Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2006 13:30    #76171     Sufler - Porady do gry - Pytanie
ja zalezy z kim gram. Jak mam mecz z zespolem ktory ma wysokich obroncow, gram na 2 napadziorow (obecnie Trezeguet i Kerlon), lecz jak obroncy sa "mali" to wystawiam samego Trezeguet'a i gram dosrodkowaniami. Jesli obroncy rywala sa woooolni daje samego Kerlona, i podania na dobieg. Czeste zmiany robie na skrzydlach, oraz w obronie (glownie srodek, bo brakuje mi dobrych zawodnikow na boki obrony :(()

potteromaniak Młody aktywista

23.08.2006 12:49    #76172     Sufler - Porady do gry - Pytanie
era---> Przede wszystkim dlatego, ze nie wszyscy moga grac, co tlumacza problemem z aklimatyzacja i kapryszeniem, a takim zawodnikom zazwyczaj troche kasy sie daje

era Partyzant

23.08.2006 12:35    #76173     Sufler - Porady do gry - Pytanie
ja tylko moge powiedziec to ze lepiej nie przesadzac ze sprowadzaniem zbyt duzej ilosci graczy spoza UE ale to powinien wiedziec kazdy i to nie tylko z tego powodu ze nie sa z unii to i tez z tego ze kazdy posluguje sie innym jezykiem i dupnie sie porozumiewaja :D i przez to wyniki sa do dupy ;)

era Partyzant

23.08.2006 12:25    #76174     Sufler - Porady do gry - Wykańcanie akcij
to ja gram legia 2011 rok ;d i zawodnik polonii marek suker mial strzaly z dystansu 10 technike 10 wykanczanie akcji 11 blyskotliwosc 12 i tak to reszta na zielono a atrybity psychiczne i fizyczne to tak od 6-13 i zostal krolem strzelcow zdobywajac 21 bramek w 27 meczach

era Partyzant

23.08.2006 12:22    #76175     Sufler - Porady do gry - Sedziowie i Chelsea
eeeeeeeeee tam , ja takiego czegos wlasciwie nie mialem grajac liverpoolem , legia , betisem i atletico madryt
Po strzeleniu bramki ze spalonego kibice sie nie odzywali ( nie wydawali charakteruysztycznych dzwiekow i jak jest komentarz np. LIVERPOOL GOL !!!!!!!!! i miga WOLNO na bialo czerwono to juz wiadomo ze bramka nie nzostala uznana

era Partyzant

23.08.2006 12:17    #76176     Sufler - Porady do gry - Jagiellonia
ja jak gralem betisem to tez tak mialem , ale jak zaczelo sie to czesto powtarzac to np. przy wyniku 2;0 i przy taktyce 4;4;2 normal sciagalem napastnika a za niego pomocnika i gralem 4;5;1 z 2 defensywnymi pomocnikami i do tego w poloeceniach dla druzyny juz bardziej pod koneic meczu dawaklem czestom gre na czas

bartex55 Przodownik pracy

23.08.2006 12:10    #76177     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Jak gramy i w jaki sposób wybieramy 11 nie musisz wiedzieć. Po co Ci to?

Stryju Młody aktywista

23.08.2006 11:50    #76178     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Czy jak grasz (ty) czy grasz w taki sposub i czemu tak grasz ???

1 Czy ustalasz jedna podstawowa "11" i grasz nia ciagle az kupisz nowego kopacza lub zmieniasz bo jest kontuzjowany.

2 Czy przed kazdym meczem siedzisz i wybierasz co mecz 11 inna lub nie zmieniasz jej na kilka meczu puki jakos idze :P :D

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2006 08:31    #76179     Sufler - Porady do gry - Sedziowie i Chelsea
Gralem trzecioligowym Yeovil (league one) awansowalem do championship (2 liga ang.) i w zadnej z tych lig nie zauwazylem sedziowania na czyjas korzysc. Gralem w pucharach z wieloma klubami premiership i nie zauwazylem aby ktos byl wyraznie faworyzowany. Oczywiscie bledy sie zdarzaja ale raz na moja korzysc raz na przeciwnika normalne. Dostalem propozycje od tottenhamu i ja przyjalem. mialem taki terminarz: chelsea(liga), liverpool(liga), man utd(liga), liverpool(carling cup), chelsea(fa cup), norwich(liga), chelsea(carling cup). pierwszy z chelsea przegralem 0-1 po ewidentnym bledzie sedziego ktory nie zauwazyl spalonego drogby, potem w meczach z the reds, man u i the reds padaly rozne wyniki ale widac bylo ze sedziowie nie popelniaja bledow tylko na moja niekorzysc, potem znowu chelsea, przegralem 2-0 pierwsza bramka: moj zawodnik rzuca sie w polu karnym po lewej, bojinov z chelsea leci po prawej stronie pola karnego a sedzia dyktuje jedenastke, norwich normalne sedziowanie, potem zmow chelsea. ten mecz wygralem po karnych a bylo 1-1 po 90 min ale gudjohnsen strzelil bramke po napisie ze dawson zostal sfaulowany. gudjohnen zdzielil go lokciem a gra poleciala dalej a taki napastnik sam na sam wykorzystuje. rozumiem ze gra ma byc realistyczna ale czemu nie zauwazylem takich sytuacji grajac w lidze hiszpanskiej przeciwko barcelonie

RBC Partyzant

23.08.2006 08:21    #76180     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
chcecie wypasionego rozgrywającego, który potrafi perfekcyjnie dograć piłkę, oraz posiadającego atomowe uderzenie? :)

Nenad Lazarovski na poczętku gry ma 19 lat , pozycja OP PŚ...po 1 sezonie z lokomotiwu moskwa ściągnąłem go do Podbeskidzia za 400 tyś zł... choć był wart prawie 4 razy więcej...
looknijcie na ten meczyk....
http://img20(...)xyw0.png

-----------------------
odkąd przyszdł nenad (28 sierpnia) moje TSP gra o niebo lepiej...

stan na 8 kolejkę:
http://img17(...)bwt3.png

stan na 14 kolejkę:
http://img20(...)oln9.png

----------
Scout... te parametry Kuszczaka to chyba wzrosły po meczu z Kolumbią ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution