To już było! Poczekaj do czasu, aż kontrakt będzie niechroniony(6 mies. przed zakończ.) i wtedy zaoferuj kontrakt. Powinien się zgodzić. Wydaje mi się też, że w ten czas gra w twoim klubie znowu zacznie mu odpowiadać.
W fm'a Gram moja UKOCHANA ODRKA OPOLE
)W pierwszym sezonie zrobilem mistrza II ligi
mialem 15 pkt przewagi na ruchem ch. i jaga..Moje najlepsze transfery w pierwszym sezonie to:marcin Jeziorny(60tys zl,z polkowic),ktory pojechal na mundial rozegral 6 meczow i polska zajela 4 miejsce!Kupilem tez Marcina Szyndrowskiego,byl na mundialu ale niestty Leo z niego nie skorzystal,ale wazne ze tam byl
Do klubu sprowadzilem Piotra BAgnickiego z Kmity,mial 16 asyst i 17 goliw 34 meczach
ponadto kupilem Tomasza Wroblewskiego 16 letni bramkarz,ktory po 19 meczach w II lidze mial 4 bramki w plecy
Sprzedalem natomiast Dariusza filipczaka za 700 tys zl do Piasta(pozdro dla kibicow)i 14 innych pilkarzy za ktorych zgarnalem 1mln poskich zlociszy(gram ta waluta),teraz w Orange Ekstraklasie po 13 meczach jestem na 4 miejscu co jest mega sukcesem,ale sezon sie jeszcze nie skonczyl wiec zyczcie mi powodzenia..
rbc, wiesz talentow coraz wiecej jest dodawanych to jak gram zespolem i mam typa a potem sie pojawi w talencikach to juz jestem żałosny?
przykro mi to mowic ale tępy jestes;D
... juz nie mówiąc o save / load
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
130 online, w tym 0 zalogowanych, 130 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty