Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

qba27 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram 2 ligowym Górnikiem polkowice. Jeden sezon już za mną ale mam kłopoty finansowe. Jak podnieść frekwencje na stadionie?? Jestem na pierwszym miejscu w lidze, wygrywam wiekszosc meczy ale jak stadion ma 4200 miejsc to nigdy nie ma wiecej niż 2100 ludzi. Jak to zmienic?? Czy istnieją jeszcze jakieś inne formy zarabiania?? Mam jeszcze inne pytanie. W młodzikach mam paru piłkarzy bardzo mlodych, po 17, 18, 19 lat, którzy mają statystyki wieksze niż moja podstawowa jedenastka. Czy podpisywać z nimi kontrakty?? I jeszcze ostatnie pytanie. Czy zatrudniając kilku lub jednego lub dwoch bardzo dobrych fizjoterapeutów zwiększam szybkość leczenia kontuzji zawodników??

Proletariat

10.10.2006 20:06    #75572     Sufler - Porady do gry - save'y w fm 06
Jak nic nie robiłeś z grą to sejw umarł... A jak coś robiłeś to zainstaluj tego patcha którego miałeś zainstalowanego w czasie gry na sejwie który nie chce działac... Może użyłeś save cleanera ,on czasami psuje sejwy.W ostateczności odinstaluj gre i wyczyść rejestr i zainstaluj ponownie... Coś może pomorze.

jojas Partyzant

10.10.2006 20:03    #75573     Sufler - Porady do gry - save'y w fm 06
co moglo sie stac z save'ami bo gdy wczytuje wyskakuje mi komunikat wybrana gra ni zostala wczytana czy cos takiego (dzieje sie tak z wszystkimi save'ami) prosze o pomoc szybko

xabialonso Partyzant

sorry za podwójny post, ale w sumie to ja proponowałbym format i wgranie wszystkiego od nowa jesli re-instalka Javy i innych sterów nie pomaga, no ale może gdzie indziej tkwi przyczyna, zakładam że ściągałeś wersję dla PC nie Mac'a

bastek26 Partyzant

Ja, grając długo Udinese( FM 2006) bardzo wiele razy miałem ten sam problem co sefko1. Na całe szczęście nie sprzedałem w ten sposób żadnego z moich utalentowanych zawodników. To musi być BUG

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

xabialonso, każdy jest jaki jest i nie Tobie oceniać czy jest to dziecko NEO, czy neostrady, czy bóg wie czego jeszcze. Nie każda odpowiedź na pytanie jest pomocna i nie tylko tomato to robi. A co do jego pisowni, to myśle że ma dysortografie lub pisze tak specialnie.

xabialonso Partyzant

w rzeczywistym świecie jest to możliwe, tylko dziwne że w demku tego nie ma? może w truskawkowej jest, ja z racji łącza mam tylko ;) waniliowe a liczę że najpóźniej w środę FM 2007 trafi w moje ręce w końcu zamówiłem kurierem ;) oczywiście z gram.pl przez link z Waszej strony,
zauważyłem że zbanowaliście tomato, słusznie błedy i brak wiedzy (choć podstawowej) rażą w oczy, typowe dziecko NEO

Proletariat

gram west hamem w demie fm 2007 i chcę kupić na bramkę oscara ustariego ale on nie dostaje pozwolenia na pracę
słyszałem że można wypożyczać piłkarzy którzy nie dostają pozwolenia np do ligi hiszpańskiej gdzie moge coś takiego zrobić czyli kupić i wypożyczyć ustariego ???

sefko1 Przodownik pracy

@tomato

Nie mówiłem, że musisz specjalnie grać w ligę włoską. Tylko zasugerowałem, że możesz wgrać quickstarta w demo i za 10 minut mielibyśmy odpowiedź na moje pytanie. Jako jedyny w tym temacie napisałeś, że opcja negocjacji współwłasności działa Ci poprawnie. Chyba, że tylko tak chlapnąłeś, żeby cokolwiek napisać.

alex_waw Młody aktywista

09.10.2006 20:17    #75580     Sufler - Porady do gry - quickstart
no tak tak tylko chciałem wgrać tam te co były na stronie kilka godzin temu (m.in. polski) i nagle zniknęły...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution