Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2006 14:06    #76191     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
Nie gadaj ze do Podbeskidzia sciagnales lolkow z CSKA.
BTW na jakim grasz updatcie?

RBC Partyzant

22.08.2006 13:59    #76192     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
heh... chciałem własnie tego albańczyka... ale ostatecznie olał moje TSP :/
choć na płacę się zgodził... ale wybrał jakiś inny klub...

---------------------
mimo słabej postawy drużyny:
http://img17(...)bwt3.png

to sam Igor prezentuje się wybornie:
http://img12(...)elt5.png

--------------------

no ciekawe co będzie z prezesem P. .... ale coś czarne chmury się zbierają nad TSP... :/
Nie to co u mnie... może w przyszłym sezonie powalczę o puchary... teraz cel to utrzymanie... choć myslę, że bedzie dobrze bo ściągnąłem niezłego 20 letniego pomocnika z Lokomotiwu Moskwa ... dodatkowo 2 graczy z Zenitu, 3 z CSKA Moskwa i jednego z Rubinu Kazań.. no i 1 z flory tallin

wyqukal964 Partyzant

22.08.2006 13:11    #76193     Sufler - Porady do gry - błędy
Czy jest jakiś programik do zlikwidowania błędów aplikacji ??
Błąd powtarza się w każdym moim save"a. Z góry dzięki

potteromaniak Młody aktywista

22.08.2006 13:08    #76194     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Ja mam identyczna sprawe z Janem Koprivcem i Claudio Bravo.
Ten pierwszy nie dosc za puszcza bramki z polowy boiska, albo stoi sobie moze metr przed linia, 40metrowy strzal a on se stoi i gol(ustawianie-6) Koprivec ma po prostu beznadziejne atrybuty psychiczne i to samo z Claudio Bravo, tylko ze on jest chociaz dobry w ustawieniu, ale niektore psychiczne atrybuty ma np. na 1.
Dlatego mimo takich dwoch bramkarzy w pierwszym skladzie gra u mnie Mariusz Pawelek, a na lawie siedzi Jakub Szmatula

destroyer56 Partyzant

22.08.2006 11:22    #76195     Sufler - Porady do gry - Zespoły z gorszych lig
Musisz grac na duzej lub ogromnej bazie danych. A co od nizszych lig i talentow to w 2 ligach Hiszpanii Włoch Francji Anglii (ale tu jest ciezko z pozwoleniem jesli talenty sa spoza UE)

Zibenek Partyzant

22.08.2006 10:55    #76196     Sufler - Porady do gry - Zespoły z gorszych lig
Siemka.
W jakiej lidzie niższej (zacznijmy od 2/3/4) gra się fajnie i są fajne zespoły gdzie można sprowadzać talenty?
Chodzi mi o coś takiego że poziom nie jest wygórowany ale można sprowadzać już młodych uzdolnionych piłkarzy.

A i po 2.
Co zrobić żeby w grze byli wszyscy piłkarze ? Bo 2 razy jak zacząłem 2 lige polską no to 3/4 talentów ze strony nie było =/

Pozdro , Ziben.

Zibenek Partyzant

22.08.2006 10:46    #76197     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Chelsea
Ja sobie sprowadziłem do Chelsea (przed update bez diarry i shevchenki) na atak Ronaldo (kozaak =p) pomocy masz dosyć ( duff , robben , wright-phillips , cole, lampard) do obrony kupiłem jeszcze iraole i z Arsenalem w CS wygrałem 4:0. Wiesz dlaczego?
Bo myśle i potrafie ustawić taktyke , troche kreatywności i troche czasu na oglądanie profili jak zawodnicy są usposobieni. Wszystko sie da tylko troche głowy =P

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2006 09:45    #76198     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Scout zobrazowal to, jak ja napisalem w drugim poscie. To chyba jest najlepsze rozwiazanie. Grajac w Anglii moj defensywny pomocnik zostal vice-krolem strzelcow w lidze i krolem w Lidze Mistrzow

Scout Młody aktywista

22.08.2006 09:19    #76199     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
Ja tez z Bielka jestem :)))) Szkoda ze ostatnio zatrzymali pana od piekarni (nazwiska nie powiem), bo Podbeskidzie bedzie mialo jeszcze gorzej :/

A wracajac do gry: Polecam Enzo Scorze, Aldo Andreassa Jare, a na obrone Albanczyka Osmani. Najlepszy obronca w polsce w mojej grze (gralem korona)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.08.2006 08:58    #76200     Sufler - Porady do gry - Polak czy nie...
Nile!
Widzę, że masz zwiększony rozmiar tekstu po zrobieniu polskich znaków.
Wiem, że ten temat był kilkukrotnie poruszany.. jednak chciałbym się ciebie zapytać, jak Ty zwiększyłeś rozmiar tekstu..
Apropo Oscara Trejo - w save którego mam z 2008roku ma staty niewiele lepsze, a gra w ajaxie. wart jest 4,200,000euro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.