Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
zgadzasz sie na oferte i dajesz takom klauzule ze piłkarz pozostaie i gra w twoim klubie

sefko1 Przodownik pracy

I po tej negocjacji oferta wyglądała tak:
Dodam, że po zgodzie gracza odszedł on z klubu na zasadzie transferu definitywnego

sefko1 Przodownik pracy

Mam problem z współwłasnością graczy w FM06 i w demie FM07. Kiedy jakiś klub zgłasza się do mnie po grajka i chce kupić poł karty zawodniczej, zwykle chce aby zawodnik poszedł do jego klubu. Oczywiście jest możliwośc negocjowania tej oferty np. poprzez zmianę klubu w jakim ma grać (w moim przypadku ma zostać u mnie). Oczywiście zmieniam to i daja ofertę do negocjacji. PO pewnym czasie klub się zgadza i pojawia się oferta (dziwna, bo wygląda jak zwykly zakup, a nie zakup połowy karty) i po mojej akceptacji i zgodzie gracza, odszedł on na zasadzie transferu definitywnego. Tak miałem w FM06 i tak było w demie. Czy ja coś źle robię, czy po prostu nie ma możliowści negocjowania umowy o współasności. Tak samo mi się działo jak tylko podnosiłem wartość umowy.
Wiecie może coś o tym??

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.10.2006 15:32    #75594     Sufler - Porady do gry - Aurora 2006??
a tutaj masz zdjęcie:
http://www.turks(...)dard.jpg

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

08.10.2006 15:26    #75595     Sufler - Porady do gry - Aurora 2006??
Aurora 2006 jest świetnym skinem do FMa 2006. Przedewszytkim jest to graficznie dopracowany majstersztyk. Całokształt ma opływowy, stonowany i miły dla oka wygląd

to opis z jedenei ze stron

Ziomel Partyzant

08.10.2006 14:49    #75596     Sufler - Porady do gry - Aurora 2006??
CO to jest za program??

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
08.10.2006 00:06    #75597     Sufler - Porady do gry - Co jest grane?
Ostatnio sklep gram.pl byl nieco aktualizowany i zapewne nie wszystko poszlo tak jak powinno. Stad blad z cena a takze niemoznosc sfinalizowania transakcji. Jesli wszystko juz bedzie dzialac poprawnie, to bedziesz mogl zamowic FMa po promocyjnej cenie wlasnie za to, ze jestes czytelnikiem CM Rev :> Warunki nabycia gry za naszym posrednictwem roznia sie od tych obowiazujacych normalny jej zakup poprzez sklep gram.pl.

czaaareeek Partyzant

07.10.2006 23:56    #75598     Sufler - Porady do gry - Co jest grane?
Powiedzcie mi co się dzieje i czy tak ma być, że jak chcę zamówić fm'a przez cmrev to w cenie jest kwota 0,80zl? 80groszy?? bo tak to rozumiem,zwłaszcza, że cena bez obniżki to 99,90zl I drugie pytanko to czy tylko jak zamawiam fm'a przez cmrev to kosztuje 79,90zl?? Bo jak wszedłem normalnie na gram.pl to kosztuje 99,90zl i najwyżej istnieje szansa obniżki o wPLN które są już w fm'ie czyli tylko o 10zl.Tak więc o co chodzi,czy tylko klikając w "zamów za pośrednictwem cmrev" otrzymuję zniżkę? p.s skąd macie takie chody :)) I wytłumaczcie mi dlaczego ciągle mam 0,80zl?? Ehhh chciałbym zamówic ale mam wątpliwości :/

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
07.10.2006 19:17    #75599     Sufler - Porady do gry - Automatyczna zmiana pozycji
[quote="tomato"]Drodzy rodacy jestem dumny gdy patrze jak dbacie oto aby niekaleczyć naszego języka w dziśeiszym dniu zobowiązuie się również przestrzegać zasad polskiej ortografi DZIĘKUIE xD[/quote]
patrzę
o to
nie kaleczyć
dzisiejszym
zobowiązuję
ortografii
dziękuję

I tak lepiej niż wcześniej ;)
myspace.com/marneszanse

ave78 Partyzant

07.10.2006 16:27    #75600     Sufler - Porady do gry - fm2007
Co do terminu dostarczenia przez kuriera to musisz sobie sprawdzać gdzie znajduje się paczka. GRAM.PL wysyła Masterlinkiem (teraz zmieniają nazwę na DPG chyba) i po wysyłce otrzymujesz nr paczki. Na stronce firmy kurierskiej możesz sobie sprawdzić gdzie znajduje się Twoja zamówiona gra. Polecam sprawdzanie ponieważ mnie zdażyło się, że gierka krążyła po sortowni w Kaliszu... Pomogła interwencja w GRAM.PL.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution