Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RBC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2006 10:25    #76151     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
http://img18(...)rno5.png

hehe kupiony za marne 400 tys zł (w lokomotiwie moskwa był wart 1,4 mln zł) ... do kiepskiego Podbeskidzia... pograł trochę ...a był wart z początku 120 tyś ... :D
No i jak mówią ma świetlaną przyszłość ... :D

Jeszcze mam jednego zawodnika który grał w rezerwach zagłębia i był wart bodajże 50 tyś zł..... wziąłem go z wolnego transferu i jest teraz wart 3,25 mln zł :D

MT(L) Partyzant

24.08.2006 10:06    #76152     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Siema. Chciałbym sie pochwalić swoimi sukcesami w LEGII.
Zagrałem 2 sezony (aktualnie gram 3 sezon) zdobyłem 2x OE raz Puchar Polski 1x Puchar Uefa 1x Superpuchar Europy wygrywając 4-0 z MU.
W finale PU miałem farta przegrywałem cały mecz 1-0 z arsenalem dopiero w 90 minucie wyrównał Pytlarz. wygrałem w karnych. Gram uczciwie bez żadnych edytorów itp. na patchu 6.02. Jak ktoś chce wrzuce taktyke mecze screny ze składem co tylko chcecie.
Pisze że gram uczciwie dlatego bo widze tu takich ludzi co podniecają sie że po 20 sezonach awansują z 5 ligi do Premiership, bronią się przed spadkiem i myslą że są najlepsi.

rinho Partyzant

24.08.2006 06:04    #76153     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oczywiście, że możliwe - ja mu wierzę... :) On po prostu gra taktyką save/load - niezawodna dla każdego zespołu. POLECAM!!! ;)

Zibenek Partyzant

24.08.2006 06:03    #76154     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Nawet jeśli ma sie dobrych scoutów to to w sumie nie działa? Bo mi sie wydaje że sie zawsze przyda jak grają bo mam mecz Śląsk - Legia (ja jestem śląsk) w pucharze no i chciałbym bynajmiej zremisować bo z koroną zrobiłem towarzyski i wygrałem 4:0 =P (grali pierwszym składem)

Stivo Partyzant

24.08.2006 06:00    #76155     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Ale ta opcja jest raczej g*** warta. Jesli liczysz na jakies dokladne rozpracowanie przeciwnika przez twojego obserwatora - to nie licz :P. Poda ci on krotka notke w jakiej formacji najczesciej graja (w dni meczu i tak zagraja inna), czy atak jest szybki (wg obserwatorow napastnicy mający przyspieszenie i szybkosc po "10" to sprinterzy). Ewentualnie doda jeszcze, że trzeba uwazac konkretnie na jakiegos kopacza - ale u mnie ta uwaga wystepuje sporadycznie. Generalnie lepiej przydzielic obserwatora do wyszukiwania kopaczy. Kiedy ustawiam go jako "rozgryzacza" przeciwnikow to mam zawsze wrazenie, ze kolezka sie obija i na 5 min przed meczem sklada raport z tego co slyszal pani w miesnym.

Matheo10 Partyzant

24.08.2006 05:44    #76156     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja grałem fm5 przez 3 sezony i nie nawet nie zremisowałem przez ostatnie 128 meczy;
Trzy razy Liga Mistrzów i Liga Hiszpańska
Wyszystkie(nie wiem ile ich było) puchary hiszpani;
Rozbudowa stadiony do 110,000 miejsc(średnio73,000);
Niestety już nie gram bo miałem kłopoty i musiałem defragmentować i od nowa wgrywać windowsa a save'ów nie zdążyłem uratować'
Teraz gram w fm06 i mam 2 sezon i wszystko się powtarza(sukcesy)
Nie mam zdjęć.

Zibenek Partyzant

24.08.2006 05:14    #76157     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Czytałem sobie ostatnio historie : Cel: Liga Mistrzów , i zobaczyłem tam coś takiego jak raport o zespole przeciwnika - czyli na jakich piłkarzy musimy uważać , jakim ustawieniem gra przeciwnik , zminimializowana taktyka i jego silne punkty. Jak coś takiego zrobić ( raport o przeciwniku ? )

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
24.08.2006 03:03    #76158     Sufler - Porady do gry - Wykańcanie akcij
No tak bartex, ja prowadzę reprezentację Polski, mam w składzie Tomka Frankowskiego, który jak na polskie warunki ma świetne statystyki. Jedyne słabe punkty to siła-7, gra głową-6. Zagrał u mnie 2 mecze i nie mógł sobie poradzić nawet obrońcami nawet San Marino i Kuwejtu. ;(

potteromaniak Młody aktywista

24.08.2006 02:55    #76159     Sufler - Porady do gry - Wykańcanie akcij
bartex55- Napastnik bez opanowania kompletnie straci glowe i nie zachowa zimnej krwi w sytuacji 1 na 1, a sama gra bez pilki tez moze nie wystarczyc, do tego trzeba dolozyc jeszcze ustawianie sie

Skorpio Partyzant

23.08.2006 17:09    #76160     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja jestem trenerem piato ligowego klubu ale niemam takich dobrych wynikow w tej grze jak wy niby gra jest prawie dobra symulacja ale roznice sa ogromne i w rzeczywistosci jest inaczej

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.