Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.10.2006 12:15    #75551     Sufler - Porady do gry - Śmiech na sali.
BTW - GRAM.PL stwierdziło, że z powodów technicznych będą mogli wysłać gry dopiero 18 października.... :/
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.10.2006 12:09    #75552     Sufler - Porady do gry - Śmiech na sali.
Rem-8 chodziło mi o tą drugą odpowiedź w temacie którego już nie ma. Pomyliłem się i dwa razy dodałem.Ale nieważne.Oka dzieki za pomoc :)) Tylko właśnie nie wiem o co chodzi z tą przesyłką, bo na gram.pl jak dochodzę do formy płatności to są dwie do wyboru,normalna i kurierska,odpowiednio 13 i 16zl. :((

Rem-8 Wywrotowiec

Gra już jest pakowana w Polsce, więc już jest w magazynie. Z tego co kojarzę, to zamówienie jest w formie pre-paid, czyli najpierw wpłacasz kasę a potem oni wysyłają. Ja dostałem wczoraj maila, że paczka gotowa i czekają na moją kaskę, więc będzie ok! :>

Rem-8 Wywrotowiec

12.10.2006 10:18    #75554     Sufler - Porady do gry - Śmiech na sali.
Przeciez Perez normalnie Ci odpowiedział na pytanie, a cena za paczkę w gram.pl przez Pocztę Polską wynosi 7.20 albo 7.80, więc i tak taniej niż w sklepie wyjdzie gra.

Proletariat

Pierwotnie gre powinieneś otrzymać około 3 dni (dokładnie nie wiem) przed premierą ,oczywiście jeśli zamawiałeś kurierem ,ale we wczorajszym newsie pisało ,że dostaniemy gry nawet w poniedziałek(16) ,w dodatku z poradnikiem.A co do drógiego posta to nie wiem ,bo sam pierwszy raz zamawiam przez Gram.pl .

mZd1 Partyzant

Acha i jeszcze jedno
Czy jeżeli wyślą mi już grę to będe to widział w moim profilu na gram.pl ?

mZd1 Partyzant

Nie rozumiem kilku rzeczy związanych z zamówieniem gry FM 2007 poprzez gram.pl więc prosze o wytłumacznie mi kilku spraw.
Dostałem dzisiaj maila że moje zamówienie zostało potwierdzone i :
Status Twojego zamówienia: zamówienie jest gotowe do wysyłki (zostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne)
czy to oznacza że dostane gre jak bedzie dostepna i moze to byc po premierze tj 20-21 ?
czy bedzie to przed premierą w polsce ?
P.S: Zamówiłem grę przez CM Revolution

Perez były Minister Literatury

11.10.2006 23:00    #75558     Sufler - Porady do gry - Śmiech na sali.
Premiera to 19-20 października.16 ma trafić do tych, którzy zamawiali na gram.pl.

czaaareeek Partyzant

11.10.2006 22:56    #75559     Sufler - Porady do gry - Śmiech na sali.
Powiedzcie mi bo chyba wariuję.Czy cena fm'a w sklepie będzie wynosić 99zl?? Bo jeśli tak to nie opłaca mi się w żaden sposób kupować na gram.pl.Ceny za paczkę są astroidalne!! Wkurza mnie to. I oprócz ceny chciałbym zapytać czy gra pojawi się 16 października we wszystkich sklepach?? To oficjalna data premiery?? Bo jeśli tak to w poniedziałek lecę do krakowskiego empiku i kupuję:)))) Pozdrawiam.

KiEŁbO(L) Partyzant

11.10.2006 20:27    #75560     Sufler - Porady do gry - Demo fm 07
Ja mam taki problem... Pierwsza moja gra w demo to Boavista, grałem do połowy października i usunąłem save'a...
I teraz gdy uruchamiam nowego quickstarta ładuje się, i gdy skończy i powinno przejść do ustawień menadżera i wyboru klubu... pojawia się piłeczka "zajęty" i NIC! Nie wiem co jest bo za każdym razem jest to samo... Czy w demo można zagrać tylko raz??
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nie pomaga...
Ma ktoś pomysł?!
Pozdro!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution