Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.09.2006 07:29    #75901     Sufler - Porady do gry - Rezerwy
nie kolego
Kto wygra mecz Polska kto Polska kto POLSKA POLSKA POLSKA je

sokół Partyzant

04.09.2006 07:05    #75902     Sufler - Porady do gry - Backgroundy i menubary
Seju--->Ależ po co się tak męczć z tym backgrounds'em.
Wystarczy zmienić nazwę wybranej grafiki na "default" i wkleić do FM 2006graphicack...,
komp wywala w tym momencie komunikat z zapytaniem czy zastąpić plik, klikasz "TAK" i już!

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

04.09.2006 06:02    #75903     Sufler - Porady do gry - czas tworzenia update'a
a testowanie to po prostu gra na tym updacie i szukanie bledow?
jak sam probowalem to czasem po pewnym czasie gra sie wylaczala i byl jakis komunikat o bledzie

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

MT(L)
co do ostatniego zdania w twojej wypowiedzi
na mundial grajac Hiszpania nie zabralem Canizaresa. Zaraz sie pokazuje news, ze kadra nie zaskakuje z wyjatkiem braku niekwestionowanej gwiazdy reprezentacji Santiago Canizaresa. Potem kontuzja wykluczyla z udzialu w mundialu Valdesa i musialem zabrac innego bramkarza. Wyslalem Canizaresowi powolanie i przychodzi mi news, ze Canizares nie chce tego powolania i jest smiertelnia obrazony, ze jezeli chcialem go na mundialu to trzeba bylo powolywac od razu a nie potem dowolywac. i mozesz wtedy sie wdac z nim w taka rzucanke miesem na lamach mediow wiec cos podobnego jest w tej grze

MT(L) Partyzant

Kilka rzeczy trzeba poprwić:
Gra reprezentacją. Często zdarza się tak że zostani mi pół roku d mistrzostw świata a ja nie rozegram w tym czasie ani jednego sparingu. W realu jest tak że gra się wtedy sparingi c miesiąc albo i częściej. O zgrupowniu nie będe pisał bo to już było poruszone.
Powinno dać sie rozbudować stadion. (Emirates Stadium w Londynie).Raport o zespole. Jest do d.... . Wygrywam Legią Lige Mistrzów i co widzę przed następnym sezonem w raporcie? Twój zespół bez poważnych wzmocnień nie ma szns na zdobycie MISTRZOSTWA POLSKI.
Zła moim zdaniem gra bocznych obrońców. Nawet gdy nastawię im ofensywne nastawienie grają tak jak w rzeczywistości czyli: nie idą na obieg skrzydłowemy by popędzić do lini końcowej i dośrodkować.
Potencjał piłkarzy. uwazam że nie może być tak by 15-nastolatek pojawiał się w grze i już miał określony potencjał. Powinno go się poobserwować conajmiej z 2 lata i wtedy dopiero można ocenić potencjał jego możliwośći
Wróce może jeszcze do repry. Np. Gram reprą polski i nie biore na munidal dudka. Ten obrażony na mnie wyzywa mnie w mediach od najgorszych.

LUBER Partyzant

03.09.2006 16:41    #75906     Sufler - Porady do gry - FilePlanet
Maoglibyscie zrobic takie miejsce gdzie były by do wszystkiego linki ... np: dział download i sobie ktos wybiera zakładke patche i ma wszystkie wersje waszych updatów itp , bo szukajka nie działa wiec szukanie jakiegos pliku w serwisie graniczy z niemozliwoscia :|

PS.Prawda Marxor :P

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
03.09.2006 16:39    #75907     Sufler - Porady do gry - Backgroundy i menubary
Musisz edytować plik "config.xml" z "Football Manager 2006datagraphicsackgrounds" i skopiować i wkleić niżej linijkę z wyrazem "default" i zastąpić ten wyraz nazwą twojego obrazka.
Troszkę dziko to wyjaśniłem, ale może do tego dojdziesz ;D

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
03.09.2006 14:15    #75908     Sufler - Porady do gry - Profil
Od statusu klubu, w ktorym grasz i od sukcesow, jakie osiagniesz.

FOOTBALL TEAM Partyzant

03.09.2006 14:13    #75909     Sufler - Porady do gry - Profil
ja gram chelsea i mam tak po 3 sezonie: 20,17,20,20,20,15 najtrudniej to mi z tym temperamentem bo nie wiem jak go podnosic działa tylko chwalenie zawodnika co miesiąc :D

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2006 13:45    #75910     Sufler - Porady do gry - FilePlanet
Tak samo jest z galerią obrazków i tapetami w grafice.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.