Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MiShA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2006 10:00    #76051     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mam wielka prosbe czy Dobrzy gracze Football manager moga mi przeslac swoje zapisane gry na adres Z gory dziek i:D

Scout Młody aktywista

29.08.2006 05:22    #76052     Sufler - Porady do gry - skin football menagera
to sciagnij zwykly skin Metallic 2007 oraz sciagnac programik do zmiany czcionki i dawania polskich znakow i przy uzyciu trgo wlasnie programu dodac polska czcionke :) Program nazywa sie CM Rev Font Changer 2.0 Gold :))

Artur2350 Partyzant

Mam coś podobnego w Bayernie. Na place daja mi 120 mln euro a ja wykorzystuje tylko 40 ale wraz miesiecznie trace 3 mln euro. Jedyny moj powazny dochod to po wygraniu ligi i pucharu dostaje za transmisje i ogolna nagroda pieniezna. Aby utrzymac jeszcze klub sprowadzam zawodnikow z wolnego transferu nawet jak wiem ze mi sie nie przyda ale go biore a potem sprzedaje za duza kase albo wypozyczam (polecam ta opcje bo mozna wypozyczac pilkarza za duza kase kilkakrotnie). Mozesz zrobic tez takie cos (troche hamskie) kupujesz jakiegos pilkarza za np 1mln euro a zaraz potem wystawiasz na liste transferowa i sprzedajesz za 2 mln. No to chyba tyle :D

jeziorakFAN Partyzant

28.08.2006 17:26    #76054     Sufler - Porady do gry - głębia bitów
Przepraszam jesli byl temat podobnej tresci. Probuje swoich sil w robieniu facepackow i mam program adobe photoshop.Znalazlem juz zdjecie i zmienilem jego wielkosc, ale nie wiem jak zmienic w nim glebie bitow na 32-bity.Czy ktos moze dac mi wskazowki?

Ziomel Partyzant

a i jeszcze jedno jak wygrasz lige hiszpańską to dostaniesz trocvhe kasy i jak awansujesz do ligi mistrzów to tez dostaniesz i nie martw sie na transfery tez ci dadz kase

Pogromca Partyzant

Gram Atletico Madrid, po ok. 23. kolejkach zajmuje 2 miejsce w lidze (chyba 2 pkt straty do lidera + zaległy mecz), jest niby wszystko świetnie, jestem w finale copa del rey, ale...

Zauważyłem że w rubryce "zysk/strata" świeci mi się na czerwono 51 mln (dług ciągle rośnie z tygodnia na tydzień w olbżymim tempie :( ). Ale dlaczego? Budźetu transferowego nie przekroczyłem, mam jeszcze 4 mln na transfery, w dodatku do przekroczenia budżetu płacowego mam jeszcze ponoć 130 tys... Nie chce zbankrutować, a z takim funduszem na pewno nie dostane nic na transfery po sezonie :(.

Prosze o pomoc!!

stokfisz Partyzant

28.08.2006 14:46    #76057     Sufler - Porady do gry - wersje
aha to czemu jak chce rozpocząc nowa gra to mi wyskakuje błąd??

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.08.2006 14:45    #76058     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wricman, grasz dziesięcioma piłkarzami ????!!

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.08.2006 14:42    #76059     Sufler - Porady do gry - Najkrótsza liga
gra się po 3 :>

wrocman Partyzant

28.08.2006 14:18    #76060     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jednak nie... od kad zaczelem grac Basel gram taktyka
BR
OP OS OS OL
I I
I - - - PS PS PS - - - I

PS
I
- - - NS I NS - - -

gram dos ofensywnie.....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution