Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

saimon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2006 18:09    #75931     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jednak mam screnna z gry koroną, więc niedowiarkowie zobaczą, że można wygrać lm polskim zespołem i to sprawiedliwie:P
http://img22(...)6iz3.png

saimon Partyzant

02.09.2006 17:43    #75932     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja mialem duzo sukcesów tylko w pewnym momencie padły mi wszystkie sejvy gry (pisało błąd odczytu) to kilka z nich
1) Korona Kielce 1.sezon- wicemistrzostwo i przegrana w finale pp wszystko z wisłą
2sezon- dublet i faza grupowa PU(przegrana różnicą bramek)
3sezon- ponownie dublet i ćwierćfinał LM przegrałem z chelsea
4sezon-dublet i wygranie LM po drodze pokonałem Chelsea:)
5sezon- na razie Superpuchar Europy z Interem i pierwsze miejsce w lidze (przewaga 10pkt.)
2)zenit sankt petersburg 1.sezon-dublet i PU
2sezon- dublet, superpuchar rosji, półfinał ligii mistrzów i sejv padł
to tylko część moich sukcesów

p.s. czy ktoś nie wie czy można odzyskć sejva, raczej go wczytać?

Merxor Partyzant

02.09.2006 17:20    #75933     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
Widzę, że nie jestem sam powinni zrobić takie miejsce, kto się zalogował przez ostatnie pięć minut :D
Polska zagrała dziś to, co umiała, czyli nic... A co do polski to Leo powinien ich wszystkich poprosić o nie pokazywanie się mu na oczy i grac u 21 polski wtedy by cos osiągnął a tak ...
A co do update jak jutro nie wyjdzie będziecie mnie mieli na sumieniu, bo dostane zawału :D powiem szczerze, że kiedy była przerwa w meczu to właziłem na stronkę i lukałem.
Ludzie zlitujcie się patrzcie ilu ludzi chcę zagrać na nowym update wydajcie, chociaż beta a nie tu ludziom nadzieje robicie :( plx plx plx plx plx plx plx plx plx plx plx plx

Merxor Partyzant

02.09.2006 17:10    #75934     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Przed chwilą grałem w pucharze UEFA z Milanem i co kaka strzelił w 90 minucie z własnej połowy.
Piłka się toczyła i bramkarz do niej wyszedł i kontuzja wtedy to zawodnik Milanu podbiegł i sobie strzelił do pustaczka i tak właśnie pożegnałem puchar UEFA. kufa

LUBER Partyzant

02.09.2006 17:08    #75935     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Grając Parmą przegrywałem 4 do 0 z Romą.Mój pierwszy bramkarz dostał urazy , wiec wiedząc ze i tak przegram dałem szanse 17 letniemu wychowankowi i co? podszedł sobie do wolnego i jak by nigdy nic strzelił gola (: , dodam ze wczesniej mielismy z 4-5 wolnych , ale ani jeden nie był w swiatło bramki :D , moze to nie taki kosmos jak wy opisujecie , ale zawsze cos :P

rinho Partyzant

02.09.2006 16:58    #75936     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Mój brat też miał akcję z przedłużeniem ;) Chyba wygrał - to był finał P UEFA :)

Proletariat

02.09.2006 16:55    #75937     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
nie moge zaczac nowej gry bo czekam na uaktualnienie i juz z tydz nie gram w managera

jezier2 Partyzant

02.09.2006 16:20    #75938     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
W.g. mnie patch powinien wyjść jutro dlatego, żeby dać czas programistom na zmiane statystyk nietórych piłkarzy z naszej rep.....(A tak wogoóle to mógłby wyjść dzisiaj:P;nieobraziłbym się)

jany Partyzant

02.09.2006 16:20    #75939     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
dajcie ten update na osłode, bo normalnie polacy są żałośni:/ Szkoda jedynie Jelenia, który musi z tymi lamusami grać.

Marko Partyzant

02.09.2006 15:19    #75940     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Ja miałem inna zabawną sytuację która zdarzyła się w FM 2005. Był to zwykły ligowy mecz. Grałem Liverpoolem na Bolton.
Cały czas posiadałem piłkę ale nie mogłem zdobyć gola.
Pod koniec meczu poszła kontra i napastnik boltonu przestrzelił koło bramki.
A tu patrzę wyskakuje napis że strzelił gola to wtedy się uśmiałem ale fakt faktem straciłem punkty przez głupi bug.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.