Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wojtek Man Utd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2006 09:46    #75891     Sufler - Porady do gry - bezrobotny
gralem raz moim managerem potem gralem jeszcze raz tym samym i od razu miale reputacje krajową. Bylem wtedy bezrobotny i zatrudnila mnie 1 ligowa cracocia a innym razem wisla plock:D

destroyer56 Partyzant

06.09.2006 09:35    #75892     Sufler - Porady do gry - ścisłe krycie
Nie wiem czy to zadziala ale zrob scisle krycie i kazdemu zawodnikowi zrob gra przy przeciwniku: tylko wlasna polowa.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
06.09.2006 08:41    #75893     Sufler - Porady do gry - Liga włoska
Piast Gliwice mial i ma wciaz odjete 10 punktow, bo zostalo to zaprogramowane w kodzie gry. Nie da sie tych wartosci zmieniac w edytorze.

Brunix Partyzant

06.09.2006 07:51    #75894     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Tomato - ty to faktycznie dysortograf :)

Niezłe...Taki temat przez literówkę.Hi,hi

sebcio1 Młody aktywista

05.09.2006 14:15    #75895     Sufler - Porady do gry - ścisłe krycie
no chyba się nie da ale jak chcesz tak grać to zaznacz każdemu piłakrzowi w jego opcjach zeby grał przyz awodniku:D

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2006 13:00    #75896     Sufler - Porady do gry - Hiszpańskie obywatelstwo
co do 2 punktu to nie bylbym pewny, mnie sie wydaje, ze jesli gral wczesniej w klubie z tego samego kraju to obywatelstwo dostanie tak czy inaczej po np. 3 latach (przykladowo 1 sezon w Sevilli i 2 w Realu dadza mu obywatelstwo) ale moge sie mylic ;]

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2006 12:38    #75897     Sufler - Porady do gry - Hiszpańskie obywatelstwo
1. Po ilu latach obcokrajowiec (np. robinho) dostanie obywatelstwo hiszpańskie?
2. Jeśli Julio Baptista, który wcześniej grał w sevilli (chyba) dostanie obywatelstwo szybciej?
3. Jeśli piłkarz gra na wypożyczeniu w lidze hiszpańskiej lub gra mało w zespole (lub w rezerwach) to czy ten czas się wydłuża?

P.S. Wiem że były już takie pytania ale nie znalazłem ligi hiszpańskiej, a jeśli już były te pytania to dajcie linka.

P.P.S. Uprzejmnie proszę ludzi, którzy grają drużynami w 10 lidze uzbekistańskiej (to tylko przykład) o nie wytykanie mi faktu, że gram moim ulubionym Realem Madryt. Zagram sobie Widzewem jak wyjdzie upade RUT.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Marcinnnn Partyzant

04.09.2006 14:26    #75898     Sufler - Porady do gry - sprowadzenie dobrych pilkarzy
to jkaich pilkarzy mozesz sciagnac zalezy w najwiekszym stopniu od twoich osiagniec a takze od tego jak klub z ktorego chcesz kogos sciagnac gra. jako przyklad moge dac gerrarda gdyz grajaz portsmouth ja 2 razy wygralem lige i bylem w polfinale LM a liverpool w tym czasie wypadl wogole z pucharow i poza tym ze kosztowal mnie 85 mln$ to kontrakt chcial znosny i przyszedl bez zadnych negocjacji. co do torresa wydaje mi sie ze jego za spora kase mozna miec w wiekszosci dobrych klubow. niestety probujac sciagnac kogos z ligi ktorej nie mamy wgranej (no do barcy terrego badz lamparda czy gerrarda) jest juz zdecydowanie trudniej. zamioast wydawac straszne pieniadze na zawodnikow grajac juve w 2017 mialem w skladzie praktycznie samych mlodych zdolnych ktorych w wieku 16 lat kupowalem za free a potem wchowywalem na klasowych zawodnikow (jest to najefektywniejsze kiedy maja oni potencjal powyzej 180) takie wprowadzanie mlodziezy do zespolu a potem patrzenie jak sie rozwijaja i zaczynaja stanowic o sile reprezentacji jest duzo przyjemniejsze niz wydanie ogromnej sumy na gotowego zawodnika z uznanym nazwiskiem.

artoni Partyzant

04.09.2006 10:31    #75899     Sufler - Porady do gry - sprowadzenie dobrych pilkarzy
Nie znam sposobu na kupowanie graczy takiego formatu jak np. Lampard, ale mogę powiedzieć że F.C. Barcelona to duży klub z wielkimi gwiazdami. Myślę, że warto postarać się o graczy młodych i utalętowanych, którzy po latach treningu będą tacy jak albo nawet lepsi od Franka Lamparda. Taka polityka klubu napewno bardziej się opłaca.

peter7 Partyzant

04.09.2006 10:25    #75900     Sufler - Porady do gry - sprowadzenie dobrych pilkarzy
mam taki problem w footballu 2006 otoz hodzi mi ze gram barcelona i gdy chce kupic np. lamparda badz zambrotte nie hca odejsc ze swoih klubow a daje im naprawde swietne ontrakty.Czy jest jakis sposbob by ich kupic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution