Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.10.2006 19:49    #75561     Sufler - Porady do gry - Demo fm 07
Sterowniki do karty graficznej.

Proletariat

Hmm ,a ja gram od początku z łatką 6.0.3 i w miare upływu czasu z kolejnymi updatami...

Seju Wybitny Literat

I gram bez łatek.

Seju Wybitny Literat

Nie chodzi o to, że nie będę miał kontuzji :))
Gdy piłkarz złamie nogę, to ma 3,4 miesiące z głowy, nawet gdy fizjo będzie miał same 20.
Grałem polską ligę, miałem takich z samymi 12-tkami i było to samo.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
w lidze walijskiej przychodzi po 300 osob wiec jedyny sposob na budowanie budzetu byly sparingi chcesz to graj co 2 tygodnie nawet

Genesisss Partyzant

no to już teraz nie wiem co zrobić :/...zamówiona gra w gram.pl ma się nie instalować :/...superrr ... ciekaw jestem co mi w supporcie poradzą

sefko1 Przodownik pracy

1.Jeżeli stadion ma 4200 miejsc to nigdy nie jest tak, że przychodzi pełen. Mi w Śląsku prawie pełen stadion przychodził dopiero na mecze w LM. Oczywiście im lepiej będziesz grał i im lepszych będziesz miał przeciwników tym kibiców będzie więcej. Oczywiście zawsze możesz poprosić zarząd o rozbudowę stadionu (np po awansie do Europejskich Pucharów). Mi w Śląsku zbudowali 7500 nowych siedlisk. Kosztowało to jakieś 7 mln USD. Pamietaj jednak, że Twój klub (Twoje miasto) ma ograniczoną liczbę kibiców. Nie jesteś Barceloną, żeby mieć 75 tys kibiców na meczu. Jak kiedyś osigniesz 10 tys to będzie sukces.
2.Najlepsza forma zarabiania (poza sprzedażą graczy zyskiem) jest ustalanie meczów towarzyskich u SIEBIE z ciekawymi druzynami. Na poczatek polecam najlepsze kluby z Bułgarii i Rumunii (CSKA Sofia, Steua Bukareszt) za które otrzymasz sporo kasy. Ja w Śląsku miałem 100-150 tys USD za mecz. Ustaw z 6-8 meczów i sporo zarobisz.
3.Lepszy fizjoteraputa nie wpływa na szybkośc leczenia (przynajmniej ja tego nie zauważyłem), a jednyni lepiej rozpoznaje uraz, a tym samym masz większą pewność kiedy dany zwodnik wróci. Np. Lepiej wiedzić, że będzie to 3-4 tyg niz 2tyg-2mies.
4. A co do młodych graczy to jeśli masz naprawde ciekawe talenty ustaw dla nich dobre treningi i nie bój się ich stawiac w meczach. Wtedy ich atrybuty będą bardzo szybko szły w góre, a z czasem sprzedasz ich z dużym zyskiem. Pamiętaj, że gracze po 30 roku życia tracą na atrybutach i wartości. Czasem warto ich sprzedać, aby uzyskać godziwą zapłatę, a miejsce w składzie przeznaczyć dla młodzika, którego wartośc i umiejętności powinny rosnąć.

Proletariat

@ Seju & kunXon
Powołując się na wszystkie moje rozegrane gry w FM 2006 stwierdzam ,iż walicie farmazony panowie :):):)

Genesisss Partyzant

Bartasp niestety mam ten sam problem :/....to ja ten temat założyłem wcześniej ,niestety nic nie pomaga :/...ani format ani instalka javy. Jednak znalazłem sposób na to...jeżeli masz dostęp do innego kompa na którym się demko instaluje, zainstaluj tam ,po czym przekopiuj te pliki na swój komputer...następnie możesz bez przeszkód grać :) ...DAJ Boże by SI zmieniło w full wersji system instalacji :/

Seju Wybitny Literat

Pamiętam jak grałem Napoli (stadion 76 000tys.) i wygrywałem Serie C/2 na mecze z np. Rimini przychodziło 8000-12000 kibiców, a na mecz pucharowy z Milanem przyszło 69 000 tys. :))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution