Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mmm Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2006 21:22    #75851     Sufler - Porady do gry - realistyczna wartość
Czemu w fm piłkarze są drożsi niż w rzeczywistośći np.Rud van Nistelrooy przeszedł z man utd za 15 mln euro a w grze warty jest ok.30 mln euro a niemówie już ile trzeba za niego zapłacić.Fabio Cannavaro,Emerson,Rud van Nistelrooy,Mahamadou Diarra kosztowały real 62,5 mln euro a grze musiał bym zapłacić koło 110 mln euro.To jest do poprawy i myśle że w fm 2007 zostanie poprawione.
I jeszcze jedno pytanie czy wy robicie coś takiego:gracie lepszym klubem np.tak jak ja man utd i składacie oferte konkraktu np.voroninovi (koniec kontraktu 01.07.2006) a gdy do was przejdzie oczywiście za free wystawiacie go i sprzedajeci zarabiajac na tym 8 mln. euro niejest to tak duża kwota ale sprzedając tak 5 piłkarzy zarabiam 40 mln. euro.Moim zdaniem to też powinno zostać poprawione a z ciekawości chcę się dowiedzieć czy wy też tak robicie???

Massey20 Partyzant

15.09.2006 20:54    #75852     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Ja gram Legią i dobrze rozpocząłem I sezon 2 zwycięstwa z tym 5:0 z Groclinem i tylko remis 2:2 z Pogonią na wyjeździe (błąd Fabiańskiego) a kupiłem Mateusza Żytko kilku młody z wolnych transferów a wymieniłem Jacka Mgiere na napastnika z Wisły Płock:)

MichałACM Partyzant

15.09.2006 20:54    #75853     Sufler - Porady do gry - Roger
Ja gram (L)egia... Porada dla ":)". Ja mialem podobny problem. Jednak jezeli bedzie Ci bardzo dobrze szlo, to Roger zaliczy Ciebie (managera) do swoich ulubiencow. Sprobuj wyslac oferte pod sam koniec wypozyczenia. Najlepiej tak okolo 3 dni wczesniej, zeby po zaakceptowaniu oferty przez klub byl juz w Brazylii. Ja tak zrobilem i zgodzil sie. Po powrocie chyba doszedl do wniosku ze (L)egia jest lepsza od brazylijskich przedmiesc. Pozdrawiam
Legia Warszawa, to nasza duma i sława!

Massey20 Partyzant

15.09.2006 20:50    #75854     Sufler - Porady do gry - Roger
Ja gram Legią na uaktualnieniu 6.0.2 i Roger kosztuje 1,5 miliona a Legią wymiatam:)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2006 18:12    #75855     Sufler - Porady do gry - najwiekszy transfer niewypał
Mój brat grając Jagiellonią kupił Piotra Plewnię z Odry Opole za 41 mln. dolarów.

Stiopa... Partyzant

15.09.2006 16:45    #75856     Sufler - Porady do gry - bayern czy lyon
Jak dla mnie jesli chodzi o scoutow to zawsze jak zaczynam gre to sciagam anglika Davida Jarreda. Ma po 15 oceny umijetnosci i potencjalu gracza i przejdzie wszedzie za ok 300euro tygodniowo
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
15.09.2006 15:32    #75857     Sufler - Porady do gry - menager piłkarza
Ależ menedżerowie samych piłkarzy są w FM2006... Tzw. agenci piłkarza. Ich obecność można zauważyć np. przy negocjacjach kontraktówych z piłkarzem. Na górze jest coś tego ekranu jest napisane, że piłkarz lub jego AGENT, którego klientem jest dany piłkarz, chcą takiej i takiej pensji, albo że nie są wogóle zainteresowaniu przejściem do tego klubu... Również jak się otrzymuje kasetę z nagraniem jakiegoś meczu konkretnego piłkarza to otrzymuje się ją od agneta właśnie, a nie od piłkarza...

sefko1 Przodownik pracy

15.09.2006 14:22    #75858     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Acha a mója taktyka wygląda tak:

------NL-----------NP----------

--OPL----------------------OPP----

---------DP--------OPŚ-----------

--OL----OŚ-------OŚ------OP---

---------------B--------------------

Plus odpowiednie ustawiania dla każdego gracza.

sefko1 Przodownik pracy

15.09.2006 14:16    #75859     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To moze ja cos napisze. Nie ma sie specjalnie narazie czym chwalić. Prowadze Śląsk Wrocław (gram na łatce 6.0.3 bez żadnych robsonów).
1sezon. Zwycięstwo w 2.Lidze (7 pkt przewagi nad Widzewem), ćwierćfinał pucharu Polski i odpadniećie z Amicą.
2sezon. 2 miejsce w 1.Lidze (9pky straty do Wisły), ćwierćfinał PP i odpadnięcie z Wisłą
3sezon. 1 miejsce w 1.Lidze (7pkt przewagi nad Wisłą), ćwierćfinał PP (cholera ile razy można odpaść w ćwierćfinale :( ) i najwiekszy suksec ćwierćfinał PUEFA po odpadnięciu z Realem Madryt 1:3 i 1:0
Mój skład:
B.Janukiewicz (Wieczorek)
OP.Celeban (Boichenko(rosja))
OŚ.Napierała(Hernacki)
OŚ.Kroczek(Żytko)
OL.K.Kazimierczak(P.Kazimierczak)
DP.Sztylka(Strąk)
OP.Kronevater(słowenia) (Trałka,Dobek)
OPR.Siciak(Wysocki)
OPL.Vlasov(rosia) (Piotr Brozek,Stanford)
NP.Lutsenko (rosja) - 2 krotny król strzelców 1.Ligi (Grosicki)
NL.Kowal (Janoszka)

2 razy rozbudowałem bazę treningową i teraz mam rozbudowe stadionu o 7500 siedlisk.
W sumie największą przyjemność sprawia mi zarabianie kasy.
W balansie mam 33 mln USD i moge dawać kontrakty na poziomie 60tys USD/tyg (trochę to nierealne, ale taki urok gry).

Na koniec:
1.Nie stosuje techniki load/save
2. Nie uzywam FMScuta (ale sam mam 6 skautów w klubie przez cały szac penetrujących kilka regionów)
3.mój trening jest w każdej pozycji "****" lub "*****" z obiążeniem lękkim dla trenerów i cięzkim dla graczy w rozróżnieniu da każdą pozycję.
4.Gram z wgranymi 2 ligami z Polski i baza Ogromną.
5.W każdej przerwie miedzy rozgrywkami ustawiam 6 meczów towarzyskich z silnymi przeciwnikami (CSKA Sofia, CSKA Moskwa, Steaua, Herta Berlin itp.) inkasując z biletów 120-180tys USD. Zwykle je wygrywam mimo, że przeciwnik gra w najmocniejszym składzie.
6.Niestety wykorzystuje bugi w grze (tu się trochę wstydzę):
Zakup Golińskiego za 3tys USD i sprzedaż za klika dni za kwote 300tys. USD. Nie wiem czemu sie tak dzieje. Myśle, że programiści powinni poprawic tę częśc gry. Bo dziwne, że nikt nie kupił Golińskiego jak był na Liście, a potem jak rozpuściłem oferty po klubach za 100 razy większą kwotę to zgłosiło się wiele klubów.
Jak ktoś będzie chciał mogę wkleić screeny. Pozdrawiam.

Baran26 Partyzant

15.09.2006 00:02    #75860     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Masakra normalnie.Wyzej zamiscilem screena jak Tevez w pierwszym sezonie gry strzelil 65 bramek.Zaczołem grac drugi sezon i pomyslalem ze jak strzeli choc polowe tego to bedzie dobrze.Ale on widac jest bardzo systematyczny gdyz w drugim sezonie strzelil........ 65 bramek :O. Dwa sezony 130 bramek.Troszke to nie realne ale co tam :)

Pierwszy sezon http://img18(...)ztg0.jpg

Drugi sezon http://img78(...)zzl5.jpg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution