Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pilkarzyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.09.2006 15:51    #75841     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hej! Jestem nowy na tym forum, ale w managera gram juz dosc dlugo. Wlasnie zaczalem nowa kariere ManUtd. Narazi moj sklad wyglada tak: Van Der Sar - Heinze, Ferdinand, Radoi, Neville - Keane, Daniel Carvalho, Scholes, Rooney, Cristiano Ronaldo - Van Nistelrooy. Moze to nie jest nic specjalnego, ale to dopiero poczatek. Pozdro dla wszystkich uczciwych graczy :)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
16.09.2006 14:17    #75842     Sufler - Porady do gry - Facepaki
To sobie poczekasz.

Chyba że wejdziesz w dział Grafika, wpiszesz "Lyon" i ściągniesz co chcesz...
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
16.09.2006 13:09    #75843     Sufler - Porady do gry - Zakup przez Internet
Banki przechowuja dane o operacjach, placac przelewem na poczcie tez dostajesz odcinek poswiadczajacy przelanie pieniedzy. Reklamacje skladasz zawsze tam, gdzie kupowales - do gram.pl czy sklepow internetowych. Jesli zostanie odrzucona, pozostaje UOKiK i sady, ale wlasciwie nie wiem, czemu masz dostac puste pudelko? Nie sadze, by szanujace sie sklepy internetowe dopuszczaly sie kradziezy i oszustw. Jesli zas plytka zakupiona przez gram.pl bedzie wadliwa, to na zasadach dozywotniej gwarancji zostanie wymieniona.

Proletariat

16.09.2006 10:30    #75844     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Co wy mi tu mowicie ze Legia jest slaba w FM? wszystko zalezy od tego kto i jak ja prowadzi... ja w 1 sezonie dostalem sie do p. UEFA, wyszedlem z grupy na 1 miejscu odpadajac potem z sevilla... po odpadnieciu z UEFA zajolem sie liga i zdobylem mistrzostwo kraju zostawiajac Wisle za soba z 9 pkt przewagi, doszedlem do finalu PP ale niestety Korona okazala sie za mocna. w 2 sezonie dostalem sie bez problemu do LM pokonujac Benfice najpierw 3:1 a potem 2:0... wyszedlem z grupy znowu na 1 miejscu zostawiajac za soba Liverpool, Bordeaux i Osasune... przegralem tylko jeden mecz z Liverpoolem 4:3... i oczywiscie tradycyjnie mistrzostwo i przegrana w PP z Wisla Plock... teraz gram 3 sezon i po rundzie jesiennej mam 10 pkt przewagi nad 2 miejscem w lidze czyli Korona Kielce... niestety zabawy z LM sie skonczyly bo nie wyszedlem z grupy i zajolem ostatnie miejsce... Bayern, Anderlecht i Porto okazaly sie za mocne... na otarcie lez remis z Bayernem i wygrana z Anderlechtem... ale niestety to za malo... teraz celuje wreszcie w PP bo wypadalo by go wkoncu zdobyc... mysle ze i 3 mistrzostwo z rzedu bez problemu uda sie wywalczyc... wiec pozdro dla normalnych managerow ktorzy nawet i SLABA Legie potrafia wyprowadzic na prosta... wedlug mnie to nie ma znaczenia co jest w grze tylko jak sie druzyne prowadzi...

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
16.09.2006 02:17    #75845     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Rok 2020. Legia nadal broni się przed spadkiem (poprzedni sezon miejsce 11. teraz 8.)... W latach 2010 i 2015 miała 3 miejsce w lidze, w 2017 wicemistrzostwo, a reszta sezonów to ogólnie porażka... Jak na taki klub oczywiście :]
(Dla ścisłość - ja jako menedżer zaprzestałem ingerencji w polską ligę [czyt. objąłem zespół zagraniczny] w roku 2013)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2006 22:06    #75846     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
sebcio radze uzywania odrobiny interpunkcji bo od 5 minut sie wczytuje w ten post i nie moge go do konca skminic...
a co do Legii to dla mnie oni zaczynaja istniec dopiero po kilku sezonach, poza pierwszym, ktory tez jako tako graja. zauwazylem jedna rzecz, Legia, przynajmniej u mnie, pozbywa sie najwiekszych gwiazd (Wlodar, Fabianski, Choto) za smieszne pieniadze, pozniej kupujac, albo wychowujac mlodych zawodnikow, ktorzy w wieku 19 lat wlasciwie nie wiele potrafia, a sa wspomagani przez 33 letnich emerytow ktorzy rozkwit kariery juz dawno przezyli i Legia tym sposobem konczy sezon w srodku tabeli albo i nizej. ta taktyka daje efekt dopiero po 2,3 sezonach, gdyz jak gralem Wisla to widzialem po kilku latach, ze Legia ma pol skladu 20,21 latkow z na prawde dobrymi statami i wygrywa co sie da. tak wiec moze jeszcze za malo sezonow przejechales zeby Legia pokazala prawdziwe oblicze :D

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.09.2006 21:40    #75847     Sufler - Porady do gry - FM 2007
Twórcy SI mogliby wprowadzić coś takiego
Gramy klubem X z ligi Y. w Kraju Y wybucha wojna i klub X rozgrywa mecze na boiskach neutr. tak, jak teraz dzieje się w Izraelu, bądź tak jak teraz kluby Rosyjskie będą miały, że nie będą mogły rozgrywać meczów na swoim stadionie z powodu mroźnej zimy. :)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.09.2006 21:38    #75848     Sufler - Porady do gry - realistyczna wartość
mmm, real zapłacił za RVN tak mało dlatego, że Manu chciało go sprzedać, bo był skłócony z managerem. Cannavaro, Emerson - kosztowali tak mało dlatego, że Juve zdegradowano do Serie B. Za Diarrę Real zapłacił coś koło 25mln euro ( nie wiem czy dobrze pisze ).. ta wartosc jest realistyczna poniewaz Lyon nie chcial sprzedawac kluczowego piłkarza za śmieszne pieniądze, to samo było z Essienem.

benficafan Partyzant

15.09.2006 21:37    #75849     Sufler - Porady do gry - FM 2007
Czy w nowym FM'ie będzie taka możliwośc że nasza drużyna nie będzie rozgywała meczy pucharowych na swoim stadionie bo nasz stadion nie bedzie spełaniał wymogów UEFA? Tak ostatnio było w meczu Startu pomiedzy Ajaxem. Stadion norweskiej drużyny i spełniał wymogów UEFA więc grali na innym stadionie. Co Wy myslicie o tym pomysle? Może gdyby była taka opcja to zarząd łatwiej lub szybciej rozbudowywałby nasz stadion.

sebcio1 Młody aktywista

15.09.2006 21:34    #75850     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
po pierwsze był już kiedyś taki temat i specjalnie wtedy zaczołem grać legią niby tylko jede sezon ale wygrałem ligę i doszłem do półfinału pucharu polskia w pucharze uefa wyszłem z grupy niesety przegrałem w następnej rundzue z leverkusen ale jest jeden haczyk który zawsze robie nie zawsze on się sprawda w pierwszym sezonie ale w drugim trzecim zbieram tylko żniwa w pierwszyms ezonie sprzedaje starych dziadów a kupuje młodych i utalentowanych np taki mały interes sprzedałem poledice za 1.4mln zł i jescze do tego iwanski albo kiełbowicz poszedł za 14 mln zł . no moze to są przykłady że oni sa słabi ale można ich za niezłą kase sprzedać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution