Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szymek(L) Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.09.2006 15:08    #75751     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Witam! Wiem że gracze z byłego ZSRR nie są uważani w lidze rosyjskiej za obcokrajowców, ale dlaczego gdy włączam grę Spartakiem Moskwa to : Tamas (Rumun), Jiranek (Czech) i jeszcze kilku innych nie są uważani za obcokrajowców( zaznaczam, że nie posiadają obywatelstwa rosyjskiego), a gdy kupię jakiegoś Rumuna to on juz jest obcokrajowcem :/. I drugie pytanie : Czy w lidze rosyjskiej jest możliwośc otrzymania obywatelstwa rosyjskiego i jeśli tak to po ilu latach?

Dzieki za odpowiedź

sefko1 Przodownik pracy

25.09.2006 14:36    #75752     Sufler - Porady do gry - Mini problem
Swoją droga to fajny sposób na piratów. Moga grać ale tylko na Bhatach Tajskich. Szczególnie przy ich przeliczniku. To musiałby być kosmos.

Knopi Partyzant

25.09.2006 12:54    #75753     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .

destroyer56 Partyzant

24.09.2006 21:24    #75754     Sufler - Porady do gry - Gra przez neta w CM4
Witam! Mam pytanie dotyczace gry przez neta w CM4 otoz nie wiem jak zahostowac gre. Mam tylko join network game, a chcialbym założyć.Prosiłbym o szybka odp z gory thx

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
24.09.2006 20:46    #75755     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
A za takie osobiste podjazdy niedługo ktoś dostanie bana. Wyluzujcie, ok? Dyskutujcie o problemie, a nie o problemach z ortografią - od tego jesteśmy my, żeby ewentualnie zwrocic komuś uwagę.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

24.09.2006 20:44    #75756     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
z ortografi byłem 3 w konkursie klasowym moje nazwisko było na liście na tablicy w szkole

SyZtem Przodownik pracy

24.09.2006 19:54    #75757     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
tomato a z ortografi co miales? :P

sefko1 Przodownik pracy

24.09.2006 16:19    #75758     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja też gram WKS. I też trzymam forme.
Faza grupowa Ligi Mistrzów. Sezon 2009/2010

Proletariat

24.09.2006 15:24    #75759     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
bo tam grają wiosna - jesień
a kogo chcesz kupić????

AdrianMmz Partyzant

24.09.2006 15:18    #75760     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Gram Middelsbrough mam 20.06.2009r i chcem wziac pilkarza ktoremu kontrak wygasa 30.09.2009 powina byc opcja zaproponuj kontrak a jej nie ma czy ktos moze wie dlaczego?Ten pilkarz gra teraz w szachtaze donieck

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.