Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michael2411 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2006 06:15    #76111     Sufler - Porady do gry - nie kumam
mam pytanko!
przed kazdym sezone zgasza sie do europejskich pucharow 25 zawodnikow, ale z kazdym rokiem rosnie liczba wychowankow i ludzi wytrenowanych w danym kraju!czy to jest blad czy tak musi byc?

i po 2 mam kisliego w skladzie i po 2 na poczatku 3 sezonu moglem go zglosic jako wychowanka tak samo jak korzyma czy to ma znaczenie ze mlody(17l)grajek trenuje u mnie od tego wieku??bo oni nie sa wychowankami legii a potem moglem ich tak dodac!

stokfisz Partyzant

27.08.2006 05:58    #76112     Sufler - Porady do gry - "Napotkano poważny błąd"
ale maniacy ja mam 720 ramu i procesor 1.7 i bieore 3 ligi z 2 krajów
czyli biore polską 1i 2 lige i hiszpanską ekstr klase m
moim mazeniem jest z dobyc lige mistrzów z heko czermno :P a potem przenisc sie do barcelony:))
narazie tylko zdobyłem puchar polski a gram juz 2 sezony
:)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

przede wszystkim rownouprawnienie klubow gracza i kompa
nieraz mnie wkurza jak komp robi cos czego ja nie moge zrobic

i jak powiedzial Mehehe spekulacje. Przeciez w rzeczywistosci kiedy trener mowi np. potrzebuje lewego pomocnika tylko nie wiem jeszcze jakiego to media od razu: 1 gazeta:na pewno Reyes, inna gazeta: na pewno Vicente, inna ze ktos jeszcze inny
nawet czasem kiedy wiedza ze nikogo sie nie szuka do zespolu to potrafia wymyslac sensacje a my moglibysmy sie do nich ustosunkowac bo 3-4 pytania od mediow w sezonie to troche za malo i tego mi w FM brakuje

Manager_1t Partyzant

26.08.2006 17:12    #76114     Sufler - Porady do gry - "Napotkano poważny błąd"
Zibinek ty nie musisz mnie uczyc co mam brac bo gram w menagera jusz 3,5 roku i wiem co robie w kazdym managerze gram do okolo 2025-2027 roku to chcem tym razem na kompie miec duzo lig bo na starym (1000mhz, 350 ram) bralem 12 lig z 8 krajow z normalna baza danych. Teraz mam 20 lig z 10 karajow(normalna baza) no moze dwie za duzo( bo wziolem rosyjska i austryiacka) ale przez tyle czasu na serio mozna po wielu klubach chodzic. No naprzyklad ja nie oszukuje i nie wczytuje gry gdy przegram jakis wazniejszy mecz no i zdaza sie wyleciec z klubu gdy dokonam zlych transferow czy zrobie jakies inne bledy. Dla mnie nie jest najwazniejasz czy gra dziala wolniej wazne zeby mi sie nie znudzilo a przy przynajmniej 18 ligach z 10 krajow mam tyle klubow ze jest akurat. . I moim mazeniem jest wygranie lig we wszystkich najlepszych krajach Europy to musze te 10 krajow wziac a na poczatku to sie tułam przeciez po 2 czy 3 ligach. i na przykklad gdy w Football managerze 2005 wygralem lige polska ze 2 razy i przenioslem sie do 2 ligi holenderskeij wtedy awansowalem z 2 do 1 holenderskeij przeszlem do NEC nejmehen i wygralem lige to bylo w 2009 a jeszcze ile czasu do 2025 . W poprzednim managerze zwiedzilem naprawde duzo klubow zaniem wygralem lige mistrzow czy puchar UEFA. A przy okazji wziolem 5 lig z 1 kraju z normalna baza danych i tez sie wylancza wiec to nie przez ilosc ramu i lig. Heh no ja nie wiem jusz przez co to jest bo mam 1000 ramu w 1 kostce to nie ma konfliktow pomiedzy roznymi kostkami ramu.

Zibenek Partyzant

26.08.2006 16:24    #76115     Sufler - Porady do gry - Ustawienia
Ja używam często opcji snajper do jednego zawodnika - tego co gra dobrze głową (OBOWIĄZKOWO !) i musi mieć również wykończenia. Np. wspaniale na snajperze spisuje się Tomek Kosztowniak albo Marek Kowal.

Zibenek Partyzant

26.08.2006 16:18    #76116     Sufler - Porady do gry - "Napotkano poważny błąd"
Ohohohohoho 20 lig z 10 krajów ahaha kolego po co Tobie tyle lig ?! W każdej lidze chcesz być managerem ? To mało prawdopodobne bo gra by była bez sensu co sezon zmieniać klub skoro masz 20 lig =). Jak weźmiesz np. samą lige polską to nie znaczy że w lidze mistrzów i tak dalej nie będzie innych drużyn tylko znaczy to że nie będziesz mógł objąć posady w innych klubach niż polskiej narodowośći.
P.S. Ja z kompem 1536 ramu , 3,4 Pentium4 , a grafiki nei znam , nie przyzwyczaiłem sie do nazwy (=P) biore 3 ligi z ogromną bazą danych i z wszystkimi polskimi piłkarzami i mi przycina czasami =/

Zibenek Partyzant

26.08.2006 16:13    #76117     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Jak robicie sztab szkoleniowy w słabszych klubach bo u mnie wogóle zawodnicy nie trenują chyba...
Gram jagiellonią właśnie skończyłem pierwszy sezon , treningi mam wszystko po 4 gwiazdki (każda umiejętność ma swojego trenera) i z tego co widze to po tym sezonie tylko niektórzy sie rozwineli i to NIELICZNIE naprawde ...

P.S. A i ile macie scoutów i jak ich ustawić bo oni 3/4 zawodników z bazy mi pod nos podtykają z umiejętnościami po 5 i mówią że będą dobra inwestycją ...

Asparuch Partyzant

26.08.2006 13:30    #76118     Sufler - Porady do gry - Ustawienia
Snajper czyli Target Man w teorii koleś który nie ma strzelać bramek a zgrywać piłki do innych, tak jast teoria, ale ja w Ligue 2 (Istres) przez cały sezon grałem 1 napastnikiem - snajperem i gość zdobył dla mnie w 31 meczach 38 goli, i w ogóle rzadko zgrywał, najczęściej sam wykorzystywał sytuacje, więc nie wiem czy to co piszą o Target Manie jest prawdą

MT(L) Partyzant

26.08.2006 13:17    #76119     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jeszcze jeno. uważam że da sie wygrać polskim klubem LM. teraz w ćwierfinale usiebie pokonałem Legią chelsea 1-0 . W rewanżu pwygrywałem1-0 ale przegrałem 3-1. Wszystkie bramki padły po 75 minucie meczu.

PS. Od 60 minuty grałem w dziesięciu.

MT(L) Partyzant

26.08.2006 13:14    #76120     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie zgadzem sie z era. Tak ogólnie to właśnie tam w Brazyli i ogolnie w ameryce południowej są najlepsi i najbardziej utalentowani piłkarze. W polsce mało jest tak utalentowanych zawodników by w przyszłości mogli grać w wielkich klubach. (czytaj Barcelona, Liverpool, czy Chelsea) Co nie znaczy że nie ma takich piłkarzy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.