Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Cheva Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2006 15:32    #75731     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Też miałem taki problem jak grałem Legią Warszawa jak kupiłem Piotra Gizę, ale nie wpadłem na podpisanie nowego kontraktu ;]

Wojtek Man Utd Partyzant

26.09.2006 15:29    #75732     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Zagraj Amkarem Perm bo mają dziwną nazwę :D

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 15:15    #75733     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Kolega podopowiedział mi jeszcze jednen sposób. Bardziej hardcorowy. Trzeba cos zamieszać z danym graczem w live-edytorze. Najpierw przenieśc go do innego klubu a potem spowrotem do Nas. Jemu pomogło.

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 14:48    #75734     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
A ja sam mam jedną prośbę. Tak z okazji, że tamat dotyczy ligi rosyjskiej. Sam chetnie bym pograł w nią. Może ktos poradzic jakis ciakwy klubik. Najlepiej jakiś średniak, którego mozna wprawadzić na salony Europy.
I pytanie dodatkowe, czy Białorusini i Ukraińcy są trakowtowania jako obcokrajowcy czy tez nie??
Sory za Offtop. Ale nie ma sensu zakładać kolejnego.

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 14:38    #75735     Sufler - Porady do gry - krytyczny bład w CM 01/02
Ciężka sprawa. Raz tak miałem na CM3. Pomogło tylko zagranie ostatniego seoznu jeszcze raz. Tzn sejw przed wcześniejszym uptadetem. Ale może zna ktos lepszy sposób.

martin7921 Partyzant

26.09.2006 14:26    #75736     Sufler - Porady do gry - krytyczny bład w CM 01/02
Witam! Jestem juz na granicy załamania... Gram w CM 01/02 angielską druzyną Morecambe, zrobilem awans do Premiership z ostatniej ligi, zrobilem mistrza, zakwalikowałem sie do LM, mam super skład z młodych zawodników, duzo kasy, nowoczesny wielki stadion i rok 2028... W przerwie miedziy sezonami, gdy mam "Updating game data" gra mi się wyłacza, wysakuje jakis komunikat, nie wiem co oznacza (są tam jakies cyferki). Mam zapisany sejw, wszystko z nim ok gdy tylko nie nacisne "Kontynuuj". Wtedy wlasnie gra mi sie "kopie". Reinstalacja i CM i kompa nie pomogła. Prosze o pomoc.
Mam nadzieje, że zanjdą się życzliwe osoby, które pomogą mi rozwiazać mój problem...
Z poważaniem

martin7921

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 14:13    #75737     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Tu niestety kłania sie moje rozumienie tekstu czytanego. Wstyd. Za małe te literki są. A może poporstu zasugerowałem się wypowiedzami innych.

Tak więc teraz do rzeczy. Tak samo miałem kiedyś w Lidze Niemieckiej. Przypuszczam, że może mieć to związek z dwoma sprawami:

1.Pomysł) Może byc to spowodowane czasem jaki gra dany człowiek w konkretnej lidze. Może ten Rumun gra juz w Rosji 3 lata i nie jest traktowany jako obcokrajowiec (mimo, że nie ma jeszcze obywatelstwa). Gdzieś juz kiedyś w którymś cm/fm-ie tak miałem.

2.Pomysł) Być może jest ta jakaś niedoróbka gry, traktująca niektórych graczy spoza danego kraju jak swoich, mimo braku obywatelstwa. Dzieję się tak tylko na poczetku gry (zaraz po wgraniu). Potem juz taka sytuacje sie nie zdarza. Tez cos takiego doświadczyłem. jakiez było moje zdziwienie gdy sprzedałem jakiegoś nigeryjczyka (cianias jakich mało), żeby zrobić miejsce na nwego gracza a Brazylii. A tu zonk. Nadal mam za wielu obokrajowców. Z ciekawości sprawidziłem sprzeadż inego gracza i juz nie było takich niespodzianek. Nie wiem czemu tak było.

Na a jesli tak masz to tylko sie cieszyć. Nie blokuja Ci miejsca dla innych stranierich.

szymek(L) Partyzant

26.09.2006 13:23    #75738     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Ludzie... rozgorzała dyskusja a nikt nie odpowiedział mi na pytanie!!!! Chodzi o to że TAMAS - RUMUN który jest w Spartaku gdy zaczynam grę NIE JEST uważany za obcokrajowca ( I NIE MA INNEGO OBYWATELSTWA NIŻ RUMUŃSKIE !!!) natomiast jeśli kupię innego Rumuna to on już jest uważany za obcokrajowca :/ Nie wiem czy da się jakoś jaśniej przedstawic ten problem... Rosja ma ograniczenia 8 zawodników zagranicznych i nie ma znaczenia czy są to piłkarze z UE czy nie ( co słusznie zauważył Pawlak). Ty lko dziwi mnie dlaczego jeden Rumun jest "obcokrajowcem" a drugi juz n ie.. mimo że obaj mają tylko obywatelstwo Rumuńskie... Pozdro

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 12:22    #75739     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Widze panowie, że odeszliście trochę od tamatu. Więc może ja wypowiem się merytorycznie.Tak dla odmiany:
" Mi nigdy sie tak nie stało :P"

A tak na poważnie widziałem ten bug u kolegi. Grał na piracie. Odnowienie kontraktu pomogło. Zawodnik sie pojawił.

sefko1 Przodownik pracy

26.09.2006 12:13    #75740     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Może warto załozyć gdzieś na suflerze temat, dotyczący limitów obcokrajowców w danej lidze. Bo widzę, że niektórym ZSRR z UE się myli.

A dla zainteresowanych. Bułgara i Rumunia zostanie członkiem wspólnoty 01.01.2007, więc pewnie uwzglednia to w nowym FM-ie. Natomiast Chorwacja i Turcja są narazie kandydatami na członka i raczej w najblizyszch latach nie zostaną włączni do Wspólnoty.
Prawo Bosmana dotyczy tylko krajów Uni Europejskiej (25 państw) i krajów stowaryszonych z Unią (np.Norwegia). Szwajcarzy są różnie traktowani w różnych krajach. Tak więc tylko w tych 25 państwach możemy mówic o zasadach UE lub NonUE.
Natomiast poza Unią jest całkowita samowolka. Więc warto podzielić się informacjami, jeśłi ktoś grał tymi ligami poza Unią.

Limitu obcokrajowców nie ma napewno w Polsce, Holandii, Belgii i Anglii (ale tam trzeba uzyskać pozwolenie na pracę).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution