Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Stiopa... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2006 09:45    #75741     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
W Rosji za obcokrajowcow sa uwazani wszyscy zawodnicy spoza granic 3 krajow Rosji, Białorusi i bodajze Ukrainy. Aha i jeszcze cos z wiekiem zawodnikow bylo, ze chyba powyzej jakiegos tam wieku tez juz nie sa obcokrajowcami. Wiec w czym problem??
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

mistrzart Partyzant

26.09.2006 09:20    #75742     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
też tak miałem grając finishparkietem, tylko, że Witold Cichy ( zaginiony) grał u mnie już 2-3sezony i także zniknął ( nie używam edytorów), taka sama sytuacja jak u Ciebie, a że był rezerwowym to go sprzedałem do legi i po sezonie odkupiłem go od nich :D

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 09:01    #75743     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
A ja sie zapytam tak:

Co Rumun i Czech ma do ZSRR????
Z tego co pamietam te kreje nigdy nie były członkami ojczyzny Lenina. To chyba normalne wiec, że sa obcokrajowcami w Rosji. Za dużo granie Polską Ligą i od razu chce się wszędzie mieć nieograniczony dotsęp do obcokrajowców. :P

A co to czasu na przyznanie obywatelestwa. To chyba można to sprawdzić w edytorze. Gdzieś to widziałem.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
25.09.2006 20:43    #75744     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Ej, spoko, ludzie ;]
Nie grałem w lidze Rosyjskiej, więc myślałem, że jest limit UE (Faktycznie Pawlak,masz rację.).
Z tymi SOG'ami to chyba nie jest dobry pomysł, bo teraz każdy będzie się bił o punkty...
W tym temacie się już nie wypowiadam...
Pozdro...

Knopi Partyzant

25.09.2006 20:23    #75745     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
no własnie w momencie gdy podpisałem kontrakt tzn.przedłuzlem z Kmiecikiem na 3-lata był kontuzjowany...i mimo ze mialem potwierzdenie w wiadomosciach ze wyleczył kontuzje i jest gotow do gry..nigdzie go juz nie ujrzalem i nadal go nie mam...jedynie jak w wyszukiwarke wpisze to jest..wiec wystawiłem go na liste transferowa...skoro niechce podpisać kontraktu...jeszcze ponegocjuje z nim na 4 lata bo podpisalem do 2013..jak mi sie nie uda to zgłosi sie pewnie po niego jakis klub wystawilem go za 2M w poprzednim sezonie zostal wkońcu królem stzrelcow ekstraklasy:) wiec skoro go nie mam to chociaz go spztredamz a godziwe kase..jakos sie tzreba ratowac;) a z Dudka to nie wiem jak było ze go nie mialem być moze tez miał kontuzje przed transferem i tez taka baza wyszła jak teraz z Kaliciakiem..troche to psuje atmosfere grania.

Pawlak Młody aktywista

25.09.2006 19:35    #75746     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Seju Napisałeś coś takiego "Pewnie Tamas ma również obywatelstwo członka UE. Jiranek jest Czechem, więc wszystko jasne." z tego co napisałeś wynika, że Rosja ma ograniczenie iluś tam (chyba 8 jak sie niemyle) piłkarzy spoza UE.To jak kraj spoza UE może mieć ograniczenie 8 piłkarzy spoza UE ??

Seju Wybitny Literat

25.09.2006 18:49    #75747     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Zgadzam się jednak z Tobą, gdyż grając Trabzonsporem, Szymkowiak był obcokrajowcem. Pozdro :D

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2006 16:23    #75748     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
może masz za dużo zawodników w klubie. chyba są jakieś ograniczenia co do ilości kopaczy. ja też tak miałem tylko że w cm
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Ricard01 Partyzant

25.09.2006 16:00    #75749     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
ja też miałem taką (lub może podobną) sytuację - przedłużyłem k0ontrakt z graziano pelle z Lecce (oczywiście prowadziłem Lecce) on się spoko zgodził, a tu nagle przyszło wybrać skład na mecz towarzyski a tu amba fatima, nie ma go i . . . znalazłem go w sztabie szkoleniowym! Podpisałem nowy kontrakt i na następny towarzyski już wrócił xD

Seju Wybitny Literat

25.09.2006 15:28    #75750     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Więc tak.W FM "obcokrajowcy" to zwykle gracze z kraju nie należącego do Unii Europejskiej. Rumunia nie jest członkiem Unii Europejskiej, więc każdy Rumun będzie uważany za obcokrajowca. Pewnie Tamas ma również obywatelstwo członka UE. Jiranek jest Czechem, więc wszystko jasne. W każdej lidze jest możliwość otrzymania obywatelstwa, w Rosji również. Po ilu latach Ci nie powiem, gdyż nie grałem jeszcze ligi rosyjskiej. Zwykle 3-5lat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.