powinno obowiązywac ale dal zawodników mniej znanych, a taki Fred bez pozwolenia mógłby grac bo jest jednak znany już w europie, ja w poprzednim FM05 ściągnąłem Robinho (grał w Brazylii jeszcze) i dali mu pozwolenie, a rok wcześniej Chelsea go kupiła ale nie dostał pozwolenia

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
19.08.2006 20:26    #76228     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
O ile się nie mylę to zawodnik musi zagrać w 75% meczów reprezentacji w ostatnim roku lub dwóch latach.

orzesszek Partyzant

19.08.2006 17:54    #76229     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
probuje kupic freda z lyonu do arsenalu. przyjmuja oferte on akceptuje kontrakt i nagle nie dostaje pozwolenia na prace i od tej decyzji nie moge sie odwolac. dlaczego nei dostaje i kiedy dostanie ? ma 14 meczy w reprezentacji rozegranych jakby to mialo jakies znaczenie. tylko nie piszcie ze mam uzyc wyszukiwarki bo juz to zrobilem i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi :)

igiel Partyzant

19.08.2006 15:59    #76230     Sufler - Porady do gry - Oczekiwania Zarządu
Gram sobie Polskim Klubem w orange ekstraklasie.Zarząd i kibice chcą bym zajął bezpieczną pozycje w srodku tabeli.Zająłem 8 miejsce a oni mówią że są rozczarowani pozycją klubu w lidze.czemu tak jest ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution