Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.09.2006 15:12    #75671     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
wszystko działa - dużo błędów robiłem - cache było WŁĄCZONE (mimo to wyświetlało inne facepacki więc nie wiem po co to się wyłącza),a przede wszystkim by nowy facepack był wyświetlany trzeba uruchomić gre OD NOWA!!!A ja zrzucałem ją do paska,wklejałem facepacka,i przywracałem.Następnie przeskakiwałem między kilkoma opcjami w nadzieji że jak wejdę w profil gracza to się wgra od nowa.A tu nie - trzeba albo przeładować skórkę albo restart gry.Wszystkim którzy mi coś pomogli serdecznie dziękuję.Jak zrobię jakiś facepack którego nie ma na sortitoutsi (a ściągnąłem lwią większość tych 95x95) to może podeślę.Czekam na FM2007PL z niecierpliwością!!!!

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

29.09.2006 14:57    #75672     Sufler - Porady do gry - torrent
ale jeszcze jedno, wiec truskawkowe demo wychodzace o 1 nad ranem w niedziele bedzie mozna od razu pobrac po ludzku(np. z linkow na waszej stronie) nie instalujac zadnych programow? czy trzeba bedzie czekac az ktos sciagnie z torrenta i wrzuci do siebie na strone? bo ja mam zamiar sciagac od razu o 1 w nocy i grac do rana bo nie moge sie doczekac

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
29.09.2006 14:56    #75673     Sufler - Porady do gry - polskie atrybuty
Mają niskie CA (ukryte umiejętności) więc grają słabo. I na przyszłość-patrz także na atrybuty psychiczne. Krzysztof Bąk ma dośrodkowania, drybling po 19, a psychiczne niektóre poniżej 10. A co do Golańskiego-daj mi trochę czasu... Nie każdy gra od razu na wysokim poziomie...
Pozdro.

Seju Wybitny Literat

28.09.2006 19:34    #75674     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
Wrzuć do: E:FM2006PLgamedatagraphicspicturesplayers-> engchampionship twój folder ze zdjęciem i configiem. Config ok - sprawdziłem.

Jaru Partyzant

28.09.2006 19:22    #75675     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
Zrobiłem sobie folder "1moje" tam wrzuciłem obrobione zdjęcie(padło na Peruwiańczyka Zegarre - ID 115527) i plik config (skopiowany z jakiegoś facepacka i wyczyściłem wszystkie linie z rekordami) całość wrzuciłem do:
E:FM2006PLgamedatagraphicspicturesplayers (tam mam zainstalowanego FMa),następnie odpaliłem fmxml zaznaczyłem opcje że nazwa pliku jest zarazem nr. ID (aby nie było jakiś kłopotów) wybrałem odpowiednią ścieżkę i ciach - dopisane.Ok wczytuję save wchodzę w profil zawodnika i nic!!!Co źle zrobiłem?W linku podaję cały folder "1moje" ze zdjęciem i configiem.Może to rozkmini.

http://rapid(...)rar.html

ps.nie to abym był jakimś świrem ale zawziąłem się na tego facepacka i nie lubię niepowodzeń - gdyby nie to grałbym bez zdjęć :)

Jaru Partyzant

28.09.2006 18:53    #75676     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
Twoja metoda Seju jest dobra tylko gorzej jak mamy mniejszy obrazek rozciągnąć do 95x95 ale coś wymyślę i już od jutra mam nadzieję że każdy mój nabytek w Millwal będzie się uśmiechał ze zdjęcia do swego wspaniałego managera :)

ps. a w gimpie po zmianie rozmiaru dodało mi jakiś chamski pasek :( Lama jestem w programach graficznych i tyle - pozostaje paint ;)

Seju Wybitny Literat

28.09.2006 18:13    #75677     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
Jeżeli się nie uda spróbuj tak:
JAK ZROBIĆ FACEPACKA NA PAINCIE by Seju :D
1.Włączasz Paint'a.
2.Otwórz-> i otwierasz pierwsze lepsze zdjęcie zawodnika z C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspicturesplayers.
3. Włączasz Paint'a drugi raz.
4.Otwierasz w nim swój obrazek.
5. Wycinasz twarz zawodnika (masz opcję rozmiar [ustawiasz 95x95px]), kopiujesz ją.
6. Wklejasz na twarz "oryginalną" (z gry) tą Twoją.
7. Zapisz jako...
8. Si.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2006 18:07    #75678     Sufler - Porady do gry - Najmłodsi piłkarze
ale pomyslcie jak wielka musialaby byc baza danych gdyby byly w niej dzieci od 10 roku zycia
moim zdaniem tak jak jest czyli minimum 15 lat to dobre wyjscie bo nie zawala bazy danych ale grajac dluzej mozna zrobic z takiego typa dobrego pilkarza
owszem mogloby byc kilku takich znanych mlodzikow jak jevric, maldini i jeszcze kilku.
pomyslcie ile by bylo lazenia zeby ustalic kto gra np. w jagielloni rocznik 1995 czy 96 a poza tym to sie z dnia na dzien zmnienia wiec baza danych byla by z tygodnia na tydzien coraz mniej aktualna
a moze wprowadzic taka opcje w sytlu: dodaj do bazy danych zawodnikow u-13, u-11 itd. nawet losowych pilkarzykow ale ten kto by chcial moglby spowolnic sobie gre ale miec te dzieciaki a kto nie chce ten nie musi

Jaru Partyzant

28.09.2006 17:58    #75679     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie ID
A w którym najprościej zmienić paletę barw na 32 bitową i zmienić rozmiar?Wiem że truję ale jak ktos się tym zajmował to ma jakieś tam swoje ulubione (przeważnie najwygodniejsze) programy.Na pewno jest jakiś dobry darmowy program bo na Photoshopa mnie nie stać i nie mam zamiaru kupować licencji po to by face packa zrobić:)

SZk Pierwiastek Inteligencki

28.09.2006 17:58    #75680     Sufler - Porady do gry - obróbka w Paincie???
Polecam tez darmowe programy GIMP i IrfanView, bo Photoshop nie jest dostepny dla kazdego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution