Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.10.2006 17:25    #75621     Sufler - Porady do gry - Atrybuty w FM 2007 Demo
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007 Gold Demodatalanguages
Jak możesz nie mieć...

PeDeKa Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.10.2006 16:29    #75622     Sufler - Porady do gry - Menedzer ulubiencem
Czy gracz (menedzer) moze zostac uluiencem danego klubu??

Brunix Partyzant

03.10.2006 15:17    #75623     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie zakładam nowego tematu,bo tu jest napisane,że to są "przechwałki" więc pochwalę się,że znam...

PAWŁA SOBCZAKA z Wisły Płock!!!!!Był u mnie w domu na imrezie,spał u nas z soboty na niedzielę (30.09.-1.10.).Kupywał u mojego taty auto BMW.Mam koszulki z jego nazwiskiem (orginał miód malina-grał w niej SP Wisła P. - Legia on strzelił gola) oraz koszulkę "Bruno 95"Super co?Nieźle mieć takiego przyjaciela.

fad13 Partyzant

03.10.2006 14:01    #75624     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ManUtd zawsze i wszędzie ja gram Celtickiem i mój napastnik Yilidirim ma 49 goli na sezon (w tym połowa to rzuty wolne)

picusns Partyzant

Witam.. moj problem polega na tym ze.. po poprawnym zainstalowaniu dema , uruchomieniu, wyswiatla sie logo sport interactive itd. nastepnie wyskakuje puste okienko komunikatu i gra sie zawiesza, nic nie moge juz dalej zrobic.. wyglada to mniej wiecej tak..-----> http://rapid(...)2007.bmp . Pragne wspomniec ze gre przeinstalowywalem juz wiele razy zarowno wersje vanilla i strawberry , czyszczac rowniez rejestr.. i za kazdym razem problem powraca.. podejrzewam ze moze cos z moim systemem jest cos nie tak... tylko co..? Co mam zrobic.. zeby wszytsko bylo ok... i czy w wypadku gdy mam problem z uruchomieniem dema... czy mam po co kupowac wogole moja kochana gre..? Prosze pomozcie..

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
02.10.2006 19:02    #75626     Sufler - Porady do gry - Zmiana liczby kitsow w grze
Z tego co wiem mozna to zrobic tylko w edytorze pre-game, wiec w trakcie gry juz nic sie z tym nie da zrobic. Mozna ewentualnie sprobowac w jednym z plikow lnc (znajdujacych sie w folderze [FM]/data/db/lnc) dodac wpis:

"COLOUR_CHANGE"ID_ZespoluNr_StrojuLiczba1Liczba2Liczba3Liczba4Liczba5Liczba6

gdzie Nr_Stroju wynosi 0 dla domowego, 1 dla wyjazdowego i 2 dla trzeciego (taka mala niezgodnosc), a liczby od 1 do 3 okreslaja kolor glowny, liczby od 4 do 6 zas kolor tla (dla obu pierwsza wartosc to zawartosc czerwonego, druga zawartosc zielonego, a trzecia zawartosc niebieskiego - jest to wiec wartosc trzyliczbowa zwana RGB, ktora mozna odczytac nawet w Paincie). Byc moze wiec dodanie trzeciej kolorystyki zespolu spowoduje wyswietlenie sie trzeciego stroju w grze i bedzie mozliwe jego zastapienie grafika (bo pliki lnc dzialaja rowniez z save'ami). W kazdym razie nie sadze, zeby tak bylo i nie sprawdzalem tego :>

FOOTBALL TEAM Partyzant

02.10.2006 17:20    #75627     Sufler - Porady do gry - Grafika meczowa
ale mozesz tez sciągnoć sobie do grafiki meczowej i tez bedziesz miał pionki :D ja ma ale nie pamietam z jakiej strony sciagałem......... patrz gdzies na suflerze

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

02.10.2006 16:08    #75628     Sufler - Porady do gry - odpędzić adoratorów
SZk- ale odrzucanie ofert czesto zawodnika boli bo uwaza ze ma szanse na rozwoj kariery i ze psujesz mu zycie
ja zawsze jak zglaszaja sie kluby lepsze ode mnie(np. grajac tottenhamem po defoe zglosil sie liverpool, arsenal i chelsea)w odpowiedzi na oferte np.chelsea ktora daje 15 mln rzucam 50 mln zeby im sie to nie oplacalo. po kilku ofertach zainteresowanie mija a zawodnik jest zadowolony

Proletariat

02.10.2006 13:54    #75629     Sufler - Porady do gry - odpędzić adoratorów
gram borussią
jest tam w składzie ewrthon
i
oto mój problem
ma on w lidze 30 goli i 50 asyst
i ciągle chcą go kupowaća to barca a to inter a to real
ustawiłem że nie jest on na sprzedarz ale oni wciąrz się o niego pytają
co mam zrobić

aha co do fm 2007 jak wam się podobają umiejętności rafinhy i oscara ustariego ?????

Pablo11 Partyzant

01.10.2006 21:31    #75630     Sufler - Porady do gry - Problem z demem
więc czekaj cierpliwie na pełną wersje ;)

nie grając w demo nic nie stracisz :P

chyba :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution