Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wojtek2303 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2006 03:43    #75981     Sufler - Porady do gry - Klub, a liga
oczywsicie Monako gra w lidze francuskiej ...

17rafal Partyzant

31.08.2006 19:03    #75982     Sufler - Porady do gry - Klub, a liga
Jakie są kluby, które nie grają w swojej rodzinnej lidze tylko w innych (tak jak np. Vaduz z Lichtensztajnu gra w II Szwajcarskiej)?

chemiQ Partyzant

31.08.2006 17:13    #75983     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jak masz serwer to mozemy zagrac zobaczymy kto bedzie smieszny:) pragne Cie osmieszyc:) i pokazac kto jest żałosny:)

chemiQ Partyzant

31.08.2006 17:12    #75984     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
heh:) gram wisłą:) w 3 sezonie wygfralem lige mistrzów:) a skoro mowisz o tej technice to musi Ci być bardzo dobrze znana;)

Zibenek Partyzant

31.08.2006 16:07    #75985     Sufler - Porady do gry - Obserwatorzy
Moji obserwatorzy są chyba jacyś zepsuci ...(gram od nowa śląskiem wcześniej tak nie miałem (z innymi obserwatorami) (Bob Pearson , Claudio Sala , Jankiewicz i jakiś jeszcze jeden ) wszyscy Ci prócz Marka Bradshawa... Ustawiłem ich tak - Bradshaw - Polska na miesiąc , Pearson - Ameryka płd. na miesiąc , Claudio Sala - Europa śr. na miesiąc i Jankiewicz - europa wsch. na miesiąc a tamten jeden to następny przeciwnik.

Bradshaw wyszukał mi OGROM nazwisk ale tylko jedno 3 znaczące coś nazwiska które postanowiłem zakupić. 3/4 z tego co znalazł to zawodnicy którzy nie mają statystyki większej niż 12
Sala wyszukał mi dwa nazwiska przez całego miecha.... jeszcze takie co w 4 lidze by sie do 11 łapały ledwo co.
Pearson nie wyszukał mi nic !
Jankiewicz wyszukał mi tak z 30 nazwisk ale też wszyscy słabi nic wartościowego
A ten co obserwuje przeciwnika nie podaje mi silne pkt. słabe pkt itp tylko ustawienie i czy jest to zespół dobry czy słaby (inny obserwator z poprzedniej podawał mi więcej informacji).
I co mam zrobić - jakbym miał zacząć ich zwalniać to bym chyba zbankrutował bo mają 3 letnie kontrakty. Statsy jak na obserwatorów chyba dobre mają (adaptacja od 13 do 19 , pot ocena gracza od 15 do 19 )

Zibenek Partyzant

31.08.2006 15:39    #75986     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
A ja miałem taką sytuacje (też gram Śląskiem) i Marek kowal wyszedł sam na sam (FM06) uderzył - bramkarz wybił , dobił - bramkarz wybił , jescze raz dobił - bramkarz wybił wtedy obrońca zaatakował ale z tyłu był Citko i wżucił wtedy torres uderzył z główki - bramkarz wybił i uderzenie grzegorza patera i wkońcu bramka od słupka =D

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

31.08.2006 15:21    #75987     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
a mieliscie cos takiego, ze Wasz bramkarz wbiega w pole karne przeciwnika (w 90 minucie, gdy wynik byl niekorzystny) i strzela gola po rzucie roznym?! ja tak mialem w FMie 2005 grajac Slaskiem, Janukiewicz wparowal w pole karne, bylo zamieszanie i jakims fartem skierowal pilke do siatki. myslalem ze walne na plecy ze smiechu. ten gol doprowadzil do dogrywki w finale PP a w dogrywce udalo mi sie wygrac, potezna doza szczescia :D

Leliva Partyzant

31.08.2006 14:49    #75988     Sufler - Porady do gry - Problem bogactwa
W swoim birmingham mam az 5 niesamowicie uzdolnionych bramkarzy. Jak akzdy wie, miejsce ejst dla jednego, a moj asystent rpzedluzyl kotrakt z reszta tak, ze dwoch ma pierwszy zespol, a dwoch uzupelnienie. Co zrobic by dalej grali u mnie, a nie chcieli odejsc. Myslalem nad wypozyczneiem, ale jesli zaperponuje wypozyczenie klubom to mojz awdnik sie wkurzy, ze nie dotrzymuje obietnic kotraktu. Dostaje za ncih foerty, ale na razie to smieszne pieniadze, a za 2 lata moge sciagnac miliony. Co zrobic?

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
31.08.2006 14:45    #75989     Sufler - Porady do gry - Dostepnosc w Suflerze
Nie przewidujemy tego typu dodatków, ponieważ to dodatkowe obciążenie dla serwera. Ostatnio generujemy bardzo duży ruch na serwerze (liczony już nie w gigabajtach, a w terabajtach miesięcznie...) więc szukamy raczej sposóbów, by ten ruch ograniczyć.

Poza tym przypominam, że Sufler to nie forum www.forumcm.net to jest forum polskiej sceny, gdzie spotkać można wielu ludzi z Suflera między innymi. Tutaj rozwiązujemy głównie problemy związane z Football Managerem i przy okazji rozmawiamy na temat serii (komentując newsy, a wkrótce i pozostałe materiały ze strony).
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
31.08.2006 14:13    #75990     Sufler - Porady do gry - Naturalna sprawność
Naturalna sprawnosc to atrybut majacy wplyw na to, jak bardzo pilkarz sie zmeczy w trakcie meczu (w mniejszym stopniu niz wytrzymalosc, ale jednak sa to atrybuty pod tym wzgledem powiazane), a takze jak szybko zdazy sie zregenerowac po rozegraniu spotkania czy odbudowac kondycje po kontuzji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.