http://img18(...)rno5.png
hehe kupiony za marne 400 tys zł (w lokomotiwie moskwa był wart 1,4 mln zł) ... do kiepskiego Podbeskidzia... pograł trochę ...a był wart z początku 120 tyś ...
No i jak mówią ma świetlaną przyszłość ...
Jeszcze mam jednego zawodnika który grał w rezerwach zagłębia i był wart bodajże 50 tyś zł..... wziąłem go z wolnego transferu i jest teraz wart 3,25 mln zł
hehe kupiony za marne 400 tys zł (w lokomotiwie moskwa był wart 1,4 mln zł) ... do kiepskiego Podbeskidzia... pograł trochę ...a był wart z początku 120 tyś ...

No i jak mówią ma świetlaną przyszłość ...

Jeszcze mam jednego zawodnika który grał w rezerwach zagłębia i był wart bodajże 50 tyś zł..... wziąłem go z wolnego transferu i jest teraz wart 3,25 mln zł

On po prostu gra taktyką save/load - niezawodna dla każdego zespołu. POLECAM!!!
. Poda ci on krotka notke w jakiej formacji najczesciej graja (w dni meczu i tak zagraja inna), czy atak jest szybki (wg obserwatorow napastnicy mający przyspieszenie i szybkosc po "10" to sprinterzy). Ewentualnie doda jeszcze, że trzeba uwazac konkretnie na jakiegos kopacza - ale u mnie ta uwaga wystepuje sporadycznie. Generalnie lepiej przydzielic obserwatora do wyszukiwania kopaczy. Kiedy ustawiam go jako "rozgryzacza" przeciwnikow to mam zawsze wrazenie, ze kolezka sie obija i na 5 min przed meczem sklada raport z tego co slyszal pani w miesnym.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty